If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cea mai buna minciuna?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby ursuletz on Tue Oct 04, 2005 9:17 pm

knd mint mint bine si d obicei mint k sa-i fac p oamenii dlanga mine sa s simta un pic mai bine adik ceva d genu ...nu esti grasa, dar dak ai da 2 kg jos ai fi superba...etc...dak e sqa mint d durata, e nasol pt k uit si ma incurc...mi s-a intamplat...:P

ursuletz

Invatacel
Invatacel

Postby LaMishto on Fri Oct 07, 2005 2:35 pm

sau nu esti proasta.. esti naiva :))
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Micha on Sat Oct 08, 2005 10:53 am

pai mi-am adus aminte de ceva ce facusi mai recent adik vreo sapt creca a trecut de atunci...intarziasem la munca pt ca nu mai venea odata tramvaiul si io trebuia sa fiu la munca la ora 7 si era deja si un sfert.Am sunat-o pe colega sa o anunt ca intarzii ca am avut o probl dar ca ajung in 5 min ca vazusesm tramvaiul in sf venind.Cand am ajuns acolo colega era deja ingrijorata ca nu stia ca s-a intamplat asa grav de am intarziat...Am inceput deodata sa plang cu niste lacrimi uriase si sa le zic o poveste trista ca nush ce a patit bunica mea, ca e bolnava de astm si facuse nush ce criza si ca a trebuit sa stau cu ea, si ca m-am speriat ingrozitor ca nu era nimeni acasa si nu puteam sa plec de acolo s-o las asa..in fine ceva de genul si in tot timpul asta plangeam de rupeam ca nu-mi venea mie sa cred ce baliverne pot sa debitez.Bineinteles ca toata lumea m-a crezut si am scapat si de data aia :D Oricum stiu ca a fost f urat din partea mea dar am scapat de certuri ca inatrziasem prea mult si nu staim ce sa inventez care sa fie scuzabil si credibil

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Fri Oct 14, 2005 2:13 am

@micha bravo!!! e tare minciunica ta... :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Fri Oct 14, 2005 2:18 am

La mine e misto ca pot sa imi mint seful, el oricum stie si ce mananc si cand am fost la baie. =))

In rest, nu prea mint, nu vad rostul daca zic adevarul ma simt eu mai curat sufleteste.

Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Fri Oct 14, 2005 10:06 am

pai si io ma simteam aiurea ca a trebuit sa mint in halul ala dar iesea rau tare dak le ziceam ca am plecat si tarziu de acasa fara motiv.Oricum si cand o sa-mi dau demisia o sa mint mai rau creca :D ...gasesc io motiv care sa para adevarat si grav pt care plec de la ei ca asa mi-i pun in cap pe sefi dak le zic ca nu mai vreau si gata

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 11:09 am

Eu nu preea le am cu minciunile :o asa ca prefer sa spun adevarul!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby Micha on Thu Nov 03, 2005 11:43 pm

vbeam de minciuni olaeca mai sus...am fost fata cuminte prea multa vreme se pare...weekendul viitor voi pleca in sfarsit sa-l vad pe puiul meu si pt asta norma ca tre sa indrug iar o poveste pt parintii mei...asta nu e asa mare, e numai o parte dar io zic ca o sa tina si tura asta vrajeala...stiu ca-s rea dar ce sa fac dak nu prea am alte solutii care sa aiba un rezultat pozitiv pt mine?

Image
Micha

little devil
little devil

Postby ukumeeu on Tue Nov 08, 2005 1:51 am

eu sincer le am am cu miciunile, si am mintit de cateva ori in acesti 20 de ani pe care ii am, dar cred ca am mintit pentru ca eram nevoit si nu vroiam sa fac rau cuiva.....asta e. hi hi hi ce mincinos sunt....funnyyyyyyyy =))
ukumeeu

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Tue Nov 08, 2005 5:19 pm

pai faza e ca nici io nu mint ca sa fac rau cuiva...mint ca sa-mi fie mie bine...binenteles ca e poate doar o bucata de timp si p-orma iadul se dezlantuie pe pamant si urmeaza partea aia naspa da' deh... poate macar a iesit ceva bine pt moment din acea minciuna =)) adevarul e ca si io mint de rup uneori :P

Image
Micha

little devil
little devil

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului