If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

REALIZARI!

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Ce fel esti?

motivat ..ralizez mereu ce imi propun
5
38%
entuziasmat ...dar nu reusesc sa duc la bun sfarsit tot ceea ce imi doresc
8
61%

Total votes : 13

Postby Catalin on Fri Oct 14, 2005 1:17 am

cartush wrote:ca sa ma aflu in treaba, dar...nu pot sa spun ca ma agit prea mult daca las o impresie buna sau nu! ;)

OFF-Topic
La mine stiu ca nu te-ai agitat dar si asa impresia a fost foarte buna. :D

Realizarile noastre ar trebui sa fie motiv de mandrie si totusi cateodata nu sunt. De ce?

Catalin

membru special
membru special

Postby cartush on Fri Oct 14, 2005 1:27 am

@Catalin, nu tot ce realizezi in viata e motiv de mandrie! De ce? De exemplu, faci rau involuntar unei persoane dragi si-ti dai seama dupa aceea, cand tu deja ti-ai atins scopul! Cu ce pret?
Vezi? ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Fri Oct 14, 2005 1:33 am

@cartush - Exact la astfel de "realizari" ma refeream si eu dar, ce se intampla cand nu ne dam seama de aceste realizari sau cand ne dam seama prea tarziu?Raspunde si la asta.

---[ Snappy = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @Snappy, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---

Catalin

membru special
membru special

Postby cartush on Fri Oct 14, 2005 1:44 am

Nu ai cum sa nu-ti dai seama! Ambitia umbreste, dar nu te leaga la ochi! ;) Daca realizezi ca ai gresit si ai curajul sa recunosti asta...totul devine mai usor!
La ora de religie, in liceu, profa mi-a spus ca ambitia e un pacat! :-/
Voi ce credeti?
P.S. - E tema de cercetare pana dimineatza! ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby guiness on Fri Oct 14, 2005 9:10 pm

am realizat ce mi-am propus, acu merg mai departe, planuiesc si sunt flexibil pe situatie.

invat in fiecare zi cate ceva, am experiente unice in fiecare zi de cativa ani in coace si valorific cat pot de bine o situatie noua pentru a fi mai eficient in viitor cand voi intalni aceeasi problema

sunt foarte constient de actiunile mele si vreau sa raman asa

sunt perseverent si motivat

o experienta noua am avut chiar azi, cand in delasare era sa fac o prostie, povestea e cam asa se potriveste de minune cu felul meu de-a gandi

azi trebuia sa merg sa dau un interviu pentru un job, numai ca nu stiam adresa, nr de telefon, nimic, doar ca firma se cheama x Limited, si ca e prin zona Y a orasului, un oras mic de altfel, cum sunt orasele mici in afara... bun, incalec pe bicicleta, mijlocul meu de transport aici si o iau la drum

merg la magazinul de unde imi cumpar tigari, nu toate magazinele vand tigari, si apoi o intreb pe vanzatoare daca are idee unde este zona Y, imi da niste directii, ajung dupa un sfert de ora in zona indicata, merg la benzinarie, intreb pe fata de-acolo, imi da si ea niste directii

ce-am facut pana aici, am mers, am intrebat, iar am mers, iar am intrebat, nu m-am bazat pe instinct deloc, poate altul s-ar fi culcat si nu ar fi facut nimic, deja eram transpirat si tricoul mi se lipise de piele, am geaca pe mine si mainile inghetate

la benzinarie aflu ca de fapt acest loc este si mai departe, la un sfert de ora distanta de mers cu masina. ajung in locul specificat, si acolo o iau pe un drum gresit, unde de nicaieri imi iese in fata un batran cu un toiag in mana pe care il intreb de acel loc.

batranul la randul lui imi da alte directii finalizate cu "you're looking for a job aren't ya!?", se cunoaste pe fata mea transpiratia si nevoia de un job

plec si aleg drumul care merge spre dreapta din cele 3 care divizeaza strada pe care am mers iar la baza drumului un tip la cincizeci si ceva de ani asculta radio stand in tocul usii, "sorry, would you mind telling me where is this place... called Y?".... imi explica omul, imi spune cate mile mai am de mers.

deja tricoul mi s-a uscat si incep sa ma intreb daca vreodata am sa mai gasesc locul ala... e prea departe si ii spun "it's too far" si mi se raspunde "yep, but you might get a job"...

iar asta ma motiveaza si merg mai departe, calculand mental cati kilometri inseamna 4 mile de mers cu bicicleta.

incep iar sa transpir, dealiri din suta in suta de metri care de care mai abrupt facute parca sa-mi omoare dorinta de a ajunge acolo

si cred am ajuns, posibil, am mers prea mult si deja ma dori toti muschii si imi simt fata arzand, sigur sunt rosu la fata

o fabrica, un tip ridica niste stive de carbuni cu masinutza si le plimba de colo colo, ma duc spre el si si-a dat seama, lasa masina, coboara isi da castile de protectie la o parte, "looking for a job aren't you?" , da, ai idee unde este.... si dau sa scot hartia din buzunar cu adresa si numele tipului, nu termin si ma trimite, peste alte cateva sesiuni de urcat dealul

vreau sa abandonez dar ma intreb daca merita sa fi mers pana aici si sa ma intorc tocmai acum

mai merg deja ma dau jos de pe "cal" si merg pe langa el. cred ca n-am sa mai ajung, iar daca ajung deja toti au carabanit treaga si sunt in casa lor acum la televizor, dar spre norocul meu, ajung si sunt masini in curtea fabricii, nu stiu daca am niimerit bine

un tip intre doua varste ma intreaba ce-i cu mine, sunt terminat deja. "caut pe X, aici e Y?", da ai venit bine mergi la receptie.

YESSSSS! deci am ajuns.

asa e si in viata, unii te motiveaza, altii te descurajeaza, iar drumul e greu pentru ca asa ti-l faci tu.

daca as fi avut masina, drumul ar fi fost o nimica toata, dar nu stiu sa conduc, nu m-a interesat.

daca as fi fost timid, n-as fi intrebat, si probabil la jumatea drumului m-as fi intors.

si mai e si norocul: batranul care mi-a spus ca merg gresit, pe soseaua aia as fi pariat ca nu voi intalni pe nimeni care sa stea de vorba cu mine in urmatoarii 10 km, pentru ca aici sunt strazi pe care pur si simplu nu circula nimeni cu zilele.

cel mai important lucru este vointa si insistenta

consider ca daca am ghiozdanul facut in felul asta voi reusi in viata

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby adler on Sat Oct 15, 2005 1:47 am

OFF-Topic
guiness...deja imi pare rau ca nu te cunosc ;) ... nu mai are rost sa repet..faptul ca impresionezi cu fiecare mesaj pe care il citesc.

Bv... sper sa ajungi departe ;) mult noroc
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Oct 15, 2005 1:13 pm

Intotdeauna cand am vrut sa fac ceva am reusit, orice am vrut sa fac.

Am luat locul 1 pe tara la fizica desi nu-mi place obiectul, spre exemplu, dupa ce am muncit pe rupte cateva luni, si eu si Cherry, si ceilalti care am participat la proiect. A meritat din plin.

Am organizat impreuna cu fetele un bal, am prezentat acel bal si un spectacol de peste 2 ore, am organizat o prezentare de moda si tot eu am facut si modelele, am participat la olimpiade la care am luat note f bune si asa mai departe.

Daca ma implic intr-un proiect sigur iese bine pentru ca nu renunt in fata obstacolelor si nici nu ma sperii de munca. Daca vreau sa reusesc intr-un domeniu, asta fac.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 3:24 pm

Eu de multe ori ma entuziasmez,ma pun pe treaba dar la un moment dat imi piere interesul si o las balta!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 4:51 pm

In general, realizez ceea ce imi propun cu mici exceptii...as dori ca ziua sa fie mai lunga sa am timp de mai multe. :don't-know:
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Life is... Life