If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

REALIZARI!

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Ce fel esti?

motivat ..ralizez mereu ce imi propun
5
38%
entuziasmat ...dar nu reusesc sa duc la bun sfarsit tot ceea ce imi doresc
8
61%

Total votes : 13

REALIZARI!

Postby adler on Thu Oct 13, 2005 10:13 pm

toti ne propunem sa facem cate ceva. la inceput suntem foarte entuziasmati.. si ne gandim ce frumos va fi in final..dar..cand ne apucam de treaba ne dam, seama ca este mult mai greu..si nu putini cedeaza pe parcurs.

Ce ati reusit sa realizati pana acum?..din ceea ce v-ati propus? .. cum..de cata munca si motivatie ati avut nevoie? ..ce sfaturi puteti da altora?

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Thu Oct 13, 2005 10:18 pm

in general nu imi propun sa fac prea multe lucruri.. adica multe mi se par nesemnificative si le privesc cu indiferenta...
insa atunci cand imi propun ceva cu adevar am grija sa duc la capat :D
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Thu Oct 13, 2005 10:27 pm

hai mai... trebuia sa adaugi niste detalii acolo..cum ti-ai propus...care au fsot pasii...cat a durat.... te-a ajutat cineva....in final..a iesit ce ai vrut tu?..sau mai bine...mai putin bine..tot asa.,,sunt o groaza de intrebari:P

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Thu Oct 13, 2005 10:34 pm

cum sa-mi propun? spontan! :)
daca intr-adevar vreau sa fac ceva, o fac prin propriile forte... la sfarsit vreau sa spun ca eu am realizat lucrul ala sau eu am facut chestia aia fara sa apelez la nimeni..
cum am spus si mai sus, cand vreau intr-adevar sa realizez ceva o fac si inca bine :D
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Thu Oct 13, 2005 11:29 pm

de propus...multe imi propun...pacat ca unele propuneri raman doar vise.... :oops:

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Snappy on Thu Oct 13, 2005 11:54 pm

imi propun multe,dar (din pacate) nu le realizez pe toate, sau le realizez, dar intr-un timp mai indelungat...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Thu Oct 13, 2005 11:56 pm

ca mine deci.... ;)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adler on Fri Oct 14, 2005 12:00 am

lasa mai smechere..ca ai ti-ai implinit visul cu forumul asta :) ... stim noi ca reusesti :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Fri Oct 14, 2005 12:57 am

adler wrote:toti ne propunem sa facem cate ceva. la inceput suntem foarte entuziasmati.. si ne gandim ce frumos va fi in final..dar..cand ne apucam de treaba ne dam, seama ca este mult mai greu..si nu putini cedeaza pe parcurs.
Ce ati reusit sa realizati pana acum?..din ceea ce v-ati propus? .. cum..de cata munca si motivatie ati avut nevoie? ..ce sfaturi puteti da altora?

Si eu fac parte din categoria celor care nu duc la bun sfarsit toate planurile. Realizarile mele nu cred ca sunt asa importante si nici nu pot spune ca au fost rodul muncii mele in totalitate.Am 2 frati care s-au realizat tare de tot si care incet incet ma ridica si pe mine fara ca eu sa imi dau seama. Mai trebuie sa astept oleaca pana sa realizez ceva important pe propriile mele forte, pana acuma tot ce am realizat a tinut de scoala adica, am luat B.A.C-ul si am intrat la facultate.Pot spune ca realizarea mea proprie este faptul ca reusesc sa merg la sala si astazi dupa 3 ani cu aceeasi vointa de fier.....pe care mi-am format-o singur, nimeni nu ma convins si nimeni nu ma tras de maneca. In timp ce altii au gura mare, eu imi vad de treaba la urma urmei diferenta nu este in muschi ci in gandire.
Catalin

membru special
membru special

Postby cartush on Fri Oct 14, 2005 1:03 am

Daca imi propun ceva...nu ma las pana nu termin! Ambitia asta devine uneori un dusman! :don't-know: Dar e mai bine! Nu-mi place sa-mi dea cineva planurile peste cap! Ce mi-am propus, am realizat, nu toate din prima, dar am perseverat si am reusit! Stiu, acum va ganditi ca am scris aici ca sa ma aflu in treaba, dar...nu pot sa spun ca ma agit prea mult daca las o impresie buna sau nu! ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Next

Return to Life is... Life