If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fast-Food-urile si sanatatea

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Postby andreeam on Wed Oct 12, 2005 4:14 pm

no fast food :oops:

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Snappy on Wed Oct 12, 2005 9:27 pm

[ot]--[ "@adler - modul in care a fost formulat mesajul tau a "deranjat" - parca vroiai sa vezi daca noi chiar citim... sa stii ca moderatorii chiar citesc ceea ce se scrie si eu la fel. deci nu am zis nimic ca ai zis unde iti place, dar nu e nevoie sa o zici odata la 2-3 mesaje, nu crezi? am lasat discutia libera, caci altfel crede-ma ca nu vedeai nici un nume de firma, nu crezi? asa ca te rog nu mai fa pe victima ;)" ]--[/ot]

eu personal nu mananc la fast-food-uri, dar in liceu mancam de la un fast-food de vis-a-vis de McDonald's - era prea tare acolo
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Wed Oct 12, 2005 9:36 pm

La McDonald's este tare de tot dar, ce faci cand dai de cate un fast-food in care se face mancarea "in spatele blocului"? Acum cativa ani am mancat un hot-dog de la un fast-food care la prima vedere era ca in afara, daca il vedeai ziceai ca nu-i adevarat.Si dupa aia mi-au aparut bube pe maini, facusem intoxicatie de la vechitura aia de hot-dog.Am fost cu O.P.C-ul acolo si le-au inchis fast-food-ul iar peste 3 zile era deschis iar.Traiam in Romania ce sa-i faci?Au zis ca iau masuri drastice si au luat... 3 zile. =))

Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Wed Oct 12, 2005 11:32 pm

[ot]valeu.. eu nu am facut pe victima..si in nici un caz nu va "testam" sa ad daca cititi...nu te lasa luat de val...cu pareri gresite. Inca nu ai ajuns sa ma cunosti./.. dar iti vei da seama ca nu sunt eu genul asta de om. Nu am inercat sa deranjez pe nimeni...de fapt..reactia a fsot mult prea aspra..fata de ceea ce am zis.. dar.. nu voi continua cu exemple..si nu o sa fac nici un fel de caz..din stupiditatea asta. Imi cer scuze.. pt ca am "deranjat" [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Wed Dec 28, 2005 11:59 pm

Eu nu mananc deloc la fast-food-uri :D Ultima data cand am mancat un hamburger a fost prin luna mai :)) deci acu vreo juma de an cand eram in iasi si nu aveam unde manca si trebuia sa halim ce prindeam :D

Last edited by Cherry on Thu Dec 29, 2005 10:00 pm, edited 1 time in total.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Thu Dec 29, 2005 2:11 am

recomand again Betty si Gionny .. langa Pasha Club in galati. Cred ca e singurul fast food unde mancarea este mult mai sanatoasa..decat in oricare alt loc pe care l-am vazut.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Thu Dec 29, 2005 10:31 am

si ala de vis-a-vis de McDonalds e super bestial... nu iti face mancarea in fata ta, dar in comparatie cu McDonald's-ul de peste strada eu zic ca e mai bun =))

dar.. sa ne rezumam la a discuta despre ceea ce americanii numesc "junk food" nu sa ne dam cu parerea care local e cel mai tare =)) :P
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Fri Dec 30, 2005 3:16 am

junk food suks a lot
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Fri Dec 30, 2005 11:59 am

Oameni buni, in ultimele 2 zile am mancat numai de la Fast-Food-ul de la potcoava pentru ca muncesc si nu am timp sa ma duc acasa sa mananc..........chiar sunt bune acolo si le fac in fata mea asa ca nu am de ce sa ma tem. :) .....oricum la cat mananc eu de la Fast-Food........
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Sat Dec 31, 2005 12:52 am

una e sa le faca in fatza ta.. da la cuptor cu microunde... si alta e sa mananci la betty si Gionny :) ... la gratar.. fara grasime ...fara microunde :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to La bucatarie