If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Facultati - plusuri si minusuri

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Postby milisss2 on Mon Oct 10, 2005 9:55 pm

Am avut bursa .. e de 150 RON (1 mil jumate pt babe) ...din care ... daca stai sa-ti bati capul cu toti tampiitii (profi) .. ajungi sa dai banii pe nush'ce carte .. care-ti trebuie la ex, mai pierzi un laborator ceva, un abonament la autobuz, si la sfarsitul lunii ajungi pe minus, asa ca varianta cu invatat pentru bursa e cam non-profit, si daca mai ai obiecte care 90% sigur nu vei folosi vreodata ce ai invatat ... atuci se contureaza o scoala super !!!

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby mintchopper on Mon Oct 10, 2005 10:14 pm

mie "150 RON (1 mil jumate pt babe)" mi se par mai multi decat nimic. Se pare ca nu ai muncit pana acum sa vezi ce inseamna oase rupte si sa inveti sa apreciezi banii care iti intra in buzunar fara sa faci prea multe. Acum sa fim seriosi. Daca te mai duci pe la cursuri si iti mai dai putin interesul iei bursa. Nu este un lucru imposibil.
mintchopper

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Mon Oct 10, 2005 10:20 pm

Oase rupte ... da de ai facut ?!?! ai carat navete ?!?!
Am muncit... la tras cablu pe blocuri ... si aveam si timp de scoala ... daca vrei poti si fara acele oase rupte !!

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby mintchopper on Mon Oct 10, 2005 10:37 pm

am lucrat ca soft-ist si tot ce trebuia sa fac era sa scriu linii de cod si sa instalaz sisteme. Dupa 4 ore de tastat linii de cod standard te cam ia dracu. 1 te plictisesti la culme, 2 nu esti apreciat.
Cand am zis oase rupte nu ma refeream neaparat la munca fizica. Ma gandeam mai degraba la munca de jos dintr-un domeniu pe care n-o face nimeni.
mintchopper

Descurcaret
Descurcaret

Postby Ursul_din_Galati on Mon Nov 07, 2005 12:13 pm

mintchopper wrote:am lucrat ca soft-ist si tot ce trebuia sa fac era sa scriu linii de cod si sa instalaz sisteme. Dupa 4 ore de tastat linii de cod standard te cam ia dracu. 1 te plictisesti la culme, 2 nu esti apreciat.
Cand am zis oase rupte nu ma refeream neaparat la munca fizica. Ma gandeam mai degraba la munca de jos dintr-un domeniu pe care n-o face nimeni.

Da cam aveti toti dreptate dar trebuie sa demonstram ca facem o facultate in conditiile astea mizere si sa mai invatam sa ne cerem si drepturile

Ursul_din_Galati

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Wed Nov 09, 2005 1:13 pm

mah la mine la facultate ma dispera "doar" :
:arrow: calitatea salilor de curs...valeu...dak intrati in Universitate pe la subsol cel putin, e groaznic...nu zic ca la demisol e mare diferenta dar e oleaca mai bine parca.
:arrow: Plus ca sunt profesori care pica degeaba si culmea e ca nu iau spaga....deci motivul pt care te pica e nestiut...doar sa incaseze facultatea bani din restante ca altfel nu-mi explic....
:arrow: Secretarele...niste "dulci" dak s-ar putea sa stea toata ziua degeaba in secretariat si sa nu mai deschida ghiseul ala ar fi cele mai fericite.Te trateaza in ultimul hal,cu 10 minute inainte sa se termine programul iti inchid usa-n nas kiar dak mai sunt doar 3 persoane care asteapta sa intre....niste sclifosite...
:arrow: Profesorii cu care nu te poti intelege si atata-ti trebuie sa depui vreo contestatie dak ai picat un examen pe nedrept cand tu stii sigur ca ai facut....nu zic asta eu ca asa mi se pare ci kiar alti profesori (in special cei tineri care ne mai tin partea).Sa-i vedeti cand ne aud ca vrem sa depunem contestatii ce fel ne sfatuiesc sa nu o facem pt ca nu sunt sanse sa mai trecem examenul pana la sf facultatii ca proful nush care e prea tampit si o sa iasa scandal si nu mai trecem in veci la el...e naspa ce mai....
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby violeta on Mon Aug 20, 2007 12:37 am

pentru facultatea mea:plus->conditiile super bune...(pentru asta dau bani, nu?)
->atmosfera super k-lumea- nu te streseaza nimeni, majoritatea profesorilor sunt de treaba :s122:
->sali de curs foarte bune..nu ne cad peretii in cap
->bar in facultate(pentru pierdut vremea pe acolo daca n-am chef de cursuri)

minusuri:->decana e putin cam aiurita(nu spuneti la nimeni :lalala: )
-> unii colegi cam prea cu nasul pe sus
->e cam departe :bang-bang-3:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby Alinutza_19 on Mon Aug 20, 2007 10:42 am

pt facultatea mea :
plusuri:
-conditii bune
-bar in facultate
-unii colegi mishto

minusuri:
-unii colegi cu nasu pe sus
-unii profi cu nasu pe sus si aiurea
-prea departe
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

Postby MindLord on Mon Aug 20, 2007 10:46 am

de cand barul in facultate e ceva pozitiv???!!! bai studentilor !
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Alinutza_19 on Mon Aug 20, 2007 10:53 am

[ot] pai mindi cand chiar nbu ai chef de un curs super plictisitor in care profu incepe ceva si apio continua cu viata lui....mai bine tragi o raita l bar...iar tinand cont ca universitatea e la iesire din ora si ca sa te duci la un bar din afara universitatii ...mai bine te duci la curs...deci...e plus la barul universitatii [/ot]
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Invatamant