mah la mine la facultate ma dispera "doar" :

calitatea salilor de curs...valeu...dak intrati in Universitate pe la subsol cel putin, e groaznic...nu zic ca la demisol e mare diferenta dar e oleaca mai bine parca.

Plus ca sunt profesori care pica degeaba si culmea e ca nu iau spaga....deci motivul pt care te pica e nestiut...doar sa incaseze facultatea bani din restante ca altfel nu-mi explic....

Secretarele...niste "dulci" dak s-ar putea sa stea toata ziua degeaba in secretariat si sa nu mai deschida ghiseul ala ar fi cele mai fericite.Te trateaza in ultimul hal,cu 10 minute inainte sa se termine programul iti inchid usa-n nas kiar dak mai sunt doar 3 persoane care asteapta sa intre....niste sclifosite...

Profesorii cu care nu te poti intelege si atata-ti trebuie sa depui vreo contestatie dak ai picat un examen pe nedrept cand tu stii sigur ca ai facut....nu zic asta eu ca asa mi se pare ci kiar alti profesori (in special cei tineri care ne mai tin partea).Sa-i vedeti cand ne aud ca vrem sa depunem contestatii ce fel ne sfatuiesc sa nu o facem pt ca nu sunt sanse sa mai trecem examenul pana la sf facultatii ca proful nush care e prea tampit si o sa iasa scandal si nu mai trecem in veci la el...e naspa ce mai....