If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Al treilea razboi mondial

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

Postby amanda on Mon Oct 10, 2005 10:22 am

Eu cred ca deja suntem in mijlocul unui razboi mondial(SUA in Irak, lupta antiterorism, mai mult sau mai putin reala, cauzele sunt simple si in general ucigasii sunt vazuti ca victime).

Anyway... se aude ca si ploile astea interminabile si tornadele si uraganele care dau peste America si nu numai sunt cauzate cu buna stiinta de oameni(rusi si americani). Am urmarit un documentar pe TVR 2 si aratau ca rusii aveau inca de prin 60-70 arme care controleaza mersul norilor si comportamentul uman. Ciudati rusii astia daca au asa ceva!

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby changer on Mon Oct 10, 2005 10:25 am

aaaaaaa????? :) tu vorbesti serios???? exista asa ceva????????? :-/ eu nu prea cred ca ar exista arme care sa controleze mersul norilor si comportamentul uman
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby ashes on Mon Oct 10, 2005 12:36 pm

ba cred ca da..
am vazut un documentar pe Discovery cum ca in Texas (unde sunt secete) sunt provocate furtuni..

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Mon Oct 10, 2005 1:50 pm

Exista se pare si astfel de arme... cat despre un razboi mondial....greu de spus !!! Daca se ia asa atunci razboiul rece (perioada 50' 70') intre SUA si Rusia poate fi considerat mondial deoarece au fost implicate mai multe state de pe mai multe continente chiar daca conflicul a fost in umbra.
Astazi, din nou conflictul se poarta oarecum in "umbra" si din nou SUA este implicata... si incetul cu incetul ajungem sa vorbim de Germania anilor 34' cu a ei politica ... de rasa superioara .... din cate vad SUA are implicatii in cam tote conflitele militare... motivatiile devenind pe zi ce trece mai stupide. La intrebarea ...ce au cautat in Iugoslavia ... cred ca nici ei nu stiu sa raspunda clar... dar sa nu ma vorbim de Irak
Americanii practica de mult "cultul fricii" si acum incep sa plateasca pentru asta, insa odata cu ei intra si alte state mai mult sau mai putin vinovate!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby adler on Mon Oct 10, 2005 1:53 pm

atat de avansati nu ii cred...totusi.. russi au fost mereu subestimati de alte natiuni..poate doar americanii stiu de ce-s in stare. Ei i-au oprit pe germani in al doilea razboi mondial ... ei au lansat prima nava spatiala, prima statie spatiala ... etc etc... very smart ;)

din cate stiu eu..Japonia.. la cat de micuta e tara lor..este cea mai avansata d.p.d.v. tehnic.

UK ..este si ea..f dezvoltata..franta... si cine stie ce pastreaza pt ele..tarile nordice ..care fac minuni construind cele mai mari tunele prin munti... etc etc...

concluzia..noi stim f putin..din ce se intampla cu adevarat..noroc cu Discovery..si alte posturi..care mai arata cate ceva, cu toate ca emisiunile care le vedem noi acum..sunt de acum un an cel putin..la ei...uitati-va cand au fost produse.

+..razboiul din Irak stiam ca e pt petrol...

am mai auzit..ca alqaida (cum se srie..nush) ...a fsot inscenare facuta de CIA ... ca sa acopere adevaratele motive.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Mon Oct 10, 2005 2:12 pm

intr-adevar noi stim destul de putine la ce se petrece in afara si ar exista posibilitatea ca sa aiba asemenea arme Rusia(are destule secrete ascunse)si Japonia la cat de mik este, este foarte dezvoltata din punct de vedere tehnic in ciuda bombelor de la Hiroshima si Nagasaki
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Mon Oct 10, 2005 2:16 pm

am uitat sa adaug germania ...care...s-a dezvoltat surprinzator de repede..dupa cele 2 razboaie...in care a fsot infranta.

Iar... Statul Papal...Vaticanul..nu stiu ce face..dar se implica in tot ce misca ... sa nu mai amintesc de Masoni ..care se zice ca au control asupra lumii...

nici nu mai stii ce sa crezi..acum :( ...
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Sat Oct 15, 2005 1:44 am

vaticanul vrea sa impace si capra si varza ;)

nu cred ca se poate numi razboi mondial neintelegerile din toata lumea asta...pana la razboi e pas mare..... :oops:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Mon Oct 31, 2005 10:32 pm

hmm.. as spune mai degraba ca e un hop care se face cu pasi mici.. si ca deja au inceput sa fie facuti..
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Tue Nov 01, 2005 2:48 am

in timp ce altii vor purta razboaie... asta candva in viitor... [ot]bat la pariu ca vor fi anumite persoane interesate sa faca ceva util cu tehnologie...atat de avansata... calatoria intre galaxii ...va fi posibila..si atunci.. cine stie..rusii pe o planeta... americanii pe alta...englezii altundeva..tot asa... who knows... iar Mother Earth ..va ramane o amintire a ceea ce a fsot..va ramane centrul umanitatii..si totusi va fi uitat.[/ot]

[ot]cu ocazia voi dchide un nou topic ;)[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)