If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Al treilea razboi mondial

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

Al treilea razboi mondial

Postby ashes on Sun Oct 09, 2005 11:29 pm

hmm... credeti ca se apropie? eu cred ca da, si cu pasi repezi... daca ma gandesc mai bine, a si inceput in 2001 cu lupta impotriva terorismului

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Sun Oct 09, 2005 11:34 pm

sincer acum razboaiele sunt doar asa - ca sa zicem noi ca sunt. de fapt in spatele lor sunt adevarate afaceri

asa ca sunt scarbit :(
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ashes on Sun Oct 09, 2005 11:37 pm

uite asta nu inteleg eu: de ce nu pot sa-si rezolve afacerile intre ei si trebuie sa implice oameni nevinovati??

cred ca o sa se ajunga si la un razboi... unul pentru putere :(

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Sun Oct 09, 2005 11:40 pm

pai stii de ce? pt ca in momentul in care mor oameni toata atentia mass-mediei este atrasa in acea directie si ei isi pot face treaba in voie...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ashes on Sun Oct 09, 2005 11:43 pm

asa e... :(
ar putea totusi sa-si puna gorilele sa le faca treburile murdare si sa se elimine unii pe altii, dar cum ai zis ar atrage atentia mass-mediei (nu ca n-ar putea fi manipulata...)

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Dany on Mon Oct 10, 2005 12:17 am

Afacerile implica oameni nevinovati.Spre exemplu afaceristul cumpara petrol pe care il rafineaza si produsele derivate rezultate le vinde cui....??Consumul creste...afaceristul vrea mai mult petrol...dar intre timp cel care detinea campul petrolier a patit un accident si acuma este la 2 m sub pamint ori nisip.Personajul este un dictator care este strans cu usa cu occident....A DAAA spune dictatorul...oki de maine cangi petrol...Acuma afaceristi care isi vad amenintate afacerile se duc la il presidente si urla...mosule noi am bagat bani in campania si ...altele..muncitorii nu mai au de lucru..ii dau afara si creste somajul, preturile explodeaza....ce ai de gand sa faci?????raspunsul il stiti..si asta din cauza ca totul se invarte in jurul petrolului(aici se fac cele mai mari afaceri)..oricum am vazut o emisune pe discovery in care spuneau ca mai avem resurse de petrol pentru 50 de ani.
Daca este sa se inventeze un combustibil alternativ...la fel este rau pentru ca in domeniul petrolier lucreaza cateva zeci de milioane de oameni in toata lumea...daca nu gresesc..si iar este rau
Cu armele este la fel( ca daca armata are stocul plin si nu mai are nevoie eu ce fac cu armele...le vand la "baietii buni"
Asta este din pacate natura umana..pana nu ne lovim cu capul de usa de mai multe ori...nu ne potolim si se uita din cate am vazut foarte usor trecutul...asta este, viata mere inainte.Pentru cat timp ramane de vazut....
Si televiziunile ajuta foaaarte mult..vezi cazul posibil de gripa aviara de la noi din tara.Urla ..intro special..litere mari sa le vezi si fara ochelari :)..se hranesc cu nenorociri.Asa ca in loc sa calmeze oamenii ii provoaca.
Ce invata un copil de 5 ani care se uita la pro-__ la ora 5 si vede..crime violuri,prostie.

Offtopic: Eu pina la 8 ani nu stiam ce este-eram la conceptia de barza :) .Dupa ce am implinit 8 ani la noi langa ghena de gunoi au gasit un copil de 1 luna intr-o cutie de bomboane!!!! care avea cam 15 cm.Baiatul care l-a gasit spunea ca are o papusa...asta pina l-a vazut o fata mai mare care a chemat parintii...si apoi au aparut indivizii de la SECU. care au inceput sa puna intrebari au luat corpul copilului.Din cauza asta nici nu sunt de acord cu avortul (atunci mi-am imaginat ca puteam sa fiu eu in locul lui)
Dany

Descurcaret
Descurcaret

Postby Dany on Mon Oct 10, 2005 12:29 am

O mica rectificare la ce am scris:Personajul care a preluat campul petrolier este un dictator......
si inca o completare legat de ce am scris vezi Iranul care vrea putina "bomba nucleara"---uraniul imbogatit este folosit fabricarea bombelor nucleare.
http://www.encyclopedia.com/html/sectio ... istory.asp
Dany

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Oct 10, 2005 1:35 am

Nu cred ca se apropie un razboi mondial.......e mult spus chiar daca vedem la tv: atentate,bombe,etc suntem departe de asa ceva.Razboiul e ceva mai complex si nu incepe asa din nimicuri.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Mon Oct 10, 2005 2:44 am

e f greu sa ne dam cu parerea...nu stim decat 1% din tot ce se intampla cu adevarat..,restu putem doar sa ne imaginam. Afaceri imense.. o groaza de bani pusi la bataie ... puteri mondiale...implicate. Oricum nu cred ca se apropie inca un razboi mondial. Ne-am desteptat de atunci... exista ONU ...si UE ... etc etc... nu prevad nici un razboi..parerea mea
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Mon Oct 10, 2005 9:57 am

...........we will nerver know,noi nu stim decat foarte putin din ce se intampla cu adevarat in toata lumea,un exemplu de razboi pentru interes si afaceri ar fi cel din Irak----ia ganditi-va de ce i-a atacat???pentru ce??ei mascheaza afacerile pe care le au planuite prin faptul ca cei din Irak au arme biologice si restul, dar de fapt ei ataca pentru interese---nu se stie, eu sper sa nu vina nici un razboi(ar fi un adevarat masacru :( )
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Next

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)