If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Baietii cu muschi...

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby Catalin on Sun Oct 09, 2005 10:33 pm

[ot]Mai, nu ma mai laudati ca o sa zica lumea ca imi fac reclama mascata.Care o sa ma intalneasca intr-o buna zi, sa se dea atunci cu parerea :D glumeam sa nu crede-ti ce am scris aici da?[/ot]

Revenim la Topic:Baietii cu muschi... dar vorbim in general nu de mine :D .

Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Wed Oct 12, 2005 7:40 pm

ca si o fata...un baiat trebuie sa fie bine proportionat ... sa nu arate ceva aiurea...la el. Am vazut si baieti cae merg la sala..si au picioarele subtiri..si de la bust in sus..arata perfect... totusi..dca te uiti in ansamblu..te pufneste rasul. (si nu e vorba ca au vre-0un handicap..ci ca au tras aiurea si nu s euita in oglinda). Daca tot trag de fiare..trebuie sa stie cum sa traga..si pt.

Intr'adevar... un exemplu poate fi Catalin ... dar..cunosc multy mai multi. Iar impresiile le lasa acasa;) ...
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Wed Oct 12, 2005 7:44 pm

adler wrote: Iar impresiile le lasa acasa;) ...

Nici nu se putea spune mai bine ;) de 3 ani jumate de cand fac sala, am avut mereu prilejul sa vad diferite specimene.

Catalin

membru special
membru special

Postby PhaseR on Sun Oct 16, 2005 12:41 am

Keira wrote:Imi plac baietii cu "patratele" (cui nu-i plac), dar nu as fi cu unul cu muschi, pentru ca majoritatea cauta numai distractie cu fetele (constenti de cum arata). Asa ca nu imi trebuie. ;)

BRAVO Fato!!!! Asa!! Da-ne sperante!!! :P
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Tue Oct 18, 2005 4:52 pm

Sincer?
Eu nu prea ma omor dupa baietii cu muschi!
Nu cred ca au ceva mai deosebit fata de ceilalti!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Tue Oct 18, 2005 6:58 pm

parerea despre ei....
daca fac sala pt sanatate, fun chestii e ok.. bravo!!
daca fac asta sa impresioneze fetele trebuie sa fie tare complexati din mai multe puncte de vedere...
acuma o sa sara astia din categoria 2 toti pe mine sa imi arate cat is de fortzosi...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Wed Oct 19, 2005 12:31 am

sincer... m-am apucat de sala ... in primul rand pt ca nu imi placea cum arat. Vreau sa fiu ceva mai mare...

Pe parcurs a inceput sa imi placa ... m-am invatat..iar acum o fac din placere ... mi-am facut prieteni noi.. atmosfera e relaxanta ;) ..fete misto :) ...

odata cu trecerea timpului incep sa am mai multa incredere in mine ... +... sanatatea mea s-a imbunatatit extrem de mult (MindLord stii despre ce vrb ;) ) ..si sunt f bucuros :) ..nici nu stii cat de bucuros :) ..
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Wed Oct 19, 2005 4:22 pm

but i do know, now... :D
adler e un exemplu bun de dat pt un tip care merge la sala. asa ca eu il pun la categoria 1 cu stelutza :)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Thu Oct 20, 2005 2:28 am

[ot]hehe... exemplu bun de dat pt vointa..da nu pt cum arat :)) ...daca am inteels bine ce ai zis :))[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby miki on Thu Oct 20, 2005 8:01 pm

mie imi plac baietzi cu muschiuletzi..dar sa nu fie in exces..sa aiba si ei acolo un brand(nush dak se scrie asea..presupun..) mai marishor si dak ar avea patratele ar fi sooper ok..dar si fara dak ar fi slabutz si cu brand cum am zis e chiar bine..
bine k si aia mai bine facuti sunt placuti la vedere si ce fata nu si-ar dori sa fie langa ei..dar dak e prea mult nu-mi place.. :D
viatza nu reprezinta cantitatea de aer pe care o inspiri, ci acele momente in care tzi se taie respiratzia..
miki

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?