If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

what is... hate...

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

TU urasti pe cineva... ceva?...

DA
7
33%
NU
14
66%

Total votes : 21

Postby Keira on Wed Jun 29, 2005 8:34 pm

Eu nu cunosc ura, si nici nu cred ca o voi cunoaste

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby changer on Wed Jun 29, 2005 8:45 pm

ura nici nu trebuie cunoscuta, este latura rea si intunecata a omului care da nastere la ganduri rele si la tot ce poate da rau,ura te face mai rau/rea, asa ca, mai bine sa nu fie cunoscuta :wink:
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Micha on Wed Jun 29, 2005 10:05 pm

duum_guy wrote:Nu stiu dak am urat pe cineva vreodata ... exista o diferentza intre ura pe moment ... furia care te iti umple corpul shi te impinge spre actiuni iratzionale ... si ura "de durata" ... o ura calculata ... cumplita ash putea spune ...

exact ura aia de care vbesti am simtit-o si o mai simt si acum dupa atatia ani...Numai ca nu m-a impins la acele actiuni irationale...slava domnului.Ma macina, ma doare,nu ma lasa sa uit dar cam atat.Nu as face nimic rau si mai ales fara sa ma gandesc inainte

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Catalin on Mon Oct 03, 2005 3:13 pm

Nu pot defini ura pentru ca nu stiu ce este,nu am simtit ca sa spun cum este cand urasti pe cineva.Am dat de oameni in viata care m-au lovit unde durea mai tare,care mi-au facut probleme........ce mai "oameni buni" si nu i-am urat o clipa, banuiesc ca este ceva urat tare de tot.Fraza de genul:"De la dragoste la ura nu este decat un singur pas" nu cred in ea, adica cum sa urasti pe cineva cu ,care te-ai iubit, v-ati impartasit visele,sentimentele si promisiunile?
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Mon Oct 03, 2005 10:51 pm

Catalin daca te-ar insela, trada, rani prin vorbe gen: "totul o fost o gluma" crede-ma ca nu ai sa ii spui "eu tot te iubesc"

n-ai cum - cand cineva te calca in picioare si iti striveste toate partile corpului crede-ma ca e aproape imposibil sa te ridici in fata sa si sa ii spui ca nu iti pasa...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby mintchopper on Mon Oct 03, 2005 11:19 pm

Dupa parerea mea sa urasti inseamna sa vrei sa faci rau. Sa stai fata in fata cu persoana pe care o "urasti" si sa-i intinzi o cupa cu otrava pretinzand ca este vin. Sa te uiti in ochii respectivei persoane si sa vrei sa sufere.
Iar faza cu ranit in dragoste, ura si razbunare.... Doar un prost ar proceda asa. Odata ce ai iubit nu-i poti face rau acelei persoane orice ar fi facut. Te doare dar nu-i poti face rau. Daca vrei sa-i faci rau... atunci e alta poveste. Atunci inseamna ca nu a fost iubire ci o "conventie" intre doua persoane.
Oameni buni.... fiti mai deshisi. Nu raniti, nu bateti, nu castrati. Fiti optimisti si deschisi in gandire, zambiti si bucurati-va de tot ce e in jur.
"Sunte ceea ce facem in mod repetat" - Aristotel
mintchopper

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Tue Oct 04, 2005 11:57 pm

eu cum am spus nu am urat pe cineva si nu vreau sa urasc in viata mea
@Snappy nu cred ca ar putea cineva sa urasca pe persoana cu care a fost impreuna daca chiar a iubit-o ...pur si simplu nu cred ca ar putea daca a iubit-o pe acea persoana in adevaratul sens al cuvantului
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Kelso on Thu Oct 20, 2005 1:33 pm

Nu pot spune ca urasc pe cineva,cateodata cred ca urasc dar de fapt nu e ura,e un alt sentiment mai ciudat confundat cu ura.

Pur si simplu imi pare rau ca cei pe care ii iubesc si care sunt foarte importanti pentru mine sunt mult prea egoisti,rautaciosi si ca vor mereu sa faca rau si sa raneasca.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby p3g@s on Fri Jun 09, 2006 12:43 am

ura este sentimentul care pe cei mai multi dintre noi ne zgandara atunci cand viata este ca deobicei nedreapta dar parca in acel moment toate tunurile sunt indreptate dintr-un singur punct spre o singura tinta... Tu !
Nu o pot descrie altfel pentru ca cel mai bine e sa traiesti un sentiment sa vezi intradevar ce inseamna...ura poate fi pusa si se gaseste de cele mai multe ori in antiteza cu dragostea si daca spui ca nu ai trait aceste doua sentimente macar o data in viata nu stiu ce-ti pot spune despre persoana ta :don't-know:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby monystar on Wed Jul 12, 2006 7:52 pm

Ura e acel sentiment care iti ocupa cea mai mare parte a timpului atunci cand isi face simtita prezenta.

Sa urasti inseamna sa nu mai vezi in stanga si in dreapta, sa fii incapabil sa mai simti ceva frumos pentru ca sufletul tot iti este inundat de ura.

Sa urasti inseamna ca de fiecare data cand vrei sa faci ceva sa te raportezi la acest saentiment care nu iti da pace nici macar o secunda.

Sa urasti inseamna sa fii in permanenta stresat si cuprins de teama.

Sa urasti inseamna sa ratezi tot ce e frumos si placut in viata doar pentru ca esti incapabil sa mergi pe drumul tau si calci pe urmele aceluia care ti-a facut atata rau.

Sa urati inseamna tristete, lasitate, izolare.

Sa urasti inseamna sa devii ursuz, antipatic, rautacios, mereu pus pe rele.

Sa urasti nu inseamna nimic bun.

Concluzia: renunta la ura si incearca sa privesti partea buna a lucrurilor. Nimic din ce se intampla nu se intampla fara rost! parerea mea...
Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to Sentimente Nocive