If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Murim...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby stelistu_adi on Tue Oct 04, 2005 12:11 am

Cum sa nu va fie frica de moarte? Instinctul de supravietuire este in cele mai multe ocazii cel mai puternic instinct din cate exista. Faptul ca unii aleg sa se sinucida demonstreaza doar faptul ca au un anumit dezechilibru, nu-i cazul sa vorbim asta aici, e un topic separat pentru asta. Asa ziceam si eu inainte, dar am patit sa fiu la un pas de moarte....si m-am speriat, am facut apoi alpinism si au fost moemente cand frica de moarte mi-a dat o forta fizica incredibila......accept ca moartea va veni, dar nu o astept, am invatat sa iubesc viata.

intodeauna mai ramane ceva de zis
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Tue Oct 04, 2005 8:21 am

nici eu nu o astept, dar cand vrea sa vina - n'are decat :))
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby stelistu_adi on Tue Oct 04, 2005 9:00 am

Asta e mult mai bine. :) Sunt persoane care asteapta moartea ca pe o eliberare, nu cred ca e cazul unei astfel de atitudini.

intodeauna mai ramane ceva de zis
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

Postby sunset on Tue Oct 04, 2005 10:05 pm

pe mine ma frapeaza un lucru: de ce mor asa des tocmai cei despre care lumea zice "era atat de vesel, de plin de viata, se lumina camera cand intra" sau "era asa sanatos, nici macar o raceala n-a avut in viata lui" sau "toata viata nu a facut decat sa-i ajute pe cei din jur"? nu am un caz apropiat (slava Domnului), dar aud tot mai des chestii din astea. si mi se pare atat de nedrept. evident, nu sunt eu cea care sa decida ce e drept si ce nu, dar totusi, ce se intampla?
"n-ai dreptul sa mori cat inca traiesti"
sunset

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Tue Oct 04, 2005 10:21 pm

daca am sta sa cautam explicatii pt nedreptatile de care spui tu sunset ne-ar durea si mai tare.

nici eu nu cunosc personal (sau cel putin nu imi vin acum in minte cazuri), dar stiti si voi probabil celebra "minune a betiei" - da masina peste tine si tot nu mori... probabil mortii ii este teama de astia mai rai si ii ia langa ea pe cei buni.

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby sunset on Tue Oct 04, 2005 10:44 pm

eu sunt genul mai depresiv si de asta ma leg de chestii mai putin "placute". si eu sunt de parere, ca cei care au scris aici, ca, atunci cand mori, sa fii cu inima impacata. dar, ma intreb, cei care nu au timpul sa se gandeasca la asta inainte sa moara? o mai pot face dupa? adica oare dupa moarte iti mai aduci aminte viata pe care ai trait-o?
"n-ai dreptul sa mori cat inca traiesti"
sunset

Invatacel
Invatacel

Postby cartush on Tue Oct 11, 2005 10:44 pm

Am citit undeva, dar nu mai tin minte unde! Mi-a placut si v-o spun si voua! :D
Traieste cat poti, pentru ca mort vei fi mult timp dup-aia!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Wed Oct 12, 2005 5:06 pm

nu o sa termin niciodata tot ce mi-as dori sa fac in viata asta..oricat as incerca. Nimeni nu stie cand ii va veni ceasul....deci... Carpe Diem ;)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Thu Nov 03, 2005 9:05 pm

...de ce vedeti in moarte un sfarsit...ea nu este opusul vietii,ci un nou inceput...intr-o alta lume,mai buna sau mai rea...depinzand insa doar de ceea ce am facut in aceasta viata...mie nu mi-e frica de moarte,pentru ca ea nu este decat o punte de trecere...mi-e frica de ceea ce o sa urmeze dupa moarte...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby amanda on Sat Nov 05, 2005 4:24 pm

Nu cred ca e o idee una sa-ti fie teama de viata de dupa moarte, de ce e atunci. Nu stii sigur daca va fi bine sau rau dar de ce sa cred ca va fi rau?

Nu mi-e teama de moarte, nu o astept dar daca as muri nu as avea decat regretul ca inca nu am apucat sa fac prea multe.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie