If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
36%
NU
35
63%

Total votes : 55

Postby Keira on Tue Sep 20, 2005 6:44 pm

Il las sa se nasca asa cum e. Daca s-ar naste cu probleme ar fi vina mea: inseamna ca am baut, fumat, etc. Dar il las sa se nasca. Decat sa am pe constiinta viata propriului meu copil.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Tue Sep 20, 2005 6:50 pm

eu nu asa face asta... nu l-as lasa sa sufere toata viata....
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Keira on Tue Sep 20, 2005 7:09 pm

Eu nu as putea trai cu gandul ca mi-am ucis copilul.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby NYCGIL on Wed Sep 28, 2005 10:29 am

Keira, copii nu se nasc cu malformatii doar din cauza mamelor. Se pare ca nu esti destul de informata in legatura cu asta...

Iar despre avort...totul e f frumos si nobil, dar, asa cum am mai spus si altora, pe alt forum, ar trebui sa ne gandim f bine inainte de a arunca cuvinte mari si frumoase.....
E foarte usor sa duci o campanie impotriva avortului cand n-ai trecut prin asta. Cand n-ai fost niciodata in situatia sa iei decizia de a avorta.

Si nu e vorba de a-ti irosi tineretea, pentru ca, in momentul acela, nu te mai gandesti la tine- sau eu nu m-as gandi- ci la copil.
Si la ce-i daruiesti lui...
in momentul avortului, e doar un embrion. Cand se naste, tu ii dai viata...Dar depinde si ce viata ii poti oferi, nu?....
Nu sunt de acord cu avortul...in cele mai multe cazuri. Dar cateodata, nu au de ales, si le inteleg.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby ursuletz on Fri Sep 30, 2005 9:13 pm

keira, s pare k u doar ai citi d centrle care ajuta mama, copilu cu casa , masa haine si etc...din pacate, realitatea e alta.centrle sunt pline d f multa vreme, altele nu s mai construiesc si singurul ajuto p care il mai pot da este cel moral....ori la c t ajuta doua vorbe knd copilul iti e bolnav pt k nu ai conditii sa-l cresti si nic un doctor nu t ajuta fara bani? iar centrele pt copii parasiti sunt intr-o stare mult mai jalnica...decreteii ii multumesc lui ceausesc, dar ei nu stiu c viata au avut parintii lor ca sa ii creasca, cum erau batute mamele in spital dak erau suspectate k vor sa faca un avort si asa mai departe... e adevarat, exista contraceptive, dar nu sunt sigure ...... mie mi s-au rupt cele mai scumpe prezervative d vre-o 4-5 ori deci....? am bagat la pilula d a 2-a zi in mine d........atatia hormoni in corp t pot schimba ff mult....si eu sunt pt avort, si nu critic mamele care ajung sa faca asta.nu spun k e bine, dar sunt situatii care cer o hotarare si tot noi femeile suferim....noi toti vb aici dar oare cati dintre noi au trecut printr-u avort? cati stiu c lupta s da in sufletul femeii puse in situatia d a avorta? ff putini....iar c ati aflat voi d prin alte campanii contra avort sunt datele cele mai rele.....la fel k si coca cola cu care in america s spala wc-uri, autostrazi pline d sange dupa accidente etc...ati spalat voi wc-uri cu cola si s-a luat calacarul?

ursuletz

Invatacel
Invatacel

Postby Keira on Sat Oct 01, 2005 10:22 am

NYCGIL ,am dat un exemplu din cauza mamelor, pentru ca daca dai un search pe net ai sa vezi cat de mare e procetul copiilor nascuti cu malformatii din cauza indiferentei mamelor.

ursuletz, atunci cand vrei cu adevarat ca propriul tau copil sa traiasca, muti si muntii din loc. E vorba totusi de o viata, nu de o haina care nu iti mai place si o arunci.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby NYCGIL on Sat Oct 01, 2005 2:37 pm

Stiu ca sunt. De fapt, am vazut cu ochii mei mame care fumeaza si beau....
Dar sunt si femei care nu au nici o vina...Si atunci care ar fi solutia? Sa accepti asta pentru ca asa ti-e destinat?...probabil ca da.
Sunt totusi unele care aleg sa nu chinuiasca copiii- si nici pe ele.
Cred ca, in cazul acesta, nu exista decizie buna sau rea......ci fiecare hotaraste ce e mai bine pentru ea, si pentru familia ei.
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby SiIoPaici on Mon Oct 03, 2005 3:16 pm

Sunteti atat de revoltati de avort dar vorbiti numai din principii si idei. Avotrul e groaznic, avortul ar trebui interzis...de ce?? Chiar as vrea sa-mi enumere cineva trei motive...nu ca nu as stii in mare care sunt acestea dar vreau sa discutam la subiect.
Avortul este dreptul oricarei femei, este o libertate. Ar fi culmea ca niste persoane care nu au avut, si probabil nu vor avea, legatura cu avortul sa interzica aceasta libertate din principiu sau vreo cauza nobila. Deja este nedrept ca se incearca...
Da-mi o bere ca sa-ti mai cer una...
SiIoPaici

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Mon Oct 03, 2005 10:39 pm

noi nu incercam sa zicem STOP ci sa incercam sa prezentam motive (sa le zicem asa) atat pro cat si contra
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby stelistu_adi on Tue Oct 04, 2005 1:07 am

Eu am o intrebare, pastila de a doua zi, in cazul in care fecundatia s-a produs, este tot un avort? Si acum celor care nu sunt de acord cu avortul, daca vor sa fie corecti pana la capat le propun sa nu mai foloseasca nici prezervativul, pentru ca ei le neaga dreptul la viata acelor copii care probabil s-ar fi nascut in urma relatiei lor.
intodeauna mai ramane ceva de zis
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat