ce am vrut sa zic?... pai nu am stiut ce sa zic... de aceea arata asa... am in cap o chestie de mult timp... foarte mult... (data acestui post cu postul din sectiunea Versuri (TAXI - De Ce?...) nu este o pura coincidenta
deci sa incep ceea ce am de zis, nu?...
Fetele fac ceva ce mie mi se pare aiurea...
cand o fata vede un baiat cu o masina marfa (masina e doar un simplu exemplu - ar mai fi destule altele, dar acum sincer nu imi vin...) incepe cu exclamatii bine-cunoscute de genul "ce tare e"... "ce masina tare are"... "de ce nu gasesc si eu unu ca el"... "eu sunt singura si el e cu urata aia"... etc... asta fara ca ele sa fie materialiste (din ce zic ele) - nu zic ca nu e asa, dar... cand un baiat de langa ea aude asta... oare ce sa mai creada?... eu unu sincer nu stiu ce sa cred cand aud faze de acest gen... deranjeaza
poate ca nu sunteti materialiste, dar... cand un baiat aude chestii de genul... la asta il duce gandul (cel putin eu asa sunt)... si ce ii ramane de facut?... sa gandeasca aproximativ ca in melodia TAXI - De Ce?...... repet.... e o parere personala... e ceea ce simt eu cand aud faze de genul... si am auzit-o si de vreo 2 ori (in timp) de la persoane care... insemnau pentru mine mult si speram sa insemne si mai mult... si astfel de replici mi-au cam taiat aripile... de fapt nu cam ci FOARTE...
voi fi contrazis... sunt constient, dar... raspund oricui... subiectul asta chiar il am in cap de mult timp... si l-am cam intors pe toate partile... credeti-ma... asa ca...
sper sa nu fi suparat pe nimeni acest post... daca s-a intamplat acest lucru imi cer scuze... nu asta am intentionat...

)... asa e te mai uiti la o fata dar nu zici in gura mare... sau poate ca zici dar nu cand esti doar tu cu ea (ai fi cretin sa faci asta)... nu e aceeasi senzatie... mai mult ca sigur nu e aceeasi... dar... de ce faceti asta mai?...