If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ti-e teama de moarte?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Ti-e teama de moarte?...

DA
25
37%
NU
42
62%

Total votes : 67

Postby creppin'on you on Sat Sep 24, 2005 1:10 pm

stim ca vom muri... nu conteaza cand... dar stim ca vom muri... pana in clipa aceea trebuie sa traim cum putem mai bine, iar cand clipa va fi sosit... asta e... suntem oameni intre oameni... si asta e destinul nostru...

ma uit la saracii veterani de razboi... s-au dus la moarte pe front... si-au vazut pretenii, fratii,colegii cazand pe langa ei... si au facut asta chiar daca le era frica... au facut-o pt noi... si noi... le dam cu piciorul... ca asa-i romanul...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Sat Sep 24, 2005 1:26 pm

mie da, imi este teama de moarte. si de durerea fizica, dar mai frica imi e pentru ca nu stiu ce e dincolo, dincolo de moartea fizica (cred cu tarie ca trebuie sa mai fie ceva dupa).
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Bogdan}{ on Sat Sep 24, 2005 6:18 pm

deloc. Nu ca as fi prea impacat cu mine insumi, dar...

@Snappy Sunt superbe versurile de la primul mesaj! Chiar foarte frumoase si adevarate.

Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sun Sep 25, 2005 4:32 pm

da mi-e teama......nu o data ma trezeam sera ca nu pot dormi si gandindu-am la moartea intram in panica...dar nu uitati..traiti si iubiti cat ,mai puteti..the end is near....si sa nu ajungeti ca mine...ca nu va doresc sa simtiti ce simt yo cateodata despre moarte :(
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby tibi2000 on Wed Sep 28, 2005 7:30 pm

Imi aduc aminte, erau vremuri cand imi era frica de moarte sau de intuneric.Daca stau sa ma gandesc mai bine acum am trecut de aceea etapa si moarte este ceva ce face parte din viata.Am invatat ca nimic nu este vesnic cu atat mai putin omul.

Atentie!!! Am venit.
tibi2000

Invatacel
Invatacel

Postby adler on Mon Oct 03, 2005 2:29 am

de ce sa imi fie frica de moarte? .. fiecare fiinta se naste..traieste si moare.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Kelso on Wed Oct 19, 2005 1:08 pm

Nu mi-e teama de moarte...

Odata si odata toti murim nu?
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby BA on Thu Oct 20, 2005 9:59 am

curios, daca mi-e frica de moarte m-a intrebat si un tip care m-a tras brusc de mana si m-a fugarit pe o strada superaglomerata, fara sa mai apuc sa zic ceva. plus ca zilele trecute am picat pe o trecere de pietoni si ....interesant moment sa vezi farurile masinilor las 1/2m de capul tau....
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby changer on Thu Oct 20, 2005 12:43 pm

Cherry wrote:Pai mie nu imi este frica de moarte absolut deloc :D Chiar ash vrea sa vad ce e dincolo de viata asta :D Moarte nu trebuie sa ne sperie, cel putin pe mine nu ma sperie pt k nu imi pare ceva rau, ci dimpotriva ceva bun. Viata asta mie imi pare un fel de pregatire a mortii...ceva de genu ... cu cat esti mai bun in viata asta te vei simti mai bine in viata de dincolo pt k vei fi mult mai impacat cu tine insuti stiind k nu sunt oameni kre au suferit de pe urma ta. Eu una ma simt cu mult mai bine cand vad k fac un bine cuiva si ca cneva se bucura pt ceea ce am facut. Imi place sa vad k sunt de folos lumii. In schimb m-ar durea enorm daca ash vedea pe cineva plangand din cauza mea. Nu ash mai trai linishtita :(

Nu mi se pare k ne e teama de moarte atunci knd o simtim aproape pt k de fapt nu o simtim :D Constientizam k am fost la un pas de moarte abia dupa ce analizam. Stiu asta pt k am fost la un pas minuscul de ''baba cu coasa'' :evil: Pe moment nu ne dam seama. Pur si simplu nu ne vine in minte ABSOLUT NIMIC . Cred k acela a fost singurul moment cand nu ma gandeam la nimic. :D Pur si simplu esti intr-o stare atat de ciudata k nici nu o pot explica. E ceva de genu... nush cum sa explic sa intelegeti :D Iti vezi trupul k si cum nu al fi al tau. Adik parca esti altcineva si iti vezi propriul trup si realizezi k trupul nu valoreaza nimic. Cel putin asta am simtit eu. Data viitoare sper sa mor direct k e mai najpa sa te gandejti k era sa mori dar nu ai murit. :D

intr-un fel ai dreptate cum ca viata ar fi doar o pregatire a mortii,si cam aceleasi cuvine as folosi si eu..........cu cat esti mai bun/buna in viata asta cu atat te vei simti mai bine dincolo stiind ca ai ajutat si nu ai facut pe nimeni sa sufere din cauza ta, esti mai impacat cu tine insuti....si eu ma simt mai bine cand vad ca pot ajuta pe cineva si este fericita acea persoana........pe mine m-ar durea foarte tare stiind ca cineva plange din cauza mea.......nu as mai putea trai linstit fiind constinet ca cineva plange din cauza mea :( :(
mie.........imi este intr-un fel teama de moarte.......si nu-mi este.........
imi este teama pentru ceea ce as putea intalni dincolo
si nu imi este pentru ca la un moment dat toti murim.......nu stim anu ,ziua sau ora dar stim ca o sa murim......am fost si eu de mai multe ori la un pas de moarte.......si in momentul ala chiar ca nu gandeam nimik......
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Tzache on Fri Nov 04, 2005 3:05 pm

Mi-e teama de momentele in care o sa constientizez ca mor.

De durerea de tample, de nevoia de aer, de spasmele incontrolabile. De agonie imi este teama.

Imi inchipui cum ar fi sa constientizez numaratoarea inversa: 5... 4... 3... 2... 1... mort! Sa simti cum nu mai ai reactie. Sa vreau sa lupt dar sa nu am cum!

De asta imi este frica, de suferinta. Si de gandul ca nu am cum sa-i fac fata.

Ce ganduri macabre, dar reale, ce sa-i faci...
Tzache

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie