Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
mai e mult pana atunci dar totusi sa raspund....as adopta unul dak eu nu as putea avea...nush...dak ai unul al tau si unul adoptat crezi ca o sa poti oferi la aman2 aceeasi iubire? o sa fie egali in fata ta? eu sincer nush ce sa raspund la asta
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
sa stii ca in general daca ai doi copii,fara sa vrei faci diferente.si un copil il iubesti chiar daca nu e al tau nu?pentru ca este copil si pentru ca merita tot ce este mai bun.eu una cred ca as fi in stare sa cresc doi copii,chiar daca unul nu e al meu,eu le-as oferi multa multa iubire.
Nu ma gandesc inca la asta,dar normal ca as adopta un copil daca, din diferite motive nu as putea sa am propriul meu copil.Sunt atatea persoane care isi revarsa dragostea pe copii straini care au fost abandonati, maltratati si mai stiu eu cum.
de mine nu mi-e teama ci de gura lumii. daca eu o pot ignora, un copil se poate simti super aiurea cand afla ca cel caruia ii zice mama/tata nu e chiar MAMA/TATA. trebuie sa iti asumi multe responsabilitati inainte de a face acest pas. plus ca trebuie sa fii sigur ca ii poti oferi o viata buna, nu sa il infiez doar ca sa nu stam noi singuri.
asadar - poate dA, poate nU - sper sa nu fie cazul si sa ii putem sa ii avem pe ai nostri...
eu nu inteleg ceva....dak nu iti doresti copilu dc nu te protejezi?[nu zic sa-l avotezi ca aici nu sunt de acord].....faci copilu si pe urma il lasi la orfelinat sa sufere....offf doamne
gura lumii.....iar intervina rautatea oamenilor...
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)