If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de rele-s fetele?

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby creppin'on you on Sat Feb 05, 2005 2:37 am

daaaa... sunteti ingeri... dar nu va puteti ascunde coarnele... si nici coada... oricat ati vrea voi...
   cand te gandesti ca de la Adam incoace n-am invatat nimic... am ramas la fel... numai ca femeile si-au perfectionat tehnica... asa caaaaaaaa asta e.....

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Sat Feb 05, 2005 10:27 pm

Pe voi cine nu va lasa sa va perfectionati tehnica sau ce vreti voi???
Hai ca va spun eu: e placut sa fii victima! Mai ales sa fii victima unei fete pe care o mai si placi pe deasupra cu tot cu rautatea ei!
;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Sun Feb 06, 2005 12:23 am

Nu e deloc placut sa fii victima, si oricum barbatii nu au ce tehnica sa-si perfectioneze decat tehnica de agatat, in rest nu prea au ce face. recunosc ca in relatiile de scurta durata barbatii sunt cei care de obicei dau cu piciorul, dar cand ajungem la alt tip de relatii atunci femeia este cea care de obicei loveste... si loveste al naubii de tare...:d

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Sun Feb 06, 2005 12:33 am

Pai la replici de agatzat nu va intrece nimeni! E si asta o tehnica buna si avanseaza! Am auzit atatea versiuni ca mi s-a facut rau! Sincer!
Si inca o chestie: noi (fetele) lovim cand simtim ca nu mai stapanim situatia si e mai bine sa dam noi primele decat sa fim luate prin surprindere!
Si va doare? Consolati-va cu gandul ca nici noua nu ne face o mare placere sau depinde de situatie...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby creppin'on you on Sun Feb 06, 2005 1:04 am

chestia cu replicile de agatat e o prostie... nu cred ca vre-o replica dintr-aia tampita tte poate ajuta sa intrii in vorba cu o fata, eu nu as folosi asa ceva, si daca ar ajuta totusi, nu stiu ce as crede despre fata aia, pt ca nu toti baietii sunt la fel, si nici toate fetele, darcum fetele ii prefera pe baietii rai, cei "de cartier", cand se intalnesc cu unu mai moale, care vrea cu totul altceva, un alt tip de relatie, atunci... el e o prada usoara pt fata cea frumoasa si versata....

creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Sun Feb 06, 2005 1:16 am

creppin'on you wrote:dar cum fetele ii prefera pe baietii rai, cei "de cartier", cand se intalnesc cu unu mai moale, care vrea cu totul altceva, un alt tip de relatie, atunci... el e o prada usoara pt fata cea frumoasa si versata....

Baietzii de cartier??? Nu stiu cine i-a inventat si nu le vad rostul! Sincer!

Nu stiu daca ai privit atent in jurul tau , dar din ce am vazut eu baietii mai finuti sunt tratati bine asta in cazul in care dau peste o fata care apreciaza asta la un baiat!
Iar faza cu replicile nu tzine pentru ca ... nu-si are rostul intr-o discutzie! Poti sa cuceresti o fata prin atitudine,prin gesturi,printr-o discutzie elevata...
sunt atat de multe moduri ...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby ^Angel^ on Sun Feb 06, 2005 2:35 pm

urasc replicile alea tampite de agatat de genul:"ce catel frumos ai..ce nr de telefon are?"Eu aud asta in fiecare seara cand ies la plimbare cu catelul.Simt ca tampesc cand ii aud...nu au ce altceva mai bun sa scoata?Sau..."ce mananci de esti asa frumoasa?":)raspunsul pe care-l dau eu de obicei este:"banii fraiere" :twisted: .Singura parere pe care o am despre acesti...tipi...este ca sunt lasi,nu sunt in stare sa mentina o conversatie si se folosesc de..replici
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Sun Feb 06, 2005 4:50 pm

stiu ca in mare parte aveti dreptate, si faza cu replicile e chiar adevarata intru totul... dar nu stiu... simt ca nu aveti intru totul dreptate, cel putin eu asa cred, totusi eu sper sa fie asa cum spuneti voi
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Sun Feb 06, 2005 7:43 pm

Cartush wrote:Nu stiu daca ai privit atent in jurul tau , dar din ce am vazut eu baietii mai finuti sunt tratati bine asta in cazul in care dau peste o fata care apreciaza asta la un baiat!

am vrut sa pun no comment, dar... nu ma pot abtine...

si daca dau peste una care nu stie?...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Mon Feb 07, 2005 2:11 am

Ghinionul lor! Ce vina au restul de trebuie sa te razbuni?
Asta chiar n-o inteleg!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?