If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

faceti orice!

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby changer on Mon Jul 04, 2005 12:41 pm

Micha wrote:eu imi doresc mult sa fie asa dar asta timpul ne-o va demonstra.Acum am sa-mi traiesc clipa de fericire si sa speram ca o sa dureeeeeeezzzeeeee

sa dureze VESNIC, sa fiti fericiti impreuna toata viata, sa nu lasati ceva insemnificativ sa va desparta, BE VERY HAPPY FOR EVER AND EVER

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby NYCGIL on Sat Oct 01, 2005 2:59 pm

Exista si o limita la lupta asta....
Sa incerci...ce sa incerci? Ii spui ca il iubesti, f bine. Si daca el nu te mai iubeste?
Trebuie sa existe un motiv pentru care iti spune ca vrea sa terminati.
Nu se scoala de dimineata si isi spune "Azi o sa ma despart de iubita mea-doar asa sa vad ce zice"- si daca face asta, nu te iubeste, caci se joaca cu sentimentele si cu durerea ta.
Si daca te suna peste 2 zile, nu pentru a-ti cere iertare, ci pentru a te invinovati ca nu ai incercat sa-l pastrezi, inseamna ca nu ai pentru ce lupta!
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Oct 01, 2005 9:23 pm

daca te suna peste 2 zile pentru ati zice asta e cam stupid. nu se fac astfel de "teste" pentru a vedea daca cineva te iubeste...

uneori te lasa sa pleci de langa el/ea tocmai pt ca te iubeste atat si vrea ca tu sa fii fericit/a

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MoonLight on Sun Oct 02, 2005 11:04 am

Snappy wrote:uneori te lasa sa pleci de langa el/ea tocmai pt ca te iubeste atat si vrea ca tu sa fii fericit/a

Da snapp asa e dar dak tu crezi k ii faci 1 serviciu k o lasi sa plece si de fapt faci o mare greseala pentru k ea nu vroia asta desi tu asta aveai impresia k isi dorea! Ea zice k nu o mai iubesti tu zici acelasi lucru si se duce o iubire dintr-o prostie , dintr-un gand! :cry:
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby ashes on Sun Oct 02, 2005 11:49 am

exact, Moonlight

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby onix on Sun Oct 02, 2005 2:16 pm

Spunea un actor intr-un film o zicala chinezeasca...era ceva de genul...lasa usita deschisa la colivie si pasarea se va intoarce singura...poate uneori e cum zice Snappy, ca poate uneori il lasam pe celalalt sa plece tocmai pentru ca il iubim, asteptand ca daca va fi sa se intoarca o va face in mod sigur...si daca nu se intoarce inseamna ca nu ne-a iubit...(desi fie vorba intre noi, eu nu stiu daca as putea face asta pentru ca mai stiu si ca ochii care nu se vad se cam uita...na! ca am dat-o in zicale :P) Ideea e sa existe totusi si o oarecare libertate a fiecaruia dintre cei doi parteneri ca sa mearga relatia bine.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby changer on Wed Oct 05, 2005 12:58 pm

MoonLight wrote:
Snappy wrote:uneori te lasa sa pleci de langa el/ea tocmai pt ca te iubeste atat si vrea ca tu sa fii fericit/a

Da snapp asa e dar dak tu crezi k ii faci 1 serviciu k o lasi sa plece si de fapt faci o mare greseala pentru k ea nu vroia asta desi tu asta aveai impresia k isi dorea! Ea zice k nu o mai iubesti tu zici acelasi lucru si se duce o iubire dintr-o prostie , dintr-un gand! :cry:

si asa se destrama o iubire......care putea continuua :cry:
are si @onix dreptate....trebuie libertate dar unele persoane cand sunt lasate sa plece.........nu se mai intorc si atunci este.....dureros :(
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Catalin on Thu Oct 13, 2005 2:37 pm

lily_of_the_valley wrote:e considerata gafa daca lasi ca persoana pe care o iubesti cel mai mult sa plece pur si simplu din viata ta?  zilele trecute a venit la mine prietenul meu si mi-a zis ca ar fi mai bine sa ne despartim..dupa 2 zile m-a sunat sa ma intrebe de ce l-am lasat sa faca asta?de ce nu am zis ceva?..
morala: daca cineva iti spune:"gata!" tu sa zici:"nici un gata!eu te iubesc si nu te voi lasa sa scapi de mine asa usor!"..s-ar putea sa-i faci chiar un bine iubitului(ei) tau(tale)..cine stie peste ce "specimen" da? :wink:

Pai ce-i asta? A vrut sa te testeze sau ce? Chestii de astea nu se fac, "ca de ce nu mai oprit?" A vrut sa vada probabil cum reactionezi dar oricum urat din partea lui, la urma urmei puteai sa plangi sau puteai fi indiferenta si sa nu zici nimic exact cum ai facut tu. Depinde de persoana, am intalnit fete care au luptat pentru dragostea lor pana au ramas fara puteri si atunci tot mai gaseau resurse.............de unde nu stiu.Dragostea cu sila nu se poate..............persoana care zice "despartire" rupe ceva din start. :(
Catalin

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 12:17 pm

Cred daca simti ca nu mai are rost sa te opui procedezi asa....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 10:44 pm

daca considerati ca e gafa atunci imi cer scuze ca am respectat o decizie care banuiesc ca daca a fost luata intr-o asemenea masura...a fost cu atentiegandita...si-mi cer scuze ca vreau numai binele celui pe care-l iubesc.....nuj dar parerea mea e ca daca ai facut decizia asta trebuie sa suporti consecintele indiferent de ce natura sunt ele...pt ca a fost decizia ta...iar daca vine si vorba de o impacare sau mai stiu yo ce...iarasi trebuie sa iei in considerare faptu ca o inima nu este o usa care se inchide si se deschide precum doresti tu..trebuie rabdare incredre...si bineinteles iubire...
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Gafe-n Dragoste