If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Adoptarea unui copil

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Adoptarea unui copil

Postby ashes on Sun Oct 02, 2005 6:02 am

daca nu ati putea sa aveti unul din motive mai mult sau mai putin independente de voi, ati adopta unul?

daca tot n-as putea sa am... da, cred ca as luat unul.... dar sa fie foarte, foarte mic :)

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby LaMishto on Sun Oct 02, 2005 8:17 am

Doar daca nu poate fi "produs". Oricum, mai e mult pana sa ma gandesc la copii, acum nu vreau decat sa simt ca traiesc :D
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby ^Angel^ on Sun Oct 02, 2005 10:20 am

eu as vrea sa am un copil adoptat si unul al meu

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Sun Oct 02, 2005 11:10 am

mai e mult pana atunci dar totusi sa raspund....as adopta unul dak eu nu as putea avea...nush...dak ai unul al tau si unul adoptat crezi ca o sa poti oferi la aman2 aceeasi iubire? o sa fie egali in fata ta? eu sincer nush ce sa raspund la asta :oops:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ^Angel^ on Sun Oct 02, 2005 11:17 am

sa stii ca in general daca ai doi copii,fara sa vrei faci diferente.si un copil il iubesti chiar daca nu e al tau nu?pentru ca este copil si pentru ca merita tot ce este mai bun.eu una cred ca as fi in stare sa cresc doi copii,chiar daca unul nu e al meu,eu le-as oferi multa multa iubire.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Sun Oct 02, 2005 11:19 am

^Angel^ wrote:sa stii ca in general daca ai doi copii,fara sa vrei faci diferente.

fix de asta ma tem si eu..pt ca pana la urma tot copilul adoptat sufera...
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Sun Oct 02, 2005 2:24 pm

Nu ma gandesc inca la asta,dar normal ca as adopta un copil daca, din diferite motive nu as putea sa am propriul meu copil.Sunt atatea persoane care isi revarsa dragostea pe copii straini care au fost abandonati, maltratati si mai stiu eu cum.
Catalin

membru special
membru special

Postby NYCGIL on Sun Oct 02, 2005 4:46 pm

Daca n-as putea avea, as prefera adoptia tuturor tratamentelor care exista in ziua de azi.
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sun Oct 02, 2005 4:58 pm

nu stiu...

de mine nu mi-e teama ci de gura lumii. daca eu o pot ignora, un copil se poate simti super aiurea cand afla ca cel caruia ii zice mama/tata nu e chiar MAMA/TATA. trebuie sa iti asumi multe responsabilitati inainte de a face acest pas. plus ca trebuie sa fii sigur ca ii poti oferi o viata buna, nu sa il infiez doar ca sa nu stam noi singuri.

asadar - poate dA, poate nU - sper sa nu fie cazul si sa ii putem sa ii avem pe ai nostri...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Sun Oct 02, 2005 5:01 pm

eu nu inteleg ceva....dak nu iti doresti copilu dc nu te protejezi?[nu zic sa-l avotezi ca aici nu sunt de acord].....faci copilu si pe urma il lasi la orfelinat sa sufere....offf doamne
gura lumii.....iar intervina rautatea oamenilor...
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Next

Return to Despre copii