If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

V-ati indragostit de cineva casatorit??

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby amanda on Wed Sep 28, 2005 10:27 am

NU! Daca este insurat are din punctul meu de vedere numai chef de aventura si nu ma poate interesa.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Wed Sep 28, 2005 2:44 pm

n-am avut "placerea"
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby TheOne on Thu Sep 29, 2005 9:58 pm

Io nu ma bag in discutia asta caci deja sunt casatorit asa ca acel "de cineva casatorit" nu mai are acelasi sens ptr mine :-P

Life it's beautifull
TheOne

Invatacel
Invatacel

Postby marry on Fri Sep 30, 2005 9:55 am

Nici eu (asta ca sa stati linistit :P) dar am o prietena care s-a indragostit de cineva casatorit si mi-a cerut sfatul. La inceput ei au cazut de acord sa fie doar o atractie fizica...dar mai apoi au intervenit si sentimente si ma intreba ce sa faca.....iar eu nu am stiut ce sa-i raspund :( ca nu stiu nimic despre asta :cry: :cry:
combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Fri Sep 30, 2005 9:38 pm

Bun. Am fost indragostita de o persoana casatorita insa nu am avut nici cel mai mic gand rau :D . Nu m-ash fi pretat la asa ceva. Dak esti indragostit de cineva nu inseamna neaparat k vrei sa ii distrugi casnicia. Eu chiar m-am bucurat pt el stiind k e fericit :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby TheOne on Fri Sep 30, 2005 9:44 pm

Cherry de la mine ai nota 10 cu + pentru sinceritate.Si cred ca ceea ce tocmai nea spus este perfect adevarat din punctul meu de vedere.A iubi pe cineva care este "legat" nu inseaman neaparat sai distrugi casnicia acelui om.Si in afara de asta fratilor eu va mai zic un adevar pe care ori nu vreti sal luati in seama ori inca nu ati fost indragostiti pana acum si anume : "DRAGOSTEA E OARBA" .Na ca vam ziso si pe asta :-P . Acum contrazicetima daca puteti :banana:
Life it's beautifull
TheOne

Invatacel
Invatacel

Postby cartush on Sat Oct 01, 2005 3:01 am

Este dragostea oarba, dar anumite principii, pe care le are orice om care se respecta, nu le calci in picioare pentru simplu fapt ca ti-a picat cineva cu tronc!
Un barbat casatorit , n-o sa-l pot vedea niciodata ca pe un tip cu care as putea fi sau pe care as incerca sa-l cuceresc! :P
Principiile difera de la om la om, deci... :don't-know:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby NYCGIL on Sat Oct 01, 2005 3:05 pm

Problema e ca, daca nu sti, il poti vedea foarte bine ca un barbat cu care vrei sa fii, cu care chiar vrei sa te casatoresti tu insati....
Depinde cum reactioneaza fiecare femeie cand afla........Pentru unele, dragostea e mult mai importanta decat principiile. Ceea ce e destul de trist, pentru ca isi fac rau intai lor. E pacat sa-ti irosesti viata cu o dragoste care te face nefericita- si prin care mai faci si pe altii nefericiti, fara ca ei sa aiba vreo vina
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Oct 01, 2005 9:21 pm

si mai e si chestia ca rolul de amant/a nu e prea placut... si in plus cum zicea si NYCGIL iti faci rau tie si imaginii tale :-/
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Sun Oct 02, 2005 1:10 am

si io sunt de aceeasi parere cu TheOne....dak s-a intamplat sa te indragostesi de cineva casatorit asta nu inseamna musai sa-i distrugi relatia acelei persoane...il poti iubi si de la departare fara sa te bagi in viata lui si a sotiei...il iubesti dar cam atat, nu faci nimic sa-l cuceresti si tu....
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente