If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Joaca de-a iubirea

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby amanda on Sat Oct 01, 2005 5:21 pm

ms crepp ;)

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Sun Oct 02, 2005 12:28 am

Catalin wrote:Si cu ele baietii sau jucat si le-au ranit profund ,ele nu fac altceva decat sa plateasca cu aceeasi moneda.

pai ei fac asta fetelor pt ca si cu ei s-a jucat altcineva la randul lor si tot asa...deci e un cerc din care nu prea putem iesi din cate vad
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Catalin on Thu Oct 13, 2005 2:52 pm

Ce se intampla atunci cand esti indiferent(a), vrei doar aventura de o noapte, te joci cu iubirea cuiva si ajungi tu sa iubesti? Aiurea sentiment, am prieteni care se dau cu capul de pereti si acum, din macho si figuranti au devenit baieti sufletisti si isi iubesc prietenele mai mult decat orice.Este de ajuns sa te zapaceasca o singura persoana ca joaca sa terminat. :)

Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Tue Oct 18, 2005 1:16 am

Nu sunt genul de persoana care sa incerc sa le fac rau celor din jur...nu prea imi place sa imi bat joc de baieti desi am facut-o odata anul trecut... :evil:
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Nina on Thu Jan 05, 2006 7:21 pm

"Nu-l dispretui pe cel ce te iubeste pentru ca va veni o vreme cand tu il vei iubi, iar el te va dispretui "

Believe it or not.......

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby tweety20 on Thu Jan 05, 2006 8:10 pm

e placut sa te joci din cand in cand .. dar nu prea mult...caci niciodata nu se stie cand te intragostesti de pers pe care la inceput nu aveai nici un fel de admiratie... azi te joci tu cu cineva, maine altcineva se va juk cu tine
tweety20

Invatacel
Invatacel

Postby MoarteaCuCoasa on Tue Jan 10, 2006 7:39 pm

de ce se joaca si le place sa chinuie ca asa e frumos :P ca si noua la randul nostru suntem in general mai sado maso totzi oamenii!@!! so... enjoy za torture ca cine stie ... poate chiar la sfarsit merita :))) sau nu...
Image
MoarteaCuCoasa

Invatacel
Invatacel

Postby rox on Tue Apr 11, 2006 9:43 pm

apropo d joaca.....multi baieti spun k noi suntem rele, k ne place sa ne "jucam" cu sentimentele lor ~x( ,dar oare ei knd ne parasesc pt alta la noi nu s gandesc? :don't-know: si cik numai noi nu avem suflet ( de park ei ar avea) :s099:
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -

Postby Catalin on Tue Apr 11, 2006 10:58 pm

Toata lumea se joaca, nu vorbim aici numai de fete si nimeni nu a zis de baieti ca sunt sfinti.

Barbatii o fac cu rautate si intentionat iar femeile joaca un teatru inegalabil. :don't-know:
Catalin

membru special
membru special

Postby Scorpion on Tue Apr 11, 2006 11:12 pm

Lasa ma asa e mai bine oare se ne jucam precum soarecele si pisica.Eu unul nu cred ca a-si putea sta langa o asemenea fata(da nici macar fata nu o poti numi)(la fel e si in cazul baietilor).
E bataiei de joc curat nu gluma.
Scorpion

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?