Mai y2k_ .... eu m-am luat de marii artisti? Am zis eu ca Guns'n'Roses nu e buna? Nu, am criticat artistii care considera ca orice aberatie sonora pe care o scot e buna de hit si care desi au curajul sa iasa Live in fata publicului, nu fac nici cat o ceapa degerata.(a se include aici niste trupe formate din oameni pe care ii cunosc si care se cred a avea multe de zis desi sunt cam ratate din acest punct de vedere).
Nu ma poate deranja in nici un fel ca Axl sau Jimi Hendrix se drogau fiindca au facut muzica buna.
Apoi, hai lasa-ma cu PIO, muzica lor ma face sa ma gandesc la taiatul venelor in baie, in afara de 'O mie de ganduri' care deja ma exaspereaza prin popularitatea ei, ce altceva mai au de ascultat? Cel putin din punctul meu de vedere, mai au de crescut muuuuult ca artisti pana sa vreau sa-i ascult.
De Vama Veche n-am zis nimic, au avut o idee geniala cu 'Am sa ma intorc barbat', nu ma iau de Iris, de Phoenix, de Rosu si Negru, de Pasarea Colibri, de Timpuri noi, de Proconsul, de Voltaj... Am comentat la adresa noii generatii care a luat-o pe langa muzica(vezi pe Tv k-lumea seara. ai sa te lamuresti).
Apropo de Nightwish, am toate albumele lor