fapte si gesturi in iubire.sunt multe,dar facem ce vrem noi sau ce vrea partenerul?
eu am incercat tot timpul sa fac ce vrea ea,poate de asta nu am castigat decat admiratie si never iubire,dar.....e momentul sa zic ca imi bag p#'@ si...papa...nu mai fac asta de-acum. :twisted:
de ce mereu sa fac ce vrea ea ca sa ii fiu ei pe plac?daca ma place ma place asa cum sunt?prost,destept,urat,frumos..ce c##u meu conteaza sa vreau sa par cel mai tare cand stiu ca nu sunt asa?ca sa vada mai tarziu ca nu sunt al;a care credea ea ca sunt?ma cac..iubirea e o c***a...bine au zis stigma :evil:
degeaba o iubesc eu pe ea,degeaba o plac eu pe ea daca ea nu da 2 bani pe mine,pt ca par asa,pt ca par asa.sunt satul.
copii haideti sa ne f***m in ele de sentimente.ce ziceti? :twisted:
imi cer scuze ptr duritatea mesajului,dar sunt extrem de suparat,stressat,indignat si alte adjective asemanatoare.
va pup
------------------ ADMIN EDIT -----------------
noroc de auto-cenzura ca nu se vedeau decat 2, dar... cu regret iti zic: gata.. ai primit avertismentul, acum veni biluta... asadar PRIMA bila neagra... ai grija pe viitor...

parerea mea e ca ar trebui sa existe o cale de mijloc...desigur...e f greu de gasit...nu cred ca e bine sa faci nici ca tine dar nici ca ea tot timpul...try
a little...si smile-ul e destinat fara incruntari