If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Homosexualitatea si lesbianismul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby adler on Fri Sep 30, 2005 12:10 am

[ot]lol andreeam ...dar tu ai avut probleme de genu asta...de reusesti sa ii intelgi?:D [/ot]

... fiecare om are o valoare ... de asemenea fiecare are si un defect ... cel mai bine este sa vedem partea lui buna...si sa incercam sa nu strambam din nas la partea mai putin buna (daca se poate..ignorati...).

Fiecare merita sa fie apreciat pt ce poate..si nu trebuie privit cu alti ochi..din cauza ca este diferit.

Intr-un final...(ca si la inceput) ..toti suntem la fel.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Fri Sep 30, 2005 4:54 pm

probabil ca da adler....altfel dc as fi fost atat de intoarsa?
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Bogdan}{ on Fri Sep 30, 2005 11:48 pm

Pana la urma totul e o chestiune de gusturi. Cum unora le plac fete mai inalte, mai blonde, mai slabe, sau eu stiu mai cum, asa altii prefera... altceva. E atat de simplu. Nu stiu de ce toti fac atata zarva.

Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sat Oct 01, 2005 10:08 am

NYCGIL wrote:In primul rand,cuvantul homosexual se refera la relatii intre oameni de acelasi sex, keira, deci nu "homosexuali si lesbiene", ci homosexualitate masculina si feminina. ;)

Inchipuieti cum ar suna homosexualitate masculina si feminina. Super ciudat ... Asa ca e mai bine cum am scris ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby NYCGIL on Sat Oct 01, 2005 2:39 pm

mai bine lasai doar homosexualitate :D
In fond, lesbianismul e o parte a homosexualitatii- cea feminina :D

N-o zic cu rautate, sau pentru a te corecta- nu-mi permit ;) .... dar e o greseala pe care o face f multa lume.

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Sat Oct 01, 2005 7:02 pm

Treaba lor, atata timp cat nu sunt obiectul pasiunii unei femei, nu ma deranjeaza sa coexistam.

Daca sunt bolnavi, da, daca vedem boala ca pe ceva anormal. Normali nu sunt pentru ca normalitatea o da majoritatea iar ei sunt minoritari.

Ma deranjeaza casatoriile intre ei\ele, ma deranjeaza publicitatea pe care si-o fac dar nu existenta lor. Ar fi mult mai cuminte sa stea in banca lor si sa nu se mai afiseze de manuta prin lume si sa tipe ca sunt marginalizati. In fond, minoritatea se supune majoritatii si nu invers dar se pare ca procesul incepe sa se inverseze de la un timp.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Wed Oct 05, 2005 4:15 pm

amanda wrote:
. Normali nu sunt pentru ca normalitatea o da majoritatea iar ei sunt minoritari.

Eu nu am intalnit pana acum ideea expusa de tine mai sus. Daca esti intr-o comunitate (de exemplu) si MAJORITATEA fumeaza, beau, se drogheaza, inseamna ca e normal?? Normal este ceea ce consideri tu nu e iesit din neobisnuit. Dar nu e dat de majoritate.
Pe mine nu ma deranjeaza cei care au o partener de acelasi sex, pentru ca nu imi afecteaza cu nimic viata, si atat timp cat personal nu ma influenteaza nu vad de ce i-as condamna.[/quote]
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby ashes on Wed Oct 05, 2005 9:19 pm

@Keira, e normal pentru ei... in grupul lor, toti au aceleasi idei.. daca vine cineva care nu fumeaza, bea, etc, n-or sa li se para normal..
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Wed Oct 05, 2005 11:29 pm

[ot]fenomenul de "ce face unu fac toti" ..sau de "haita" este foarte des intalnit in ro :) ..doar ca la noi..lumea se intrece la a face ce e rau.[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Tue Oct 18, 2005 7:19 pm

nu am nici un fel de pb cu ei (ori de ce gen ar fii)
discoteca in care ma distram cel mai fain aici e una ff frecventata de genul asta de oameni.. sunt cam 40% si ma duc acolo pt ca este cel mai degajat, lipsit de prejudecati, fitze si chestii... daca nu te deranjeaza peisajul ;)
sunt oameni si ei, ce naiba, nu ii bagam in alta categorie parca ar fii cine stie ce ciudatenii
insa nu am sa fiu niciodata unul dintre ei
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente