If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum sa traiesti sanatos?

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby p3g@s on Fri Sep 30, 2005 10:14 pm

e adevarat..nu prea mai avem cum sa traim sanatos atata timp cat tot ceeea ce ne inconjoara e infectat de poluare....si la faza cu vulturul...cu putina silinta poti trai si 75 ca un vultur 8-) ....cred ca in ziua de azi singurul lucru care ar putea sa ne ajute din pct-ul asta ed vedere..ar fi sa incepem sa ne miscam..sa numai imbatranim ghebosi si fara energie...si sa incepem draq sa avem grija de ceeea ce inca mai numim natura ca momentan .... :ooops: :accidentat: :r-i-p: :n-w:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Bogdan}{ on Fri Sep 30, 2005 11:50 pm

mult sport, mult ras, mai putin dormit, mai multe legume si fructe si mai putin stat prin jurul electronicelor. Am citit intr-o revista mai demult.
Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Oct 01, 2005 8:42 am

mai putin dormit ? nesomnul produce oboseala psihica si nu numai (proprie experienta :D)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sat Oct 01, 2005 4:08 pm

1. MULT SPORT
2. Alimentatie pe masura...si sanatoasa
3. Anturajul.... sa nu traim in conditii de stress..sau..sa incercam sa ne controlam nervii..si alte stari
4. Mediul in care traim...

astea pe langa fumat, bautura,,, droguri ... si alte porcarii care nu cred ca mai meria mentionate din mmoment ce toti stim ca sunt rele.

In + ... nu trebuie neaparat sa fii cioara ca sa traiesti 100 de ani ;)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Bogdan}{ on Sat Oct 01, 2005 10:45 pm

@snappy poate ai dreptate. Dar dupa ce te obisnuiesti sa dormi mai putin nu mai e cazul. Apoi ai mai multa pofta de viata. Cel putin la mine merge.
Poate nu e numai asta, cine stie la ce se mai referea articolul respectiv. Un specialst stie cel mai bine, eu unul nu sunt. Poate cunosti pe cineva ca sa-l(o) intrebi. Nu de alta, dar si eu sunt curios. :P

Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Sun Oct 23, 2005 8:56 pm

cred ca adler a spus tot ce trebuie facut....asa k....urmati sfatul ;) :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby onix on Tue Nov 08, 2005 4:17 am

Adler a pus punctul pe I. Scurt si la obiect, a enumerat toti factorii. A...ba nu...as mai adauga ceva: invatarea permanenta, pentru ca daca neuronii nu lucreaza, se atrofiaza si mor mai repede. Mens sana...:)
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Wed Nov 09, 2005 3:12 pm

[ot]nu stiam ca neuronii mor...daca nu ii folosesc:) ..credeam ca ii bag la conservare..valeu....de asta m-am prostit eu in halu asta? =))[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Thu Nov 10, 2005 3:27 am

Sport frate, cand vad peste tot mosi de 80 de ani care se tin super bine, arata de zici ca-s pusti de 20 de ani, ma face sa ma gandesc ca daca ai grija de tine nu te ia nici boala, nici durerea de spate, nu stai cu burta de 2 metri si mai ales esti apreciat si respectat ca ai rezistat, in conditiile in care dupa 60 de ani esti leguma.

[ot] ATENTIE: M-am referit la sport in general, nu la fumat, baut si mai stiu eu ce , mesajul asta este in special pentru Milisss2, Micha, Creepin On you si restul gastii de mari consumatori =)) .[/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Thu Nov 10, 2005 2:45 pm

[ot]o sa fac sport man... ca imi prinde bine..in mai multe cazuri..nu doar la fizic :) [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Sanatatea si bolile