If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mergeti la Biserica?

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby y2k_ on Thu Sep 29, 2005 7:11 pm

Nu imi place deloc sa merg la Biserica...
In ultimii 5-6 ani nu stiu dak am fost de maxim 5 ori la biserica...
Nu ma atrage...

...::: They call me WHITE DEVIL...BLACK JESUS :::...
Image
y2k_

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Thu Sep 29, 2005 7:26 pm

ashes wrote:...pentru ca nu cred in el
cel putin nu asa cum ni-l prezinta biserica...
si m-am rugat la el acum ceva timp din tot sufletul pentru cineva, si nu m-a auzit.. cu atat mai putin sa ma si ajute =))

Dumnezeu nu rasplateste necredinta cu ajutorul. Nu ai cum sa fii ajutata de el, daca nu crezi. E ca si intr-o prietenie.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Thu Sep 29, 2005 8:57 pm

@ashes EL iti da dar nu-ti baga in traista ;) eu cred in dumnezeu dar nu am mai fost de ceva timp la biserica :oops:

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Thu Sep 29, 2005 9:54 pm

Keira wrote:
ashes wrote:...pentru ca nu cred in el
cel putin nu asa cum ni-l prezinta biserica...
si m-am rugat la el acum ceva timp din tot sufletul pentru cineva, si nu m-a auzit.. cu atat mai putin sa ma si ajute =))

Dumnezeu nu rasplateste necredinta cu ajutorul. Nu ai cum sa fii ajutata de el, daca nu crezi. E ca si intr-o prietenie.

atunci credeam
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Fri Sep 30, 2005 3:01 pm

credinta nu ti-o baga nimeni pe gat asa cum nu ti-o poate lua nimeni :D (ce filosof sunt :)))

cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby FLuffy_Ghost on Thu Dec 08, 2005 5:31 pm

La Bisrica....nu ma mai duk aproape delok....poate doar din motive gen nunti, botezuri si....mmmm...cam atat!

In Dumnezeu...cred...oarecum, stiu ca exista, si ca este printre noi...dar, sa merg la Biserica pentru a ma ruga...sau pentru a-mi gasi "pacea interioara", nu am mai fost de foarte mult timp.
Nici de sarbatori nu mai ma duc...de fapt...ma duc doar la Inviere, dar nu intru in Biserica!

De ceva timp incoace, nu mai intru in Biserica, din motive "suspecte"...si , de fiecare data kand intru la diferite okazii(nunti, botezuri...) nu ma simt delok in largul meu...ultima data, am lesinat, la o nunta unde eram don'shoara de onoare(poate totusi k era din alte motive, cine stie...)

Orikum....Biserica nu e delok lokul pe kare l-as alege pentru a-mi gasi linistea sufleteasca
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby tot eu on Wed Dec 14, 2005 10:40 pm

mdeah...ma mai duc la catedrala cand nu e decat ingrijitoarea...atat...nu-mi place sa ma duc cand este multa lume...multe persoane de varsta a 3...care comenteaza aiurea...cand nu este cazul...
imi place sa privesc picturile de pe pereti...sau in noaptea de Paste sa aud corul...
in rest...la slujba de duminica...nu m-am mai dus de mult timp...
imi place cand nu e nimeni in catedrala...pt ca asa imi gasesc linistea...si ma pot gandi la problemele ce ma macina...
CARPE DIEM !!!
tot eu

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Tue Dec 20, 2005 3:09 pm

as vrea sa merg la manastiri. Am fost o singura daca la o manastire in munte. (spre rusinea mea...pt ca ador sa ma plimb..totusi nu am facut-o decat de foarte putine ori) ...oricum manastirea este superba. (damn am uitat cum se numeste...ma duc sa caut pliante..sa vad daca mai am de atunci) am gasit... Tismana ...da..mi-a placut mult. Acolo se gaseste linistea sufleteasca, acolo simti cu adevarat ceva.

In Galati nu am ce cauta prin biserici ... mai intru din cand in cand sa vad ce mai "invart" aia pe acolo ... da..neah... nu ma atrage. Am mai fost cu niste prieteni la cor..cand eram in liceu.. prin clsa a 11-a ... eram curios sa vad cum e...dar..nope..don't like it.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ela on Tue Dec 20, 2005 6:59 pm

Imi place sa merg singura la biserica si sa ma rog in legea mea cand prin biserica nu prea este lume. Cand merg la manastire,ma simt mult mai relaxata si uit de oras si de problemele de acasa. :)
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Sun Dec 25, 2005 10:46 pm

Ma duc la Biserica foarte des, am fost tot anul si nu imi vine sa cred ca nu am ajuns de Craciun la slujba.....ce ciuda imi este. >:p
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Religie