If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Cherry on Thu Sep 29, 2005 12:29 am

Minerva wrote:Ehhh ...nu cred in faza asta cu compatibilitatea sexuala! kestia asta pote sa vina pe parcurs... daca shtii cum sa faci sa va potrivitzi ! :) daca ii spui partenerului tot ce ai vrea ....asteptarile.... fanteziile :) ....si invers... atunci nu vad de ce sa nu mearga la fix! ;)

Sunt total de acord cu asta :D Pai daca ne gandim k inainte femeile se casatoreau virgine... cum se mai potriveau? Asta ar insemnka k foarte multe cupluri din trecut sa nu se fi inteles deloc dar sa fi continuat casnicia. Mi se pare o aberatie sa spui k sexul conteaza macar putin intr-o relatie. Nu uitati k in fond exista pentru a procreea nu pentru placere :evil:

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ashes on Thu Sep 29, 2005 11:55 am

Cherry wrote:
Minerva wrote:Ehhh ...nu cred in faza asta cu compatibilitatea sexuala! kestia asta pote sa vina pe parcurs... daca shtii cum sa faci sa va potrivitzi ! :) daca ii spui partenerului tot ce ai vrea ....asteptarile.... fanteziile :) ....si invers... atunci nu vad de ce sa nu mearga la fix! ;)

Sunt total de acord cu asta :D Pai daca ne gandim k inainte femeile se casatoreau virgine... cum se mai potriveau? Asta ar insemnka k foarte multe cupluri din trecut sa nu se fi inteles deloc dar sa fi continuat casnicia. Mi se pare o aberatie sa spui k sexul conteaza macar putin intr-o relatie. Nu uitati k in fond exista pentru a procreea nu pentru placere :evil:

cum sa nu conteze deloc? si cum sa fie numai pentru procreare? noi traim doar ca sa ne inmultim? no offence, dar.. conteaza sexul intr-o relatie.. si nu e chiar pe ultimul loc...
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby onix on Thu Sep 29, 2005 4:03 pm

Cherry wrote:Pai daca ne gandim k inainte femeile se casatoreau virgine... cum se mai potriveau? Asta ar insemna k foarte multe cupluri din trecut sa nu se fi inteles deloc dar sa fi continuat casnicia.

Pai intr-adevar...foarte multi nu se potriveau dar pentru ca erau casatoriti...asta era...

Cherry wrote:Mi se pare o aberatie sa spui k sexul conteaza macar putin intr-o relatie. Nu uitati k in fond exista pentru a procreea nu pentru placere :evil:

E o aberatie sa spui ca "conteaza macar putin"?? Parerea mea e ca conteaza foarte mult. De fapt relatia sexuala este cea care implineste relatia de iubire dintre doi oameni. Iar in cazul cuplurilor care nu se potrivesc sexual...in timp ajunge sa caute fiecare, in alta parte, ceea ce nu are acasa.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 5:47 pm

Este destul de important....sexul sau mai bine zis dragostea este unirea trupeasca intre 2 persoane.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MoshCraciun on Thu Nov 03, 2005 10:13 pm

acum depinde ce se intelege prin "cat de mult conteaza sexul intr-o relatie"
daca cei doi au o relatie stabila.. si intrebarea se refera la cat de mult afecteaza sau inbunatatzeste relatia..compatibilitatea sexuala dintre cei doi...atunci raspunsul este 80% ...
daca nu este o partida reusita...parca ne-a murit pisica......daca este...uhuhuuu.... :banana: ...suntem in al 10-lea cer... :inger:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Minerva on Sun Nov 20, 2005 12:48 pm

Eu una am spus k sexul conteaza intr-o relatzie..si inca mult! dar ca nu potzi "etiketa" de la inceput ..sau de la prima partida o "potrivire" in sensul asta (vezi cazul virginelor:) ) ....daca cei doi se iubesc destul ....placerea sexuala vine de la sine!
Minerva

Membra Super

Postby copilasu_l on Sun Nov 20, 2005 1:06 pm

Cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?! mult, dar nu este un lucru care sa defineasca relatia. Eu nu cred ca poti sta langa cineva cu care nu te intelegi si pe plan sexual pentru ca dupa un timp o sa apara "frustrarile"(daca se poate mai bine, de ce sa nu fiu cu ea\el care ma satisface si pe acest plan). Si cred ca asa apar si relatiile extra conjugale(sau pana se ajunge la Starea Civila). Parerea mea
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MindLord on Tue Nov 22, 2005 4:28 am

back with details :P
am zis mai sus ca pt mine e f important... de ce? simplu!
mi se pare ca e o metoda EXCELENTA de a apropia 2 persoane.. in schimb esecurile (mai ales la inceputul relatiei....) pot sa se dovedeasca aproape catastrofale pentru viitor... imaginati-va ca ati dat-o in bara prima data cu prietena... daca ea nu stie sa trateze situatia cu maturitate atunci aproape sigur ai dat de bai :P.. si o sa existe o jena pe tema asta ... s-ar putea (in cazul fericit) sa mai asteptati o vreme pana sa incercati iara, iar in cel nefericit sa insemne chiar inceputul unei despartiri...

si acuma si partea pozitiva, ca vreau sa inchei cu asta... mie mi se pare ca atunci cand faci dragoste cu cea pe care o iubesti e.... pur si simplu MAGIC, INCREDIBIL... stiti voi (...nu stiu daca toti...) trec toate grijile si tensiunile de peste zi. e cea mai buna terapie pt orice pb (se exclud cele financiare, sanatate, si altele ...). apropie cu adevarat 2 persoane.. face sa dispara orice bariere si retineri in cuplu...
sexul nu e nici pe departe doar un mijloc de procreere, ca atunci nu l-am face decat de 0(!!!!! :P) 1,2...hai sa zic 7 :D ori in viata (presupun aci un procent de reusita de 100% :evil: )... asa ca repet.. are un rol bine definit pt mine in relatie
sincer... daca iubesc pe cineva si sunt iubit nu vad de ce nu ne-am darui 100 % unul celuilalt...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Gloria on Thu Dec 01, 2005 7:48 pm

Sexul este foarte important intr-o relatie. Si cum spunea cineva: Sexul fara dragoste este gimnastica si dragostea fara sex este literatura =)) asa ca nu merge una fara alta. Ar trebui sa existe o completare.
Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!!
Gloria

Invatacel
Invatacel

Postby Keira on Sat Dec 03, 2005 11:01 am

Inseamna ca fac partea din minoritatea care nu da nici 10% pe sex, atunci cand nu e vorba de o casatorie. Nu imi sariti in cap! E doar parerea mea! ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste