If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Stii sa lupti pentru iubire?

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby Micha on Wed Sep 21, 2005 1:26 pm

pai vedeti de asta se sperie lumea si prefera sa stea asa, sa cedeaze asa usor fara sa lupte.Le e mereu frica de durerea asta...si ce dak doare?Si ce dak e amar?

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby changer on Thu Sep 22, 2005 10:33 am

pai daca iubesti cu adevarat lupti pana la capat orice ar fi, oricat de dureros si amar va fi,macar sa sti ca ai incercat nu?
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Snappy on Thu Sep 22, 2005 2:27 pm

@Micha daca mananci un mar stricat iti trebuie ceva timp pana il iei pe celalalt, nu? si daca si acela este stricat o perioada nu te mai atinge de mere pentru ca iti vine in minte senzatia aceea nasoala...

crede-ma ca "risti" in continuare, dar implicarea nu mai e aceeasi sau chiar daca e nu mai apare de la inceput. preferi sa fii mai rezervat ;)

cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Thu Sep 22, 2005 4:56 pm

Nu imi place sa ma las batut asa usor, nu ii inteleg pe cei ce zic dupa aia:"nu stiu ce dracu am facut" ca apoi sa realizeze ca puteau face mai mult pentru relatia respectiva.Si ce doare mai tare este ca regretele sunt mult prea tarzii si solutia cea mai la indemana ti se pare sa renunti si sa zici:"asta este, poate data viitoare voi avea mai mult noroc".Nu inteleg astfel de oameni care par asa nepasatori si arunca vorbe goale aiurea:"da-o(da-l) dracu ca nu merita" si dupa aceea sa zica"Doamne, ce prost(proasta) am fost!",vad astfel de oameni zilnic si imi ridic un mare semn de intrebare.Omul in ziua de azi (mai ales barbatul) nu vrea,nu poate,nu stie, sa lupte pentru iubirea lui(ei).Eu nu voi face niciodata asa......
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby changer on Thu Sep 22, 2005 11:31 pm

eu nu am sa renunt niciodata orice ar fi,voi lupta pana la capat si voi vedea ce va iesi, niciodata nu se stie la ce te poti astepta(poate fi o surpriza placuta.........sau una dureroasa)nu am sa ma las pana nu ma lamuresc.................oricat de dureros va fi la sfarsit, cel putin nu o sa am regrete ca nu am dat tot ce am putut(asta is eu mai incapatanat :) ), i don't give up,

Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Cherry on Thu Sep 29, 2005 12:15 am

Nu am renuntat si nici nu voi renunta vreodata sa lupt pentru iubire. Chiar daca nu e impartasita...De multe ori mi s-a intamplat sa imi placa de o persoana si sa fiu respinsa k peste cateva luni respectivul sa vina la mine :D Intotdeauna a existat in mine o farama de speranta...cat de mica ...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby changer on Wed Oct 05, 2005 7:45 pm

intotdeauna trebuie sa existe SPERANTA ;) , acea speranta ne ajuta sa mergem mai departe, sa traim, sa luptam....sa speram pentru acea iubire
Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 10:21 am

Eu am luptat din greu si nu mi-a fost deloc usor....acum am bucur ca am facut-o,daca as fi renuntat cred ca as fi fost nefericita si as fi trait cu senzatia ca sunt o lasa,incapabila sa lupt pentru mine si pentru fericirea mea!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Fri Nov 04, 2005 9:48 pm

da, stiu sa lupt. in general nu consider ca sunt prea multe lucruri pentru care trebuie sa lupt, dar pentru dragoste intotdeauna o sa am puteri :D
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Sat Nov 05, 2005 12:15 am

Tocmai ma lupt pentru iubire in momentul de fatza...si e atat de nasol...Sper sa ies invingatoare din lupta asta care ma extermina...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Ce-i iubirea ?!?