If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Pentru pasionatii de literatura

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Pentru pasionatii de literatura

Postby Liviu Barsan on Wed Sep 28, 2005 5:33 pm

Pe data de 24 August 2005, s-a lansat site-ul oficial al scriitorului american Clive Cussler, in limba romana: http://www.clivecussler.ro

Maestru al romanelor de actiune si aventuri, pasionat de istoria subacvatica a Statelor Unite, mare colectionar de automobile clasice, Cussler devine din ce in ce mai cunoscut si in tara noastra.

Site-ul - care oglindeste viata, opera si pasiunile scriitorului - a aparut din dorinta de a le face o bucurie fanilor sai. Pe Forum, ei pot schimba pareri despre romanele, expeditiile si descoperirile istorice ale lui Clive Cussler.

In curand, va fi organizat un concurs lunar ale carui premii vor consta in romane scrise de Clive Cussler, oferite de Editura RAO.

Liviu Barsan

Bebelush
Bebelush

Postby adler on Wed Sep 28, 2005 5:41 pm

sunt parionat de alti scriitori, dar niciodata nu strica sa incerc ceva nou.

Mersi pt informatie
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Liviu Barsan on Wed Sep 28, 2005 7:02 pm

Cu placere. Sa stii ca e un scriitor interesant. De fapt, e mai mult decat un scriitor. E pasionat de istoria subacvatica a SUA, fiind descoperitorul numeroaselor epave ale unor vase scufundate in secolele trecute.

Din pacate, la noi nu au aparut decat 2 romane: Sahara si Aurul incasilor, zic eu interesante si captivante.

Daca te inscrii la newsletter, vei afla de concursurile pe care le pregatesc, dotate cu romane interesante, nu neaparat scrise de Clive Cussler.

Te astept si pe Forum-ul nostru http://www.clivecussler.ro/forum/index.php sa iti spui parerea despre site.

Keira = Nu se considera reclama pentru ca e vorba de un site STRICT de cultura.

Liviu Barsan

Bebelush
Bebelush

Postby adler on Wed Sep 28, 2005 11:15 pm

oare este un dezavantaj ca sunt foarte curios? ... de data asta in nici un caz. Am intrat pe site...si chiar imi place... o sa ma inscriu si pe forum.

In curand..sper sa pun mana pe una dintre cartile lui...si sa o savurez :)

Thx again ;)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby hidaspes on Thu Aug 09, 2007 7:43 pm

vin si eu pe site, acum vin.

hidaspes

Invatacel
Invatacel

Return to - DIN TRECUT -