If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

S-a intamplat sa NU va indragostiti de femeia/barbatu ideal?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

S-a intamplat sa NU va indragostiti de femeia/barbatu ideal?

Postby MindLord on Tue Sep 27, 2005 2:38 am

ok... e timpul pt un nou topic...
asta o sa fie un pic mai diferit...
ti se intampla in viata mai rar sa te intalnesti cu ingeri... si atunci cand prinzi unul nu ar trebui sa il mai lasi sa plece pt tot restul vietii... ei bine... mie mi s-a intamplat pana acuma sa intalnesc cativa... si mi s-a mai intamplat ca acesti ingerashi sa ma faca fericit... muuult
ei bine... acuma am sa va spun ceva ce pe mine m-a pus pe ganduri...
am intalnit o fata ... PERFECTA... din toate punctele de vedere... frumoasa, inteligenta, sensibila, sa stie in fiecare moment cum sa se comporte, suprinzatoare, feminina.. si as putea continua pana la dimineata..
si care pe deasupra s-a indragostit de mine atat de mult incat nu credeam ca poate sa existe asa ceva pe lume (am mai fost indragostit inainte de cateva ori....) am ajuns la faza in care facea TOTUL pt mine ....era doar ea si eu pe toata lumea ... restul nu conta
DAR... eu nu m-am indragostit de ea... :((... nici pana azi nu mi-am dat seama din care cauza... era tot ce am visat vreodata la o fata... TOT...
why god, why?

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby onix on Tue Sep 27, 2005 4:05 am

Super subiect MindLord si ma bucur ca sunt prima care raspund la el...(ceva mai tarziu fata de ora la care l-ai postat dar am fost ocupata cu altceva ;) )

Ea poate sa fie o fata perfecta, dar nu e perfecta pentru tine, si asta nu din punctul de vedere al tuturor calitatilor pe care le avea, ci din punctul de vedere al compatibilitatii cu tine.

Mie inca nu mi s-a intamplat. Eu consider ca barbatul ideal este diferit in functie de fiecare femeie. Nu exista un ideal care sa fie general valabil. Barbatul "meu" ideal poate sa aiba 1000 de defecte, dar daca eu nu le consider ca ar fi defecte, atunci el este cel perfect pentru mine. Pana acum nu as putea spune ca am intalnit vreunul care sa fie perfect (cum spunea MindLord de fata aceea) si sa NU ma indragostesc de el...am intalnit baieti grozavi, care aveau si calitati si defecte, dar nici nu pot spune ca ar fi reprezentat vreunul dintre ei ceea ce caut eu, acea perfectiune pentru mine, nu perfectiune in sensul larg acceptat. Daca l-as fi intalnit, as fi stiut de atunci ca e e EL si automat m-as fi indragostit. Cum sa nu te indragostesti de acel care este cel "perfect pentru tine"?
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Tue Sep 27, 2005 8:28 am

uite ca la asta nu m-am gandit pana acum... oricum - de intamplat nu mi s-a intamplat si sincer sper sa nu mi se intample pt ca ar fi un sentiment cam ciudat si un pic nasol in acelasi timp.

de asemenea in momentul in care vezi ca EL/EA tinde spre perfectiune si tu nu simti nimic mai special, risti sa o dai in "dragoste cu sila". adica sa iti impui sa il/o iubesti doar pt ca e cel/cea mai bun(a)

asadar - nici mie nu mi s-a intamplat

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Tue Sep 27, 2005 9:05 am

Nu mi sa intamplat niciodata, banuiesc ca este un sentiment aiurea tare sa-ti gasesti jumatatea si tu sa fii indiferent si mai ales sa nu simti nimica pentru ea(el).Eu nu caut perfectiunea la cineva, deja daca este perfecta pe toate planurile, iti impui tu sa o iubesti(ceea ce nu este bine), ca nu stii daca o sa mai gasesti o persoana asemanatoare.
Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Tue Sep 27, 2005 11:17 am

Marius (MindLord) se pare ca noi doi suntem singurii p-aci cu experiente de genul....Serios ca si io am patit-o la fel ca tine...baiatul ideal cam din toate punctele de vedere, pana si pt parintii mei care sunt ffff pretentiosi si gasesc defecte peste tot kiar dak nu sunt....ideal o fi fost el dar nush ce s-a intamplat ca nu a fost sa ma indragostesc de el.Poate ca ii lipsea ceva, nush exact ce, dar nu m-am indragostit...ma mai gandesc acuma ca poate nu era varsta dar...cine stie....mah si era asa de perfect tipul.....

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby cartush on Tue Sep 27, 2005 11:27 am

Jumatate aparenta? :n-w: Exact cum a spus si onix, persoana ideala , difera de la om la om! Din toti baietii pe care i-am intalnit, nici unul nu era perfect :don't-know: , dar erau potriviti pentru mine, atunci!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby NYCGIL on Tue Sep 27, 2005 11:40 am

Probabil ca se intampla pentru ca, de fapt, nu stim ce vrem.
N-am intalnit pe nimeni care sa mi se para perfect...am avut perioade in care cel pe care il iubeam mi se parea perfect....Si culmea, astea erau perioadele cand il iubeam cel mai putin.
Poate pentru ca eram prea sigura ca nu-l voi pierde, sau....
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Tue Sep 27, 2005 11:45 am

cand tin la cineva, cand iubesc, bineinteles ca tipul mi se pare perfect dar dak e sa-i caut defecte sigur as gasi dar faza e ca trec peste ele, nu le dau atentie, nu ma intereseaza dar tipul de care vbeam nu avea...nu le-oi fi vazut io oare?
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby onix on Tue Sep 27, 2005 11:51 am

Eu mai sunt de parere ca in diferite momente ale existentei noastre suntem diferiti, deci si persoanele care aparent ne completeaza sunt diferite...poate gasim pe cineva potrivit, dar nu e pentru acel moment...iar mai tarziu, cand am avea noi nevoie de acea persoana o regasim schimbata si tot nu e asa cum trebuie relatia.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby MoonLight on Wed Sep 28, 2005 11:37 pm

Mi se pare a fi 1 sentiment si o senzatie super aiurea! Sincer nu mi s-a intamplat niciodata si nici nu vreau! Si cel mai probabil dak era sa fiti impreuna ai fi fost intr-adevar cu ea si ai fi fost indragostit din prima clipa de ea! ;) Si ceea ce ai simtit tu ti se parea perfect pe moment! Asa e mereu la inceput totul pare roz dar cu timpul ai fi descoperit multe defecte si ai fi ajuns sa te certi oricum cu ea.... :(
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Next

Return to Momentul Adevarului