If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cu baietii din afara

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

gasesti un baiat care are banu' pe el si se poarta frumusel. iti lasi prietenul care e cam la fel ca el, dar mai saracut pt el? (ROG SINCERITATE)

DA
1
4%
NU
18
85%
aaaaa... pai.... stii ca... e cam... nu e de mine... dar... DAAAAA
2
9%

Total votes : 21

Postby andreeam on Sun Sep 25, 2005 1:31 pm

nu vad ce e rau in a spune ciao!....si eu folosesc cand ma intalnesc cu prietenii.... :P sau cu altcineva ;)

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Sun Sep 25, 2005 1:38 pm

"nu da pasarea din mana pentru cioara de pe gard" ;)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Sun Sep 25, 2005 1:41 pm

nu o dau....doar ca....nush imi place mie sa vb diferit fata de altii :P

da mai zic si salut

sa revenim la cu baietii din afara

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Sun Sep 25, 2005 1:45 pm

@andreeam, eu la topic ma refeream...

incercam sa zic ca te risti prea mult daca iti lasi prietenul care te iubeste pentru cineva care iti ofera decat siguranta materiala...

ca sa nu mai zic de ce fel de fete sunt cele care fac asta.. :oops:
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Sun Sep 25, 2005 2:04 pm

[ot]of nu m-ai inteles....ziceam asta [sa revenim] celor care au inceput cu formulele[mie inclusiv imi ziceam] :oops: [/ot]

gata.....e tare vb aia cu cioara :evil:

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ursuletz on Mon Sep 26, 2005 8:46 pm

am venit si eu p la voi, sa-mi dau cu parerea si asta a fost un subiect interesant...eu nu m-as desparti d prieten doar pt k un altul, indiferent k e d afara sau d aici, care are ceva mai multi bani e interesat d mine...despre baietii d afara nu am nici o parere legata d faptul k vin din alta tara si au bani...poate pt k am multi amici straini si am iesit si eu din tara si nu mi-ar placea sa fiu tratata urat doar pt k sunt straina....cei care vin sa sparga bani in romania sunt bine veniti, k doar s numeste atragerea d investitii straine, nu? ;)
ursuletz

Invatacel
Invatacel

Postby Minerva on Wed Sep 28, 2005 10:53 am

Normal k nu l-as lasa pentru primul venit cu impresii si bani de afara!
Shtiu multzi care au uitat de unde au plecat, dupa ce au stat 3 luni in Italia si au murit dfe foame p'acolo!...da' na...vb aia... a fost "plecat afara" ....pfff..... te doare capu'!
Minerva

Membra Super

Postby Catalin on Fri Oct 14, 2005 9:51 pm

Keira wrote:Banii se duc, si daca se pierde si dragostea ramane suferinta si regretele . (pe care le-ai cumparat cu bani)

Nota 10 de la mine pentru ce ai spus aici. Banii se duc odata si odata, atunci se vede adevarata fata a ta si cati dintre oamenii care ti-au fost alaturi odata mai sunt pe langa tine................aici ma refer si la persoana iubita. Daca stai numai pentru bani cu cineva chiar nu pot sa realizez ce relatie mai este si asta, la urma urmei nu te plictisesti sa te tot minti pe tine si implicit persoana respectiva?
Catalin

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 2:58 pm

Nu mi-as lasa prietenul nici pentru cel mai bogat barbat din lume!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Mon Oct 17, 2005 3:09 pm

Am un prieten care are o iubita in Spania si este plina de bani. Ea este stabilita acolo cu parintii ei (care sunt avocati tari) si vine in tara de 2 ori pe an. Ii trimite pe luna: telefoane mobile de ultima generatie, haine de firma, bani la greu si tot ce primeste fata aia in schimb de la el este:"Te iubesc si iti multumesc".................cuvinte false normal, el are aici cate o gagica pe saptamana si o minte pe fata aia cu nerusinare. Eu o cunosc pe fata respectiva si stiu ca il iubeste sincer.

Deci baiatul o manevreaza cum vrea el profitand ca fata il iubeste.E vinovata ea cu ceva ca sa indragostit de un profitor si de un magar si ca ea traieste cu iluzia ca el o asteapta acasa si ca o iubeste sincer?

Cat de ipocriti pot fii unii oameni pentru bani. :(
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?