If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fobii

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby andreeam on Sun Sep 11, 2005 5:20 pm

nu pot zice ca am o fobie dar nu-mi plac paianjenii si orice alta insecta....numa cand aud de astea fac alergie.....
cat despre pus mana...no way ....urasc omizile f tare...da sa pun mana pe una....bleah

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Mon Sep 12, 2005 5:05 pm

eu am fobie de spatiile aglomerate.. acum cateva zile mi-am dat seama... azi am inceput scoala si ma simteam aiurea rau de tot in clasa cu toti colegii... oare o iau razna?? :o
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Mon Sep 12, 2005 5:09 pm

poate ca ti se parea ciudat sa vezi atata lume...poate erau emotiile si de aia te simteai rau :D ;)

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Sun Sep 18, 2005 11:56 pm

Nu am fobii.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Mon Sep 19, 2005 10:41 am

Oops, nu ma privati de aerul vital ca nu ma simt confortabil... nu e o fobie dar urasc spatiile inchise.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sat Sep 24, 2005 2:51 am

:o Am nimerit si aici :D Deci fobie e putin spus. Sufar de arahnofobie de cand ma stiu. Dar nu asa putin....mai rau decat Micha cu gandacii. Cand vad un paianjan in fata ochilor incep sa tremur de frik si mi se face pielea de gaina ~x( Nu suport ideea de paianjan. Macar am un avantaj de pe urma acestei fobii :D Fac tot timpul curat in casa k nu cumva sa apara vreun nemernic :evil:
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby amanda on Sun Sep 25, 2005 12:38 am

Noroc pe ai tai :D

Eu ar trebui sa mai daram un perete-doi ca sa ma simt mai confortabil, deci mai naspa la mine :P
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Minerva on Wed Sep 28, 2005 11:52 am

hmm..mie mi-e frica de animale (mai ales caini si pisici:) ) si de pasari... sa stau asa sa le mangai, sa ma joc cu ele..pfff!
...mi-e frica si de intuneric...si sa dorm singura in casa noaptea ...
Cu insectele nu am probleme ! :)
Minerva

Membra Super

Postby onix on Wed Sep 28, 2005 1:32 pm

La mine nu e chiar la nivel de fobie, dar pot spune ca nu suport pasarile. Poate e si din cauza ca am vazut in copilarie filmul lui Hitchcock si am o retinere sa vad gheare, cioc...nu imi plac deloc, nici macar papagalii.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby adler on Wed Oct 12, 2005 3:43 am

valeu..la cate filme de groaza am vazut cand eram mic..cred ca ar trebui sa imi fie frica sa ies din casa...si..de fapt..nici acolo nu m-as simti bine...:D

keep it real ... deci... am arahnofobie ... ma zburlesc tot cand vad un paianjen ... apoi..nu prea suport serpii ...brrrr...alunecosi..si periculosi... si in al treilea rand..ma simt cam JUMPY la inaltime :evil: :D.

cu toate astea..imi place senzatia cand un paianjen ajunge pe mine (fara sa vreau evident)..si ma sperii..apoi..stau calm sa vad ce se intampla... ma trec toti fiorii..dar... nu mereu ii dau jos. Apoi..ador senzatia sa fiu la inaltime ... cand am facut practica in combinat (uitand de toata mizeria de acolo) ... a fost o placere sa traversez o pasarela intre 2 furnale..pasarela care era la o inaltime apreciabila..si grilajul pe care calcam avea spatii mari (ca o sita..cu gauri mari :D...parca mergeam pe o plasa subtire..la inaltimea aia)..a fost super...+..cand am vazut un baraj (nu mai retin pe unde in tara...si senzatia pe care o aveai de sus..era prea tareee.

Inca nu am stat prea aproape de serpi..as fi curios sa vad ce fel ma simt...

Cred ca ador sa fiu in pericol..sa risc la maximum..in situatii extreme..ca sa vad pana unde rezista nervii mei :)) SUNT NORMAL? =))
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente