Cherry wrote:Pai mie nu imi este frica de moarte absolut deloc

Chiar ash vrea sa vad ce e dincolo de viata asta

Moarte nu trebuie sa ne sperie, cel putin pe mine nu ma sperie pt k nu imi pare ceva rau, ci dimpotriva ceva bun. Viata asta mie imi pare un fel de pregatire a mortii...ceva de genu ... cu cat esti mai bun in viata asta te vei simti mai bine in viata de dincolo pt k vei fi mult mai impacat cu tine insuti stiind k nu sunt oameni kre au suferit de pe urma ta. Eu una ma simt cu mult mai bine cand vad k fac un bine cuiva si ca cneva se bucura pt ceea ce am facut. Imi place sa vad k sunt de folos lumii. In schimb m-ar durea enorm daca ash vedea pe cineva plangand din cauza mea. Nu ash mai trai linishtita

Nu mi se pare k ne e teama de moarte atunci knd o simtim aproape pt k de fapt nu o simtim

Constientizam k am fost la un pas de moarte abia dupa ce analizam. Stiu asta pt k am fost la un pas minuscul de ''baba cu coasa''

Pe moment nu ne dam seama. Pur si simplu nu ne vine in minte ABSOLUT NIMIC . Cred k acela a fost singurul moment cand nu ma gandeam la nimic.

Pur si simplu esti intr-o stare atat de ciudata k nici nu o pot explica. E ceva de genu... nush cum sa explic sa intelegeti

Iti vezi trupul k si cum nu al fi al tau. Adik parca esti altcineva si iti vezi propriul trup si realizezi k trupul nu valoreaza nimic. Cel putin asta am simtit eu. Data viitoare sper sa mor direct k e mai najpa sa te gandejti k era sa mori dar nu ai murit.

intr-un fel ai dreptate cum ca viata ar fi doar o pregatire a mortii,si cam aceleasi cuvine as folosi si eu..........cu cat esti mai bun/buna in viata asta cu atat te vei simti mai bine dincolo stiind ca ai ajutat si nu ai facut pe nimeni sa sufere din cauza ta, esti mai impacat cu tine insuti....si eu ma simt mai bine cand vad ca pot ajuta pe cineva si este fericita acea persoana........pe mine m-ar durea foarte tare stiind ca cineva plange din cauza mea.......nu as mai putea trai linstit fiind constinet ca cineva plange din cauza mea
mie.........imi este intr-un fel teama de moarte.......si nu-mi este.........
imi este teama pentru ceea ce as putea intalni dincolo
si nu imi este pentru ca la un moment dat toti murim.......nu stim anu ,ziua sau ora dar stim ca o sa murim......am fost si eu de mai multe ori la un pas de moarte.......si in momentul ala chiar ca nu gandeam nimik......
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->