If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ti-e teama de moarte?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Ti-e teama de moarte?...

DA
25
37%
NU
42
62%

Total votes : 67

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 1:48 am

Keira wrote:Mie mi-e frica de batranete . Pentru ca urasc PLICTISEALA, si sa ma simt inutila!

corect....cred ca atunci cnd o sa fiu batrana[ :( ] o sa stau numa in casa pt ca batranii arata naspa si probabil o sa arat si eu asha ;)

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Wed Sep 07, 2005 1:54 am

Nu imi este frica de moarte de ce mi-ar fii?Nu as suporta totusi durerea care as lasa-o in urma.
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Fri Sep 23, 2005 8:20 pm

Pai mie nu imi este frica de moarte absolut deloc :D Chiar ash vrea sa vad ce e dincolo de viata asta :D Moarte nu trebuie sa ne sperie, cel putin pe mine nu ma sperie pt k nu imi pare ceva rau, ci dimpotriva ceva bun. Viata asta mie imi pare un fel de pregatire a mortii...ceva de genu ... cu cat esti mai bun in viata asta te vei simti mai bine in viata de dincolo pt k vei fi mult mai impacat cu tine insuti stiind k nu sunt oameni kre au suferit de pe urma ta. Eu una ma simt cu mult mai bine cand vad k fac un bine cuiva si ca cneva se bucura pt ceea ce am facut. Imi place sa vad k sunt de folos lumii. In schimb m-ar durea enorm daca ash vedea pe cineva plangand din cauza mea. Nu ash mai trai linishtita :(

Nu mi se pare k ne e teama de moarte atunci knd o simtim aproape pt k de fapt nu o simtim :D Constientizam k am fost la un pas de moarte abia dupa ce analizam. Stiu asta pt k am fost la un pas minuscul de ''baba cu coasa'' :evil: Pe moment nu ne dam seama. Pur si simplu nu ne vine in minte ABSOLUT NIMIC . Cred k acela a fost singurul moment cand nu ma gandeam la nimic. :D Pur si simplu esti intr-o stare atat de ciudata k nici nu o pot explica. E ceva de genu... nush cum sa explic sa intelegeti :D Iti vezi trupul k si cum nu al fi al tau. Adik parca esti altcineva si iti vezi propriul trup si realizezi k trupul nu valoreaza nimic. Cel putin asta am simtit eu. Data viitoare sper sa mor direct k e mai najpa sa te gandejti k era sa mori dar nu ai murit. :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby y2k_ on Fri Sep 23, 2005 9:36 pm

NU mi`e frik de moarte pentru ca am vazut eu intr`o reclama ca atunci cand mori intri pe NET...
Si la urma urmii de ce mi`ar fi ? Oricum ne ducem unul cate unul ...mai devreme sau mai tarziu...oricat de mult incercam noi sa prelungim...
...::: They call me WHITE DEVIL...BLACK JESUS :::...
Image
y2k_

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Sat Sep 24, 2005 1:56 am

Nu mi-e teama de moare fiindca e inutil sa te temi de inevitabil.

Ma tem de modul in care as putea muri, nu insa si de batranete, fiindca iarasi e inevitabila.

Daca cumva moartea e un inceput sau numai un 'eveniment monden'? Cum nu stiu ce e dupa, nu ma tem. Optimismul imi spune ca o sa fie bine, la fel si daca analizez din unghiul credintei.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sat Sep 24, 2005 2:29 am

amanda wrote:Ma tem de modul in care as putea muri, nu insa si de batranete, fiindca iarasi e inevitabila.

Imi permit sa te contrazic :D Bineinteles k batranetea e evitabila. Cum sa fie inevitabila? Pai si aia care mor la 20, 30, 40 de ani? Ce perioada reprezinta batranetea? :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby LaMishto on Sat Sep 24, 2005 3:08 am

Nu imi e frica. La urma urmei, poti sa te plimbi linistit pe strada, iti cade o caramida in cap si ala esti. Daca stau si privesc lucrurile prin prisma tuturor greutatilor pe care le intalnesti in viata.. uneori imi doresc.. poate e ceva purificator..
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Chagrin on Sat Sep 24, 2005 4:11 am

nu de moartea propriu-zisa imi e frica , ci mai ales de ceea ce ar putea sa fie dupa. toate ideile care ni se vara pe gat inca din copilarie despre iad si rai si pedepse vesnice , nu trec fara a lasa urme.
imi e frica si de durere ...imi doresc o moarte usoara si rapida , si nu una lenta si dureroasa.
dar si de viata imi e frica , asa ca de moarte de ce nu mi-ar fi?
"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby Cherry on Sat Sep 24, 2005 4:16 am

Am crezut si eu in rai si iad...pana la o varsta cand mi-am dat seama k e de-a dreptul stupid sa crezi k daca faci pacate multe ajungi in iad unde te asteapta dracii cu tridentul si te fierb in cazane cu smoala =)) Cu totii vom fi judecati pt faptele noastre dar pana la iad si la cazanul cu smoala...numai o minte bolnava mai poate crede in asa ceva :D
In primul rand trebuie sa fim constienti k in lumea spirituala nu mai simtim durere fizica :D
Image

Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Chagrin on Sat Sep 24, 2005 11:49 am

dar oare o durere a sufletului nu e la fel sau poate chiar mai rea decat una fizica ? mai ales daca e sa luam in considerare ceea ce suntem invatati ...ca dupa moarte exista o viata vesnica...deci o eternitate ca sa invatam ce e durerea sau suferinta ...
"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie