Keira wrote:Mie mi-e frica de batranete . Pentru ca urasc PLICTISEALA, si sa ma simt inutila!
corect....cred ca atunci cnd o sa fiu batrana[

Keira wrote:Mie mi-e frica de batranete . Pentru ca urasc PLICTISEALA, si sa ma simt inutila!

Chiar ash vrea sa vad ce e dincolo de viata asta
Moarte nu trebuie sa ne sperie, cel putin pe mine nu ma sperie pt k nu imi pare ceva rau, ci dimpotriva ceva bun. Viata asta mie imi pare un fel de pregatire a mortii...ceva de genu ... cu cat esti mai bun in viata asta te vei simti mai bine in viata de dincolo pt k vei fi mult mai impacat cu tine insuti stiind k nu sunt oameni kre au suferit de pe urma ta. Eu una ma simt cu mult mai bine cand vad k fac un bine cuiva si ca cneva se bucura pt ceea ce am facut. Imi place sa vad k sunt de folos lumii. In schimb m-ar durea enorm daca ash vedea pe cineva plangand din cauza mea. Nu ash mai trai linishtita
Constientizam k am fost la un pas de moarte abia dupa ce analizam. Stiu asta pt k am fost la un pas minuscul de ''baba cu coasa''
Pe moment nu ne dam seama. Pur si simplu nu ne vine in minte ABSOLUT NIMIC . Cred k acela a fost singurul moment cand nu ma gandeam la nimic.
Pur si simplu esti intr-o stare atat de ciudata k nici nu o pot explica. E ceva de genu... nush cum sa explic sa intelegeti
Iti vezi trupul k si cum nu al fi al tau. Adik parca esti altcineva si iti vezi propriul trup si realizezi k trupul nu valoreaza nimic. Cel putin asta am simtit eu. Data viitoare sper sa mor direct k e mai najpa sa te gandejti k era sa mori dar nu ai murit.

amanda wrote:Ma tem de modul in care as putea muri, nu insa si de batranete, fiindca iarasi e inevitabila.
Bineinteles k batranetea e evitabila. Cum sa fie inevitabila? Pai si aia care mor la 20, 30, 40 de ani? Ce perioada reprezinta batranetea?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests