If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cat conteaza fizicul??

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

cat conteaza fizicul??

Postby MTZ on Wed Oct 27, 2004 12:43 pm

nu toti suntem perfecti nici fizic nici psihic in mod normal nu ar trebui sa ne deranjeze treaba asta dar lumea nu e asa cum ar trebui sa fie ci altfel.vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa va faceti remarcat(a) si sa credeti ca nu veti avea nici o sansa din cauza unor probleme fizice??

MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby guiness on Thu Oct 28, 2004 11:37 am

nu
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Re: cat conteaza fizicul??

Postby lily_of_the_valley on Fri Oct 29, 2004 9:12 am

MTZ wrote:vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa va faceti remarcat(a) si sa credeti ca nu veti avea nici o sansa din cauza unor probleme fizice??

mi s-a intamplat si mie....candva... acum am destula incredere in mine incat sa fiu constienta ca nimeni nu e ca mine... stiu ca exista decat 4 tipuri de personalitate, dar fiecare personalitate are nuanta ei, nu? eu am nuantat-o pe a mea..si acum fizicul chiar nu conteaza!

se spune ca doar cei urati spun ca fizicul nu conteaza f tare pt k ei sunt complexati la randul lor! ei bine, pot sa va asigur ca cei urati au un suflet bun si vor sa iubeasca si ei pe cineva.... ca noi toti de altfel...

keep lovin' each other! :iloveu:

when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Re: cat conteaza fizicul??

Postby Snappy on Fri Oct 29, 2004 9:52 am

lily_of_the_valley wrote:pot sa va asigur ca cei urati au un suflet bun si vor sa iubeasca si ei pe cineva.... ca noi toti de altfel...

cu totii iubim si cu totii vrem sa si fim iubiti... mi se pare corect...

Problema este ca nu la toti se intampla asta... si din cauza fizicului de multe ori... Insa eu cunosc "cazuri fericite" (momentan imi vine doar 1 cuplu in minte, dar mai sunt... multe)... O persoana pe care 90% din baieti nici macar nu vor sa o priveasca, adresandu-i tot felul de... apelative nasoale... si-a gasit o jumatate... deci...  :idea: fizicul nu te impiedica in iubire... multi o sa ma contrazica... sunt constient, dar... ata ete...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Dedea on Fri Dec 31, 2004 6:37 pm

conteaza..important e sa iti placa tie, pe tine sa te atraga, indiferent cum il vad ceilalti..nu cred ca e cineva care zice..bai..sunt cu un tip urat..

ceea ce nu te ucide, te face mai puternic
Dedea

Descurcaret
Descurcaret

Postby me_icegirl on Mon Jan 17, 2005 7:15 pm

offf.. eu zik k si fiziku` joaka un rol important ... k dhe`.. mai degraba vb`ti cu un om kare arata kat de kat normal, si altfel vorbesti cu unu` kare pare luat din fantana lu` bunika` iZabela...
conteaza imaginea, dar cel mai important e sufletu`.. pakat k sunt destule muraturi in lumea asta kare vad doar.. ma scuzatzi... tzatze.. fund si 1 km de machiaj strident pe fatza si (eventual) peste tot...!

Mai bine destept, sincer si respectuos decat frumos si prost!!!
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro
baiat / fata ?: fata

Postby oana on Thu Jun 23, 2005 2:29 pm

fumusetea nu sta in hainele pe care le purtam, nici in chipul nostru, nici in coafura, machiaj sau alte accesorii. frumusetea trebuie sa fie in inima nostra pentru ca acolo este locul in care se gaseste dragostea. Cei ce cred ca fizicul are o mare importanta, pentru mine,  sunt cei mai superficiali.
oana

Invatacel
Invatacel

Postby creppin'on you on Thu Jun 23, 2005 2:33 pm

sa nu-mi spui ca daca il vezi pe unu fara un picior si-o mana... handicapat gradu 3 te duci la el sa vezi ce are in suflet... ca cine stie... poate fi iubirea vietii tale...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Thu Jun 23, 2005 2:36 pm

crepp... oana vorbea de frumusete... ce ziceai tu intra la capitolul "handicap"... si in plus... nu vad cu ce ar fi mai urat un om fara o mana sau fara un picior... sincer........

e tot om... tot acelasi chip il are.. .tot aceleasi trasaturi fizice si de caracter le are ca atunci cand ar fi normal... doar ca pe el viata l-a blestemat... luandu-i ceva din integritatea sa corporala....
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Thu Jun 23, 2005 2:39 pm

hai mai ca nici kiar asa...tre sa te atraga normal ca altfel nu te apropii de el.Numai ca mie kir mi s-a intamplat sa nu-mi placa prea mult un tip dar eram amici si am ajuns sa-l cun mai bine si mi-am dat seama ce baiat de aur era si pana la urma ne-am cuplat si a tinut kiar f mult relatia aia.Si stateam si ma gandeam ca dak era sa-l judec nuami asa dupa fizic nu-i dadeam nici o sansa sa ma cucereasca
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Next

Return to Conceptii si Mentalitati