If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai sexi sau clasica?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Mai sexi sau clasica?

Postby Keira on Sat Sep 17, 2005 3:03 pm

Cum v-ar placea sa se imbrace prietena voastra?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Sep 17, 2005 3:12 pm

cum se simte ea bine - nu am sa i iimpun acum sa se imbrace sexy ca sa ma dau eu mare sau clasica pt ca asa am eu chef...

e corpul ei si se imbraca cum ii doreste inima ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Sat Sep 17, 2005 7:19 pm

Nu am pretentii, orice om se imbraca cum se simte el mai bine si nu am sa impun la nimeni ce haine imbraca mai ales la o fata.Ca se imbraca sexy sau clasic nu are importanta, eu o iubesc asa acum este ea.:heart:

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby LaMishto on Sat Sep 17, 2005 9:12 pm

Echilibrat. Undeva intre
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Micha on Mon Sep 19, 2005 12:22 pm

dak se imbraca mai sexy se ia lumea de ea pe strada si toti baietii se uita dupa ea.Dak mai dai si peste niste nebuni s-ar putea sa o si incurci pt ea.Dak se imbraca clasic o ia lumea la misto si o sa inceapa sa faca glume cu vocea mai ridicata cat sa le auziti si voi...si din 10 in 10 pasi se repeta glumele si aluziile tampite...

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby LaMishto on Mon Sep 19, 2005 1:57 pm

Eu am iesit intr-o seara cu o fosta in oras.. i-am zis sa isi ia cea mai scurta fusta care o are si ceva nesimtit de decoltat. Ma amuzam cand tipii care se uitau insistent la ea intoceau capul in alta parte cand le aruncam cate o privire. Bine, nu cred ca as vrea asta zilnic.. :D
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Hadise on Wed Sep 21, 2005 10:59 am

Al meu e innebunit cand ma imbrac sexy. Se uita tipii dupa mine si asta ii starneste interesul... Barbatii astia... cine sa-i mai inteleaga?
Ahh dar daca ies cu gagicile afara vrea sa ma imbrac cat mai urat posibil, cat mai babesc... dehh nu e cu mine!
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby LaMishto on Wed Sep 21, 2005 9:21 pm

Pai exact asa sunt si eu :D
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby MindLord on Thu Sep 22, 2005 11:50 pm

pai mie tot mai spre sexy cred ca imi place pana la urma. adica sa nu fiu inteles total gresit. imi place sa admir o fata care arata bine (cui nu ii place? :P) si stie sa isi puna in evidenta aceste trasaturi... dar daca totul este in anumite limite. fiecare are anumite haine care o pune mai bine in valoare.
E clar ca prefer o fusta unui pantalon de trening, mi se pare mult mai feminin asa... si daca prin clasic te referi la un taior si un pantalon/fusta .... merge si aia... dar parca ar trebui totusi anumite ocazii mai... rigide
Si sa recunoastem ca daca mergem la brat cu o femeie super si toata lumea intoarce capul dupa ea ne simtim maguliti si mandri. Parca ne mangaie orgoliul ala masculin... ne afisam cu un trofeu pentru ceilalti.. tocmai asta e uneori... acuma depinde de noi daca alegem un trofeu care sa fie gol in interior, sau o fata minunata care sa iti arate DOAR TIE toate acele calitati... si atunci te simti cu adevarat deosebit
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Fri Sep 23, 2005 8:28 pm

am spus-o si o mai zic.... o femeie frumoasa nu are nevoie de nustiu ce rochii de nustiu unde pt a arata bine... ea arata bine si atat...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Next

Return to Ce iti place la o fata ?