ok ok... vad ca s-a incins subiectul asta...
eu, "aventurierul" (:P dupa opinia lui cartush), nu m-as simti deloc bine, like... normal

... si tocmai de aia incerc sa imi tin relatiile proaspete si fac tot felu de chestii ca sa nu apuce ea sa pice in momente de astea, de slabiciune. Si sunt 100 %% sigur ca pana acuma nu m-a inselat nici una dintre fostele prietene.
De urmat eu....

... nu prea cred... nu ma atrage tipa ca si o viitoare prietena. sta prea departe de mine si ne vedem mult prea rar, doar atunci cand povestim... si asta uneori pe net
si faza cu jucatul pe degete.... a fost acea singura data.. nu l-a mai inselat niciodata si nici nu o sa il mai insele. chestia a fost ca el trecea atunci printr-o faza grea si toata atentia era concentrata asupra lui. ea il tot sustinea, dar nimeni nu obseva ca si ea avea nevoie de intelegere . acum s-a rezolvat tot, au discutat si relatia merge struna.
The end.
That's the story.
Morala: si atunci cand va este greu mai uitati-va si in jur la cei care va sprijina, pt ca nu doar TU ai nevoie de sprijin si ajutor... si nu profita de ajutorul celor apropiati.... pt ca s-ar putea sa o patiti si mai rau
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!