Mi se pare tare interesant modul in care actioneaza oamenii... se pare ca vorba aia cu "una zice si alta face" e mai valabila aici decat oriunde:(
Aproape toti ne construim "fortarete" din ce in ce mai complicate ca sa ascundem toate acele sentimente, care ni se par ca ne fac vulnerabili in fata celorlalti... si cu fiecare zi care trece mai adaugam inca un zid de aparare -o "fatza" la deja super complicatul nostru sistem de pesonalitate multipla, indepartandu-ne astfel tot mai mult de ceea ce suntem noi cu adevarat.
Si ma enerveaza tocmai faptul ca de cate ori trebuie sa cunosc pe cineva trebuie sa sap cu adevarat adanc pana sa dau de ceva care mie sa mi se para ca este ADEVARATA EA... si poate nici atunci nu e chiar ea, ci am eu impresia(poate asta pt ca are ea grija). Ar trebui sa fim cu totii experti la "asedii" de acest gen, sa cucerim zid dupa zid pana sa ajungem in inima cetatii...
Pe de alta parte... chiar asta cred ca imi place cel mai mult la cineva... cautarea, micile descoperiri, faptul ca nu imi da tot din prima pe tava (ar fii prea usor
, si o provocare e intotdeauna binevenita- face deliciul unei relatii)
Si revin acum... daca tot fiecare incearca sa se protejeje -a suferit sau nu in trecut, poate se pregateste doar pt o lume in care se inmultesc fortaretele in loc iesim toti pe "campie" sa ne vedem asa cum suntem.... (bat campii aici?
) - atunci ce ar fii de ales -sinceritatea sau constructia de ziduri?