If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

mai sunt optimisti pe aici?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

mai sunt optimisti pe aici?

Postby MindLord on Thu Sep 22, 2005 4:41 am

Cine mai crede ca sa fii optimist nu inseamna sa fii fraier? Si ca merita sa visezi?
:-?

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby LaMishto on Thu Sep 22, 2005 4:49 am

Nu neaparat. Uite eu sunt optimist, visez.. dar incerc sa nu mai afisez asta in fata ei. Pt ca majoritatea, vb ta, te iau de fraier.. si nu iesi deloc bine. Uite, de ex, am facut odata greseala asta. Tipa trebuia sa fie la scoala intre 8 si 14. Eu incerc sa o sun pe la 16.. imi da ocupat.. la fel peste o ora.. Ca apoi sa ma sune si sa se scuze ca nu putea sa imi raspunda.. ca era la scoala.. si am intrebat-o intre ce ore trebuie sa fie de obicei la scoala.. la care mi-a spus: "daca iti zic ca am fost la scoala, inseamna ca la scoala am fost, da?". De atunci, prefer sa nu`mi mai exteriorizez sperantele..
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Micha on Thu Sep 22, 2005 9:37 am

eu cred ca a fi optimist nu inseamna a fi fraier...merita sa visezi dar sa fii totusi si constient ca sansele ca ceea ce viseszi sa devina realitate sunt destul de mici pt ca atunci cand asta se adevereste sa nu pici prea de sus in real.Am zile cand sunt asa de optimista si visez tot timpul iar apoi ma apuca o disperare groaznica pt ca stiu ca nu sunt sanse f mari sa se implineasca visele mele si cad intr-un pesimism de unde nu ma scoate nimeni o bucata de vreme...iar apoi incep sa visez si sa sper iar...dar nu cred ca asta inseamna ca sunt fraiera....

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Thu Sep 22, 2005 10:46 am

Eu mereu am fost,sunt si voi fi un optimist asta nu inseamna ca sunt fraier..Si visele fac parte din viata mea intr-o lume in care totul costa, visele sunt singurele care nu se platesc.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby changer on Thu Sep 22, 2005 11:17 am

inainte am fost pesimist(acu cativa ani buni) dar mi-am dat seama ca nu imi facea bine deloc,si acu is si optimist si cat mai rareori pesimist, a fi optimist nu inseamna ca esti fraier,fiecare persoana are dreptul la vise,numai ca acea persoana care viseaza trebuie sa realizeze ca nu toate visele devin si realitate(sa nu fie visator foarte mare pentru ca daca nu se va implini visul il va durea foarte mult,va avea parte de o lovitura.........dureroasa),deci sa fim constienti si pregatiti pentru o "cadere" din nori ;),fiecare avem dreptul la sperante

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Snappy on Thu Sep 22, 2005 2:17 pm

sunt si pesimist (in ceea ce priveste viata si viitorul p-aci) si optimist, (in ceea ce priveste viata mea si mai ales viitorul meu)

daca cineva crede ca un optimist e fraier - n-are decat sa creada - omul se cunoaste nu se judeca...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

Postby mari on Thu Sep 22, 2005 2:34 pm

Optimismul este o parte a atitudinii unei persoane si cred ca tine si de temperamentul omului. Eu cred ca m-am educat sa fiu optimista. Am avut destule situatii cand , daca nu as fi vazut latura pozitiva a lucrurilor si a unor situatii, ar fi fost jale. Optimismul mai este sinonim si cu incredere. Deci daca esti un om care ai incredere in viitor, in oameni si in primul rand in tine, cred ca esti optimist.
Eu nu am fost o optimista dar, asa cum am spus , mi-am impus sa fiu optimista de multe ori.
Cred ca daca vrei poti fi si optimist. Asa ca ...mai sunt si optimisti pe ici, pe colo.
Viata - adica un slalom printre ieroglifele iubirii.
mari

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Thu Sep 22, 2005 3:17 pm

chiar ma bucur ca mai sunt si optimisti pe aici :D si care nu se considera fraieri :P
We are not alone!!!

PS: imi place sa ma inconjor de oameni care degaja optmism!!! viata e mult mai usoara asa
PS 2: si mie mi se spune vesnicul optimist :p
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Thu Sep 22, 2005 6:18 pm

In general sunt optimista .. dar mai am si momente cand cad in extrema cealalta.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Thu Sep 22, 2005 8:27 pm

Sunt optimista si am avut de castigat! Pentru ca eu sunt cea care surprinde mereu placut si ajut prietenii sa iasa la liman! Nu am patit pana acum sa fiu luata de fraiera! :nooo: Si nici nu voi permite cuiva sa imi "taie aripile" ! ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Alte discutii despre sentimente