If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

indiferenta doare mai tare decat o palma?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby amanda on Sun Sep 18, 2005 12:42 pm

Greu cu fetele astea care una fac desi ar vrea sa faca altceva... chiar credeti ca baietii stau sa analizeze toate dedesubturile gesturilor noastre?...

Acum, fiecare cu parerea lui, eu vorbesc de mine, voi de ce ati face voi... subiectivitate maxima asa ca nu e vorba de cum suna.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Keira on Sun Sep 18, 2005 1:00 pm

Dar nu trebuie sa analizeze baietii dedesubturile noastre, dar daca primeste o palma fii sigura ca se stie cu musc pe caciula. Rar sunt cazuri cand nu stie de ce a primit-o. ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sun Sep 18, 2005 3:04 pm

Keira wrote:Nu e proasta. Ci poate are un motiv pentru care i-a dat palma. Poate baiatul i-a gresit cu ceva. Uh.. de ce trebuie sa luam totul numai dupa cum suna?

corect ;)

si totusi s-a deviat de la raspunsul meu :P ....ar trebui sa revenim

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adler on Wed Oct 12, 2005 5:37 pm

indiferenta face mult mai mult rau decat ne dam seama. Daca nu am fi indiferenti multe s-ar schimba in jurul nostru. Daca ne-ar pasa cu adevarat de ce ne inconjuara..nici strazile nu ar fi la fel de murdare, nici padurile nu ar disparea peste noapte, nu ar exista atat de multe furturi ..si nelegiuiri..nu ar fi atat de multa coruptie ...

totulk tine de indiferenta..si de ale ei urmari dezastruoase. Invatati sa nu fiti indiferenti... distrugeti tot c e frumos in jur.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NYCGIL on Thu Oct 13, 2005 10:16 am

Pentru mine, indiferenta e mai rea decat orice....Palma e o reactie. E starnita de un sentiment. Bineinteles ca nu ma refer la faptul de a fi palmuita de iubit- Doamne fereste! nu i-as ierta-o niciodata.
Dar m-ar durea mult mai mult ca lumea sa fie complet indiferenta...
Si cum sa prefer indiferenta la sfarsitul unei relatii? Nu-mi doresc telenovele si scene din romeo si julieta, dar as vrea sa stiu c-am insemnat ceva pentru omul de care ma despart. Chiar daca isi manifesta sentimentele intr-un mod negativ

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Oct 13, 2005 8:22 pm

te-ai referit mai mult intr-o relatie..decat in general ... dar... ce ai zis e nice...
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NYCGIL on Thu Oct 13, 2005 10:06 pm

Pai lumea din asta e formata. Din relatii intre oameni....Nu neaparat de dragoste.
Sa spun altfel... Uite, majoritatea oamenilor, daca vad un betiv pe strada, in loc sa-i dea o palma sa tipe un pic la el sa se duca acasa, sau sa-l ajute intr-un alt fel, cu altceva, trec pe langa el fara sa le pese....
Si ma gandesc ca daca as fi betivul ala as prefera sa se tipe la mine decat sa vad ca lumea e indiferenta...si trece pe langa mine fara sa ma vada.
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Oct 13, 2005 10:11 pm

nu cred ca ai idee ce e in capul betivului... atata timp cat nu ai fost niciodata in locul unuia ca el. Iti zic eu..ca nu mai gandeste... si..majoritatea rectioneaza exact contrat celor zise de tine... ;) ..believe me :D...am experienta (nu de betiv..ci cu betivi:))
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NYCGIL on Thu Oct 13, 2005 10:49 pm

S-ar putea...asa gandesc acum pentru ca sunt complet treaza :P
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Jun 12, 2006 9:43 pm

Da, categoric doare. Esti indiferent(a) de dragul de a fi mai "special(a)" dar cand se intoarce moneda nu este bine de nici un fel.

Sunt o mie si una de metode prin care partenerul de viata te poate "taxa"...palma ca palma dar regretul???
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Life is... Life