----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ma gandeam astazi la un titlu pentru campanie si am ramas la
ZAMBET FURAT
de ce? pai avem asa: "campanie anti-avort" e cam dur - stiu ca asa trebuie sa fie, dar prefer sa incercam sa educam oamenii si nu sa le dam cu "bata in cap" si sa le zicem nu o face. prin campania asta vreau sa aducem argumente... fapte nu vorbe...
titlul cristinei (Ghici cine a platit 200.000 lei ca sa ma omoare?) este super pt brosura (apropo - e original? sau e luat de pe undeva?
prin avort furi fara sa stii ce furi. furi un zambet nevinovat. copilul este caracterizat de ZAMBET. zambetul unui copil nu poate fi comparat cu nimic in lume. eu cel putin asa gandesc. eu personal daca avd un copilas zambind gata... sunt zambesc si eu
ca "logo" eu m-am gandit ceva cam cum e la campania anti-drog cu tipa cu fermoar la ochi. doar ca eu vreau sa realizez o fata de copil (luata de pe net desigur) cu ochii si gura cusute sau ceva de genul. sper sa imi si iasa caci e al naibii de dificil ce vreau eu. de ce cusute (sau lipite) ? pai ii "cosi" viata, ii "cosi" tot ce ar putea sa fie, sa aibe, sa faca. Ii "cosi" dreptul de a fi OM.
va astept parerile, opiniile, sugestiile, etc.
daca aveti ceva impotriva ziceti. majoritatea va decide nu eU... aici suntem o echipa (sau ma rog... ar trebui... eu inca astept implicare CLARA