If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

11 septembrie 2001 - TERORISM

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

Postby Keira on Fri Sep 16, 2005 3:08 pm

Pai e normal ca vor pace. Nu trebuie sa dramatizam totul. Nici un stat nu si-ar dori sa fie implicat intr-un razboi. Nu mai suntem pe vremea dacilor si romanilor cand exista acea sete de teritoriu.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Fri Sep 16, 2005 7:48 pm

de teritoriu nu, dar de putere da
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby amanda on Fri Sep 16, 2005 8:53 pm

Un stat a carui economie are nevoie disperata de piete de desfacere vrea razboi. Voi v-ati intrebat de ce erau in WTC numai vreo 2500 de oameni si nu ca de obicei 12000 de oameni? Ca sa fie pierderile minime. Partea a doua: arabii au petrol, americanii au nevoie...ce e asa de neinteles. S-au gandit vreodata conducatorii la cei care mor? Nu si nici n-o s-o faca fiindca nu intereseaza nevoile individuale ci generale, eventual nevoile personale ale liderilor...

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Fri Sep 16, 2005 9:09 pm

era ora 8 dimineata de aceea erau doar atatia (oricum - numarul e destul de mare)

oricum, curios punct de vedere... eu personal nu l-am mai auzit pana acum... frumos...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Sat Sep 17, 2005 10:44 am

amanda wrote: S-au gandit vreodata conducatorii la cei care mor? Nu si nici n-o s-o faca fiindca nu intereseaza nevoile individuale ci generale, eventual nevoile personale ale liderilor...

Nu stiu exact la ce conducatori te referi, dar daca e vorba de presedintele Americii, normal ca s-a gandit la cei care au murit. Suntem oameni totusi..

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby catalin_ctz on Sat Sep 17, 2005 11:31 am

amanda wrote:S-au gandit vreodata conducatorii la cei care mor? Nu si nici n-o s-o faca fiindca nu intereseaza nevoile individuale ci generale, eventual nevoile personale ale liderilor...

Crezi ca asa se pune problema, asta ar inseamna ca din start sa piarda lupta indiferent de tabara.
Ce s-ar fi intamplat daca aliatii ar fi pus aceasta problema in cel de-al doilea razboi mondial sau in oricare altul cu siguranta nu s-ar fi terminat prea bine pentru ei, pentru restul omenirii.
Catalin CHITU

"Every story has an end,but in life,
every ending is just a new beginning"
catalin_ctz

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Sat Sep 17, 2005 6:26 pm

Bine daca voi credeti ca le-a pasat vreodata sincer de cei care mor in razboaie. Daca iti pasa dei nu-i trimiti sa lupte si sa moara pentru tara, eu cred ca razboiul implica exact lipsa de afectiune a liderilor pentru popoarele pe care le conduc.

Cred ca se poate rezolva totul pasnic...dar nu e cazul speciei din care facem parte noi...

@catalin ctz, daca te-ai uita numai la politica de dupa 89 a Romaniei ai vedea foarte clar ce si cine dicteaza totul...

Ganditi-va numai la faptul ca atunci cand un soldat e ranit grav in razboi si nu poate merge pe picioarele lui e omorat pe loc de colegii lui.
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby LaMishto on Sat Sep 17, 2005 8:31 pm

Subscriu absolut tot ce a scros amanda.. nice thinking ;)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby amanda on Sun Sep 18, 2005 11:54 am

Thanks @LaMishto, se pare insa ca nu gandim prea multi asa. Tu ce crezi, cum e mai bine pentru populatie, sa creada ca noi sau sa aiba alte opinii?
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Sun Sep 18, 2005 12:21 pm

amanda wrote:Bine daca voi credeti ca le-a pasat vreodata sincer de cei care mor in razboaie. Daca iti pasa dei nu-i trimiti sa lupte si sa moara pentru tara, eu cred ca razboiul implica exact lipsa de afectiune a liderilor pentru popoarele pe care le conduc.

Ganditi-va numai la faptul ca atunci cand un soldat e ranit grav in razboi si nu poate merge pe picioarele lui e omorat pe loc de colegii lui.

Thanks @LaMishto, se pare insa ca nu gandim prea multi asa. Tu ce crezi, cum e mai bine pentru populatie, sa creada ca noi sau sa aiba alte opinii?

In primul rand, razboaiele nu le-a inventat presedintele Americii, ci exista inca din antichitate. Un razboi implica moarte, dar si eliberare. Daca ai fi fost tu care ar fi avut o ruda apropiata care a murit in atacul de la WTC nu cred ca ai mai fi spus asta. Nu imi vine sa cred ca dupa ce au murit atatia oameni in atacurile ucigase, tot americanii sunt acuzati.
Si faza cu soldatul de unde ai mai scos-o? Nu te supara dar nu mai traim in epoca de piatra. Nu e omorat de colegii lui. Off.. filmele astea de la televizor....

Si ce legatura are modul nostru de gandire cu binele populatiei?
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)