If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce te-a facut sa il iubesti?

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Ce te-a facut sa il iubesti?

Postby Keira on Sat Sep 17, 2005 2:55 pm

Cand ati iubit un baiat, ce anume te-a facut sa il iubesti: fizicul, caracterul, gesturile etc. ?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sat Sep 17, 2005 3:14 pm

Ceea ce m-a facut pe mine sa il iubesc pe prietenul meu a fost... personalitatea lui ... la fizic mi se parea k arata groaznic... l-am cunoscut pe yahoo!mess ... o coleaga de a lui ma cunostea si i-a dat id-ul meu... si cand am aflat k e de la clasa respectiva tot ce mi-am dorit a fost sa nu fie el... (il stiam din vedere) ... dar am vb foarte mult unul cu altul si cand am devenit iubiti l-am vazut cu alti ochi... Mi-a placut ink de la prima conversatie pe mess felul lui de a vorbi si comportamentul... Este primul la care aspectul fizic nu a contata deloc (si nici nu va mai conta vreodata de acum incolo)... Acum am ajuns sa imi para mai frumos la fizic decat mi-as fi putut imagina la inceput... :heart:
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Mon Sep 19, 2005 12:47 pm

mie mi s-a parut mai dragutel la inceput cand il cunoscusem...nu ne-am mai vazut o perioada dar pastram legatura ca amici prin mailuri...cand e-am reintalnit mi s-a parut extarordinar de urat...dar nu-mi pasa prea mult ca nu vroiam doar nimic mai mult de la el si la prieteni nu ma intereseaza felul cum arata...apoi ma inceput sa vbim tot mai mult, sa petrecem mult timp singuri si imi placea la nebunie cum gandea, si era amuzant rau de tot...zapacit nici nu mai zic...imi placeau multe lucruri la el ami putin felul cum arata...acum sunt innebunita dupa el si mi se pare minunat, cel mai frumusel si scumpic...e adorabil mai ales cand zambeste...

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby cartush on Mon Sep 19, 2005 11:54 pm

Imi placea ca ma suna la ore fixe sa ma intrebe ce fac, imi placea la nebunie ca fiecare zi cu el era altfel, mai interesanta, mai speciala, il adoram pentru ca stia ce-mi place si facea ca totul sa fie pe placul meu, ma aducea cu picioarele pe pamant si era singurul care reusea sa-mi aduca argumente solide si sa ma faca sa inteleg ca uneori au si altii dreptate, nu numai eu...
Si sunt mai multe, dar nu vrea sa mi le amintesc , vreau sa dorm, nu sa ma gandesc la el ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby Chagrin on Tue Sep 20, 2005 12:19 am

nu stiu cum m-am indragostit de el, sau cum am ajuns sa il iubesc atat de mult ....dar poate nici nu conteaza asta
ma tot gandesc , scriu si apoi sterg , pt ca nimic din ceea ce ar putea reprezenta un raspuns la intrebarea "ce te-a facut sa il iubesti?" nu mi se pare potrivit.
il iubesc pt ca .....este El, cel care m-a facut sa simt ca singurul loc potrivit pt mine este inima lui. il iubesc pt ca nu mi-as putea imagina viata mea fara el, il iubesc pentru ca ma face sa ma simt fericita.

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby Kelso on Tue Oct 18, 2005 4:53 pm

Felul lui de a fi,comportamentul....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Tue Oct 18, 2005 5:55 pm

il iubesc pt ca are rabdare cu mine,pt ca ma ajuta f mult,pt ca ma iubeste,pt ca ma adora,pt ca e viata mea,pt ca fara el totul ar fi doar o pata cenusie,pt ca in momentele mele de fericire sunt cu el,pt ca ma intelege,pt ca ma cunoaste,pt ca ma alinta,pt ca trece asa greu timpul cand nu e cu mine,pt ca daca nu ar fi el nu ar mai fi asa frumoasa lumea,pt ca e el si pt ca daca nu ar fi el eu nu as mai fii asa fericita.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Kelso on Tue Oct 18, 2005 5:58 pm

Mamaaaaaaaaaaa....dar are destule calitati!
Felicitari!
Sa fii foarte fericita si in coninuare! :D
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Alinutza_19 on Mon Oct 31, 2005 12:24 am

mmmmm...ce m-a facut sa-l iubesc?........caracterul dorinta lui de a fi cu mine, pt ca l-am cunoscut prin intermediul unui prieten si la inceput nu am vrut sa ii dau nr meu de mobil, dar el nu s-a lasat mai prejos si a facut rost de id-ul meu de pe ym, atunci am vb si ne-am unoscut mai bine, am facut schimb de poze si ne-am dat intalnire si a fost minunat. cel mai mult imi place cum se poarta cu mine, frumos, delicat, ma protejeaza, cu el ma simt in siguranta....sufletul sau bun si protector.....
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby skumpika on Mon Oct 31, 2005 10:49 pm

El...e de ajuns.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Next

Return to Ce iti place la un baiat ?