If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"scuza-ma, parlesc la mobila acuma, da?!"

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

"scuza-ma, parlesc la mobila acuma, da?!"

Postby guiness on Sat Sep 17, 2005 11:39 am

bun ,situatie, esti cu ea, bla bla, bla, bla, suna mobilul, il scoate frumusel (asta daca nu cumva e cu el in mana) si incepe sa vorbeasca, acu depinde cu cine si ce subiect de discutie are, ba ca are chilotii la uscat dar nu-s prinsi in carlige, ba suna nush care de acu 4 ani de la mare, ba e ma-sa si ii zice sa ia paine cand ajunge acasa, PERSONAL mi se pare o mare lipsa de respect sa vorbesti la mobil la intalniri cu baietii.

asa ca sfat, daca iesiti la vro intalnire, sa aveti grije (poate vi se uda telefonul din greseala cu suc :P ;) )

ce parere aveti voi de asta, hai s-aud!

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ^Angel^ on Sat Sep 17, 2005 11:51 am

eu mai vorbesc la telefon,pentru ca mai suna mama si ma intreaba pe unde sunt si daca nu ii raspund am scandal acasa deci trebuie sa o fac iar lui daca nu-i place...asta e...
daca suna vreo prietena nu raspund sau ii resping si isi da seama.vorbesc doar daca suna mama sau tata.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Sat Sep 17, 2005 12:02 pm

Daca suna telefonul normal este sa raspunzi ca doar nu esti in sedinta cu seful.Eu raspund mereu la mobil dar fac in asa fel incat sa, scurtez conversatia cat mai mult la urma urmei este chiar aiurea sa lasi telefonul sa, sune si tu sa vorbesti cu persoana respectiva.

Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Sat Sep 17, 2005 1:11 pm

ma scuz si raspund - nu sunt un om asa de cautat, dar cand ma cauta cineva inseamna ca e important, nu? incerc sa fac discutia cat mai scurta, dar vorbesc...

oricum - e absurd sa te superi pe cel de langa tine ca raspunde la telefon. ca sta 5 ore la vorbit e altceva... atunci da, dar doar pt ca raspunde nu m-as supara... :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Sat Sep 17, 2005 1:21 pm

Normal ca daca ma suna cineva raspund si vorbesc. Si ce daca am intalnire? Locul iubitului e rezervat dar si locul prietenilor la fel. Nu insemna ca daca ma intalnesc cu iubitul nu mai vorbesc cu nimeni. Nu-i convine , sa plece - doar nu il tin cu lantul.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby LaMishto on Sat Sep 17, 2005 8:55 pm

Eu rasp la tel in timpul intalnirilor doar daca e ceva important. Ma scuz inainte, pt ca de obicei un astfel de apel dureaza cel putin jumatate de ora. Ma deranjeaza cand este cautata de diferiti indivizi despre care nu are nici cea mai vaga idee, dar e interesata. Mi s`a intamplat recent.. si.. i-am dat papucii (nu era singurul motiv)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby amanda on Sun Sep 18, 2005 1:26 pm

Una e sa raspunzi la un telefon important si alta e sa-ti dezbati la intalnire problemele mai mult sau mai putin importante cu cea mai buna prietena... eventual sa si barfestiun pic....

Cum se mai uita la tine omul langa care stai?
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sun Sep 18, 2005 1:38 pm

se mai uita?

acum serios - convorbirile trebuiesc scurtate - nu o fi prea de bun simt, dar cred ca in primul rand trebuie respectat cel de langa tine. polutetea s-a "inventat" pentru a fi folosita.

asadar: "scuza-ma, dar sunt cu cineva si nu pot vorbi - te sun eu mai tarziu. ok?"
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby LaMishto on Sun Sep 18, 2005 2:28 pm

amanda wrote:sa-ti dezbati la intalnire problemele mai mult sau mai putin importante cu cea mai buna prietena... eventual sa si barfestiun pic....

total exclus
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Micha on Mon Sep 19, 2005 10:32 am

nu mi s-a intamplat sa fiu la intalnire si sa-mi sune telul..oricum il am abia de 2 luni :D ...dar as raspunde mai mult ca sigur...normal ca as incerca sa scap de persoana de la tel cat mai repede dak nu e ceva urgent si imp dar de raspuns la tel sigur as raspunde...dak esti in pat cu respectivul atunci e alta kestie dar asa...nieee
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Next

Return to Cat de rele-s fetele ?