If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Goana dupa sex"

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

buna

Postby moondark on Fri Sep 16, 2005 8:25 am

la intrebarea ta...eu iti raspund astfel....si eu faceam de astea cind eram pustan...si totul fara obligatii....sincer exista fete si fete...1:fata care a cazut din prima saptamina,zi poate si chiar citeva ore....iar aici nu e vina baiatului asa de mare...caci inseamna ca si ea a vrut....2:fata care din greseala a inteles cu tottul altfel pe baiat si care i se daruie peste citeva luni iar el tot o paraseste pe urma...aici dau dreptate fetelor..ca el a vrut doar saa se culce cu ea....cinstit?...eu cred ca sunt si fete care nu vor doar dragoste si cauta sex...am dreptate?

moondark

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Fri Sep 16, 2005 12:35 pm

yep cam ai....
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Fri Sep 16, 2005 6:35 pm

nu cunosc astfel de fete dar stiu ca exista...cat despre baieti...sunt intr-un moment prost asa k dak zic ceva incep sa-i jicnesc si nu vreau ...ma abtin :oops: :(

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MindLord on Fri Sep 23, 2005 12:24 am

[ot]de ce nu exista sectiunea asta si la fete?[/ot]

Baietii sunt atat de rai cat vor ei!
Am trecut si eu prin faza "agat in seara asta doar ca sa ma distrez" (a se intelege ce vrea fiecare) DAR niciodata cand am aplicat aceasta strategie nu am facut fetele sa creada altceva decat ceea ce urma sa se intample.... si multe dintre ele au acceptat.. Surpriza?.. pt mine nu mai e.
Asa ca incetati sa acuzati baietii daca vor sa mai aiba si ei niste relatii fara responsabilitati (daca si fata este in aceeasi pozitie nu vad unde este pb) Nu suntem unicii care doresc asta!
PS: ultima chestie de genul a fost la o nunta... o tipa (nu o cunosteam inainte) a venit si m-a invitat la dans... am auzit dupa ca avea un prieten de 5 ani si avea ceva pb in relatie si avea nevoie de cineva care sa ii confirme ca e intr-adevar speciala si ca merita sa fie fericita... si eu am fost acela (am crezut tot ceea ce i-am zis)... dupa one night stand s-a intors la prietenul ei (care nici azi nu stie nimic) si relatia lor a primit un impuls pozitiv dupa...
ar mai fii exemple ... asa ca toti suntem RAI :P
Last edited by MindLord on Fri Sep 23, 2005 12:28 am, edited 1 time in total.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Sun Sep 25, 2005 8:17 am

MindLord wrote:dupa one night stand s-a intors la prietenul ei (care nici azi nu stie nimic) si relatia lor a primit un impuls pozitiv dupa...

Un gest care trebuie aplaudat? :-/ Cand iubesti nu te duci sa te :cenzurat: cu un alt tip ca sa te faca sa te simit speciala si apreciata, iar dupa, te intorci la blegutzul naiv care n-o sa afle nimik, doar pentru ca relatia ta a ajuns intr-un punct critic!
Iar pt gagicile care cauta sa se distreze o noapte , sunt libere sa faca ce vor, problema apare atunci cand un "aventurier" isi face de cap cu o copila naiva care inca nu a aflat cat de rea e lumea!

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Catalin on Sun Sep 25, 2005 3:12 pm

Sunt de aceeasi parere, adica ca sa te simti speciala si apreciata te culci cu primul care iti iese in cale?Pacat ca dupa aceea mai este un fraier care te primeste inapoi cu celebra scuza in brate:"o iubesc prea mult".
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Mon Sep 26, 2005 3:44 am

pai nu a fost nevoie de scuza acolo.... pt ca nu stie nici azi nimic...
singura chestie e ca atunci era intr-un moment de slabiciune...
si ca sa va zic si continuarea povestii: in seara aceea nu stiam ca are prieten... nu a zis nimic... decat la sfarsit.. si dupa m-a mai sunat. si ne-am mai intalnit si povestit doar... nu am mai incercat nimic...Avea prieten doar si nu aveam chef sa ii stric eu relatia. Venea la mine cand voia sa mai ii mai dau ceva sfaturi de obicei, sau pt avea nevoie sa spuna anumite lucruri cuiva...
atata tot...acuma suntem prieteni... destul de buni as putea zice
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby cartush on Mon Sep 26, 2005 10:13 am

MindLord wrote:in seara aceea nu stiam ca are prieten... nu a zis nimic... decat la sfarsit..

Suna ca o faza din filme :-t
Tu cum te-ai simti daca iubita ta, cu care esti de nu stiu catzi ani, te-ar insela intr-un "moment de slabiciune" , tu n-ai afla nimik si v-ati iubi in continuare ca-n prima zi? Si dup-aia s-ar mai si gasi cu respectivul pe ascuns, sa-i ceara sfaturi despre relatia voastra si nu numai.
Parerea mea e ca tipa respectiva e prea sigura de ce simte omul si il joaca pe degete! Vezi sa nu urmezi tu! :-?
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Mon Sep 26, 2005 11:49 am

ok ok... vad ca s-a incins subiectul asta...
eu, "aventurierul" (:P dupa opinia lui cartush), nu m-as simti deloc bine, like... normal :D... si tocmai de aia incerc sa imi tin relatiile proaspete si fac tot felu de chestii ca sa nu apuce ea sa pice in momente de astea, de slabiciune. Si sunt 100 %% sigur ca pana acuma nu m-a inselat nici una dintre fostele prietene.
De urmat eu.... :-? ... nu prea cred... nu ma atrage tipa ca si o viitoare prietena. sta prea departe de mine si ne vedem mult prea rar, doar atunci cand povestim... si asta uneori pe net
si faza cu jucatul pe degete.... a fost acea singura data.. nu l-a mai inselat niciodata si nici nu o sa il mai insele. chestia a fost ca el trecea atunci printr-o faza grea si toata atentia era concentrata asupra lui. ea il tot sustinea, dar nimeni nu obseva ca si ea avea nevoie de intelegere . acum s-a rezolvat tot, au discutat si relatia merge struna.
The end.
That's the story.

Morala: si atunci cand va este greu mai uitati-va si in jur la cei care va sprijina, pt ca nu doar TU ai nevoie de sprijin si ajutor... si nu profita de ajutorul celor apropiati.... pt ca s-ar putea sa o patiti si mai rau
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby cartush on Mon Sep 26, 2005 12:15 pm

Hey, hey! :-t Nu te consider "aventurier"! Dar daca iti place apelativul asta, il poti pastra! :P Cat despre siguranta asta de 100%%...orice nash isi are nashul! :evil:
Atentie! Am deviat! :arrow: Goana dupa sex
Discutia asta se rezuma la inselat! Avem deja un topic pentru asta! :P
MindLord wrote:De urmat eu.... :-? ... nu prea cred... nu ma atrage tipa ca si o viitoare prietena.

Dar pentru o noapte de sex a fost buna? :-? Si tot voi sariti in sus cand va spun fetele ca sunteti obsedati sexual! :)) :sht-up:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Cat de rai sunt baietii ?