If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mi se pare mie sau ...

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Fetele pe baieti ? Sau baietii pe fete ?

Fetele refuza in cea mai mare parte baietii !
43
89%
Baietii refuza in cea mai mare parte fetele !
5
10%

Total votes : 48

Postby marry on Thu Sep 15, 2005 9:47 am

Fete refuza baietii de cele mai multe ori si din diferite motive. Dar sunt si exceptii. Mai rar dar sunt :P
Parerea mea e ca traim intr-o societate in care fetele sunt condamnate de lume daca fac ele primul pas (de cele mai multe ori) si suntem judecate ca fiind " usoare ", si asta ne face sa refuzam baietii.
Eu una am refuzat multi baieti si nu prea am fost refuzata.
Un singur baiat m-a refuzat( asta pt ca cu cateva luni inainte mi-am cam "batut putin joc de el" :D Fara sa ma gandesc la consecinte. "Norocul " meu :D

combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Thu Sep 15, 2005 9:55 am

Raspunsul sta in intrebarea bine pusa asa ca... de ce refuza fetele?
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby changer on Thu Sep 15, 2005 10:37 am

@amanda-raspunsul la intrebarea asta cred ca il stiti voi fetele mai bine ca noi pentru ca voi refuzati
@marry-daca fata face primul pas asta nu semnifica, ca is "usoare", semnifica ca il iubeste pe acel baiat si a avut curajul de a face primul pas ceea ce ar trebui respectat, desi unle persoane gandesc asa cum ai spus si tu dar, nu gandesc bine :(
fetele nu ar mai trebui sa refuze chiar asa des si repede,macar sa vada intentiile baiatului cum sunt si dupa aceea sa se decida

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby guiness on Thu Sep 15, 2005 1:11 pm

da asa e, fetele refuza baieti si baietii refuza fete, asa a fost din totdeauna, nu trebuie sa ne afecteze
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ionut on Thu Sep 15, 2005 1:41 pm

fiecare are dreptul sa aleaga.asa ca nici fetele nici baietii nu sunt de condamnat ca refuza.
e imposibil sa-ti placa de toti.gusturile nu se discuta.
iar ce-i refuzati trebuie sa inteleaga acest lucru si sa nu sufere prea mult.

Singurul lucru necesar pentru triumful raului este ca toti oamenii buni sa nu faca nimic!!!
ionut

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Thu Sep 15, 2005 1:52 pm

asa e ionut - nu e imposibil sa placi pe toti si toti sa te palca...

a fi refuzat nu e o rusine sau mai stiu eu ce - esti refuzat, oki treci mai departe.

@marry - sa stii ca multi gandesc asa - daca fata face primul pas = mai usuratica - dar nu e asa =))
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Fri Sep 16, 2005 12:45 pm

la o adik de ce sa fie o rusine sa fii refuzat?Ca dak fata nu te place si totusi te accepta inseamna ca are ea vreun interes pt a face asta si creca o sa fie mai aiurea pe urma asa ca mai bine te refuza din prima...Eu cred ca am mai zis asta...nu poti sa nu zici NU doar pt faptul ca ranesti sentimentele cuiva si ca saracul baiat ramane demoralizat pe urma... nu-ti place de fatza lui atunci "pa pa".Ce atata incoace-incolo...mare kestie si cu refuzatul asta...Mie-mi iese vreo ceva la faza asta dak stau cu unul urat si ametit si de care nu-mi place doar ca vai saracutul baiat sa nu sufere din cauza unui refuz?Nieeeeeee
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoonLight on Fri Sep 16, 2005 2:26 pm

Micha's bad like always :evil:
Intr-adevar nu trebuie sa suferim dintr-un refuz pentru k vor veni fete si fete si sigur nu vom fi refuzati de fiecare data :D Si da fetele refuza mai mult k baietii!
@marry sa stii k dak faci tu prima pasul nu e o rusine ci o dovada de iubire si curaj, iar dak baiatul te va accepta va iesi ceva super nice si te va aprecia mult ;) Cine stie poate baiatul e mai rusinos sau pur sisimplu nu are curajul sa ti-o spuna :oops: You know what i mean ;)
MoonLight

membru special
membru special

Postby p3g@s on Mon Oct 03, 2005 5:50 pm

clar...voi ne refuzati....si asta chiar nu inteleg....ba mai rau...bagati si niste material din ala..stii ca am pe cinevca...ca nu ash vrea acuma.....etc...s.a.m.d.....offf...women :?ban?:

---[ Snappy = "te rog pune animatiile in text daca vrei (printre cuvinte) in numar redus, dar nu pune la sfarsit sau in cadrul mesajului multe la gramada caci nu dau prea bine la ochi. mc anticipat" ]---
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Wed Oct 05, 2005 12:04 am

fetele refuza mai des....(poate nu vad in acel baiat persoana pe care o cauta...desi nu se stie :) )
si noi baietii nu trebuie sa suferim de la un prim refuz....vorba lui MoonLight-nu vom fi refuzati de fiecare data ;)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului