If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Hmmm

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby andreeam on Thu Sep 08, 2005 11:46 am

ce de pareri p-aici....a mai zis cineva pe aici.....ce barbatii au o gena a minciunii?are mare dreptate cine a zis asta
si fetele sunt rautacioase si mincinoase...la fel ca baietii :D

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ionut on Thu Sep 15, 2005 11:15 am

e o mare prostie sa spui ca baietii sunt mai rai decat fetele su invers.
va spun eu ca baietii sunt la fel de rai ca fetele.doar ca fetele isi arata mai des rautatea.
Singurul lucru necesar pentru triumful raului este ca toti oamenii buni sa nu faca nimic!!!
ionut

Invatacel
Invatacel

Postby Catalin on Thu Sep 15, 2005 11:28 am

Suntem rai uneori de ce sa nu recunoastem acuma, fiecare are momentele lui de rautate cel mai rau este ca unii intrec masura.De aceea din punctul asta de vedere inteleg unele fete care se poarta aiurea tare dupa astfel de faze.

Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Thu Sep 15, 2005 3:49 pm

am mai zis si mai sus...nu ma repet...la mine la liceu observ mai multi baieti decat fete care se dau...mari si tari...asta nu inseamna ca nu sunt si fete asa :oops:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby emma on Tue Dec 06, 2005 10:52 pm

...nu,baietii nu sunt mai rai decat fetele,iar fetele nu sunt mai rele decat baietii...fiecare dintre noi are momente in care il raneste pe cel de langa el,intentionat sau nu ,sunt lucruri inevitabile in viata fiecaruia...

...de multe ori baietii sunt perceputi gresit de catre fete,si viceversa..sta in natura umana sa acuzam pe cel de langa noi,fara sa fim in stare sa ne recunoastem propriile greseli...

...baietii au multe defecte,si pot fi foarte rai atunci cand isi propun asta...ei dau dovada de mai multa fermitate atunci cand se cearta cu cineva,sau cand isi propun sa "certe" pe cel care i-a netreptatit,sau l-a ranit...fetele,sau cea mai mare parte dintre ele sunt mai schimbatoare...se cearta mult ,cu "foc si spor" dar apoi se mbratiseaza si trec peste...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Previous

Return to Cat de rai sunt baietii ?