If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

11 septembrie 2001 - TERORISM

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

Postby Snappy on Sun Sep 11, 2005 5:03 pm

apropo de momentul aflarii vestii... pe mine pur si simplu m-a socat vestea :(

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Sun Sep 11, 2005 5:13 pm

Snappy wrote:apropo de momentul aflarii vestii... pe mine pur si simplu m-a socat vestea :(

Earam in spital si mi-a zis o asistenta ... si am inceput sa rad ... pur si simplu nu credeam !!! Cum sa darami ditamai blocurile ?!?!...
A 2-a zi am aflat ca se putea !!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Sun Sep 11, 2005 5:26 pm

eu am inceput sa plang...eram cu mama in bucatarie si ne uitam la televizor si am inceput amandoua sa plangem,am incercat sa dam de matusa mea care era prin america la ora aia si nu reuseam,si nu stiam ce sa facem...a fost nasol sa le vad cum au cazut si cum au lasat in urma cenusa a ceea ce a fost o data wtc...

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Mon Sep 12, 2005 12:25 pm

eram la tara cand s-a intamplat..eu plecasem sa-i conduc pe fratele meu si pe verisoara mea la maxi-taxi si cand am venit am auzit vestea...am zis ca nu-i adev...sincer si io am plans....au fost prea multi oameni nenorociti atunci
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Mon Sep 12, 2005 6:29 pm

eu eram jos la scara blocului.. si cand a zis cineva, n-am inteles prea bine.. am crezut ca vb despre un film :oops: cand am urcat sus mi-a spus mama... ea plangea.. eu nu :P

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby LaMishto on Tue Sep 13, 2005 1:06 am

Ai mei erau prin bucatarie.. si eu credeam ca e film.. anyway.. apoi mi-am dat seama ca e realitate.. chestiile asteau s-au tot intamplat si or sa se intample.. ganditi-va ca.. sunt interese mult prea mari in joc.. NIMENI din cei care sunt ACOLO sus NU BAGA IN SEAMA pe CEI CA NOI!! ce rost mai are sa continuam aceasta discutie?
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Keira on Tue Sep 13, 2005 7:09 pm

La Mishto noi nu vorbim aici ca sa ne auda presedintele Americii sau cine vrei tu. Noi dezbatem tragedia care a influentat o lume intreaga. Si daca "chestiile astea s-au tot intamplat si or sa se intample" asta inseamna ca toti trebuie sa nu mai vorbeasca despre nenorocirea de atunci pentru ca "nu vor fi auziti"? Au vorbit altii pentru cei "de sus". Noi vorbim intre noi, gandindu-ne ca norocul a facut sa nu ne fi nascut acolo si sa nu fi murit la fel ca alti mii de oameni sau sa nu fi avut rude care au murit acolo. Nu putem fi indiferenti pentru ca "nu ne aud cei de sus". Noi nu depindem de cei de sus ca sa gandim, ca sa ne pese!!
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby LaMishto on Tue Sep 13, 2005 7:39 pm

Acum ceva timp.. se difuza o melodie.. care suna cam asa: "Vorbesc de pace si arata armele..". Cam asa e si aici
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Keira on Tue Sep 13, 2005 7:42 pm

Aici unde?
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby LaMishto on Wed Sep 14, 2005 3:48 pm

In toate cele care se pun pe seama teroristilor. In spatele tuturor povestilor sunt.. cei de acolo.. de sus.. care vor "pace"
LaMishto

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)