If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Hai sa vorbim !!!

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby Snappy on Wed Sep 14, 2005 9:51 am

"Hai sa vorbim despre examene picate, mita si amenzi "

aoleu cat v-as vorbi aci -

iata exemplul un personaj :

1) e greu sa te tranferi la facultate la noi de la un profil cat de cat asemanator la noi la profil - el s-a transferat de la un profil total diferit
2) la noi fizica se ia EXTREM de greu - dl a luat la diferente 9
3) cand esti prins cu copiatul esti dat afara - el a luat 6
4) cand stii ca esti integralist pe meritele altora taci dracului din gura - el se lauda ca :cenzurat:

s-a inteles ideea, nu?

am picat examene cand trebuia sa le iau - explicatia? nici proful nu a fost in stare sa mi-o dea... Doamne cata nesimtire...

mita am dat (eu nu sunt genul care sa se ascunda dupa degete) - detest oamenii care dau banu' si dup-aia incep cu replici de genul "mama ce am mai invatat !!!" - F##K off pleaseeee - la 1 examen am invatat, i-am dat unui individ 3 subiecte sa le scrie dupa mine, el a luat, eu nu - cum puiii mei nu stiu - adica stiu, dar... ar trebui sa revin la lista de mai sus si sa adaug exemplul la numarul 5)

va las si pe voi...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Wed Sep 14, 2005 5:37 pm

well eu nu am ce zice la examene picate caci nu am picat pana acu :D
mita....nu am dat mita nu am avut dc....
amenzi....aici o sa va povestesc ceva....eram zilele trecute in tramvai si vine controloru sa ne vada biletele.....si un tip nu avea de fapt ce tip, era om mare ,barbat.....si controloru a vrut sa-i dea amenda asa...s-au certat oleak si pe urma scoate barbatu ala cateva sute de mii si ii da lu ala.....si ala de colo "asa mai merge"
off of of
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby p3g@s on Sat Dec 17, 2005 8:43 pm

misto melodie...mai misto mesajul..sau mai bine spus realist...consider ca sunt extrem de multi ticalosi pe lumea asta..si in felul meu vreau sa fac prostiile astea sa inceteze..atat cat pot yo prin actiunile mele,de asta nu voi da niciodata spaga...si de asta nu voi incuraja niciodata ceva ce ar fi total nedrept fata de ceilalti...asha sper :) ..GOD help me

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby adler on Tue Dec 20, 2005 2:43 pm

asa ziceam si yo..da a trebuit totusi sa dau o mita mica la un prof..ca sa iau 9 credite :( ..altfel nu treceam anu. Ar fi fost drept sa nu trec anu decat daca as fi invatat, dar cum in Romania multe sunt nedrepte ... ce sa ii faci.

ma feresc totusi ca de draq sa dau bani altora..ca sa imi faca un serviciu ce ar trebui sa mi-l faca din start cu placere.(pt ca de asta e platit, si totusi..oare banii pe acre ii primeste ii ajung sa cumpere un bradutz de Craciun?)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Mon Dec 26, 2005 12:23 am

Nu vreau sa constientizez mizeria din Romania.

Romanii sunt o natie de idioti notorii care au un jem'enfiche-ism de zile mari.

Romanii sunt nedemni de Romania.

Romanii sunt lasi, hoti, increzuti si mai presus de toate PROSTI.

Romanii merita tot ce li se intampla pentru ca nu au curajul sa ia atitudine si nici nu-i intereseaza decat de coada lor.

Si totusi nu am sa plec definitv din Romania pentru ca vreau sa invat sa fiu romanca, ca sa simt ca apartin si eu unei natii, fie ea si de ratati.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Mon Dec 26, 2005 12:34 am

Si eu ma scarbesc cand vad toate magariile si debandada din tara asta, dar uneori chiar sunt mandru ca sunt roman (rar ce-i drept)............de exemplu, acuma cand echipa de handball a reusit o performanta unica, cand echipele de fotbal scot capul sin Europa si intra in elita mondiala.........si mai ales m-am uitat acum de Sarbatori, cate lucruri au facut unii oameni pentru cei saraci, inundati si asa mai departe........donatii in bani foarte multi bani, mancare, haine, etc.

Sa fim seriosi, indiferent de cum suntem ca neam, avem si noi suflet, pacat ca aratam asta foarte rar.......si impinsi de la spate.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Mon Dec 26, 2005 12:39 am

am sa citez din Parazitii & Andrei Gheorghe (parca am mai zis-o)

"Romania e cea mai buna idee care le-a venit vreodata romanilor" (sper sa fi citat aproximativ exact)
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby amanda on Mon Dec 26, 2005 12:46 am

Nu sunt de acord. Romania e cea mai proasta idee care le-a venit vreodata altora si pe care au aplicat-o la noi, nu romanilor.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Dec 26, 2005 12:55 am

nu e vorba de Romania in sine, ci de ideea asta de "Romania actuala" - o tara in care toti isi baga si isi scot... o tara din care toti fura, si prea putini baga ceva valoros... si de cele mai multe ori cei ce baga merg pe principiul: "bag 1 mie - imi scot 10"...

ideea asta de "Romania" noi am "inventat-o"... sa privim ce era in trecut - era o tara cu care ne-am fi putut mandri.

acum ce e? ne mandrim doar cu peisajul, ca in rest? te duci in afara si zici ca esti roman si aia fie te intreaba daca Romania e in Africa, fie se uita la tine ca la ultimul nesimtit si isi pun imediat mana pe portofel...

e drept ca mentalitatea asta este doar la oamenii care nu stiu sa judece omul dupa ce il cunosc, nu doar pentru nationalitatea sa si mai ales pentru "gunoaiele" care au "adus" acest renume "patriei"

eu personal consider ca in "afara" te poti ridica deasupra "renumelui de roman" - nu e ideea sa negi ce esti ci sa arati ca nu esti ce se aude ca esti...
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby adler on Mon Dec 26, 2005 2:11 am

cum a mai zis doamna Mari pe undeva: cine e om de omenie... stie sa se faca respectat oriunde ar fi. Cine e hot si marsav va fi dat deoparte precum un gunoi ce este.
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Life is... Life