If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Psihologia dragostei

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Crezi in dragoste ?

DA !
8
72%
Nu...:(
0
No votes
Inca mai caut...
3
27%

Total votes : 11

Postby Danny on Thu Jan 06, 2005 12:54 pm

Apropo, de ce iei apararea unor specimene care nici nu merita sa fie luate in discutie ?

TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Danny on Thu Jan 06, 2005 12:56 pm

Si daca tot spui NU avortului, sa stii ca OMUL este singura specie care face asa ceva...dezgustator ! Asta ca sa confirme ideea mea despre om !
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Jan 06, 2005 12:59 pm

Danny wrote:Si daca tot spui NU avortului, sa stii ca OMUL este singura specie care face asa ceva...dezgustator ! Asta ca sa confirme ideea mea despre om !

omul prost si imbecil care nu gandeste... faci avort ca nu sunt bani? asta e motiv sa il ucizi dinainte de a fi?... macar daca moare dupa, ai constiinta impacata ca tu i-ai dat o sansa... e al tau femeie... cum p#'@ mea poti sa ucizi ceva ce sta in tine... ce se hraneste prin tine... sa mor daca inteleg... :x

alea care fac avortui nu merita nici macar un salut... scuze de duritate, dar... DOARE doar simplul gand...

Last edited by Snappy on Thu Jan 06, 2005 1:01 pm, edited 1 time in total.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Thu Jan 06, 2005 1:01 pm

Pentru ca sunt oameni.Din simplul motiv ca sunt oameni si ca pana la urma iti sunt frati(pentru ca toti ne tragem din Adam si Eva nu?)Daca vorbesti asa despre ei nu vreau sa stiu cum vorbesti despre lesbiene si homosexuali.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Danny on Thu Jan 06, 2005 1:03 pm

^Angel^ wrote:Pentru ca sunt oameni.Din simplul motiv ca sunt oameni si ca pana la urma iti sunt frati(pentru ca toti ne tragem din Adam si Eva nu?)Daca vorbesti asa despre ei nu vreau sa stiu cum vorbesti despre lesbiene si homosexuali.

Imagineaza-ti....gandeste-te ca Dumnezeu le-a dat nitzel pedeapsa in Sodoma si Gomora...gandeste-te ce le-as face eu !!!

TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Jan 06, 2005 1:03 pm

^Angel^ wrote:cum vorbesti despre lesbiene si homosexuali.

ma bag in discutie si la capitolul asta...

eu PERSONAL nu am nimic cu homosexualii atata timp cat ei nu au nimic cu mine ;) - intelegeti voi...

dar... in mare atat despre lesbiene cat si despre homosexuali... cam socheaza imaginea... dar... la urma urmei e viata lor... pe mine ma influenteaza doar... daca ii privesc, dar ignorandu-i... asta este.. .
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Thu Jan 06, 2005 1:11 pm

Si tot Dumnezeu a spus ca o sa lase oamenii in pace si to El ne-a dat curcubeul prin acest "pact"am dreptate?fiecare dintre noi va raspunde in fata Lui.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Danny on Thu Jan 06, 2005 1:15 pm

Da, ai dreptate ! Dar cat timp crezi in normalitatea homosexualitatii si lesbianismului, nu stiu ce efect poate avea un "pact" cu Dumnezeu, cum este curcubeul. Daca vrei raspunsuri la viata, nu le vei gasi nici pe strada, nici la scoala, nici in biserica si doar in Biblie. Cat timp te vei conforma cu Biblia, totul va fi ok.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Thu Jan 06, 2005 1:23 pm

Si in Biblie spune sa ne iubim semenii.Homosexualii si lesbienele si prostituatele existau si pe vremea cand erau Sodoma si Gomora.Si daca ii urasti ce rezolvi?iti umplii sufletul cu ura si uiti sa iubesti."Daca judeci oamenii nu vei avea timp sa-i iubesti.(Maica Tereza)"
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Thu Jan 06, 2005 1:25 pm

Nu am zis ca este o normalitate homosexualismul ci doar ca face parte din viata noastra...nu am nimic cu ei..absolut nimic...sunt oameni ca si noi.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie