If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cea mai lunga relatie

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby Hadise on Mon Sep 12, 2005 9:37 am

Cea pe care o traiesc acum... dar daca ma leg de ce a fost inainte: 4 luni cred... oricum foarte putin!

Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Mon Sep 12, 2005 2:19 pm

ceea ce nu intleg eu e cum pot oamenii sa desparta dupa cativa ani?[fara rautate am zis asta...pura curiozitate]....cine ma cunoaste stie ca sunt o persoana care ma "leg" sufleteste de cineva si eu sincer nu-mi imaginez cum ar fi sa ma despart de o persoana cu care am stat atat de mult

:oops:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Mai e putzin , da foarte putzin

Postby a_soul_4_u on Mon Sep 12, 2005 2:24 pm

@andreeam - Despartirea apare cand unul din parteneri nu mai prezinta interes adik nu mai e dedicat cum ar trebui sa fie si inevitalil cand se iveste o prob nu il intereseaza si uite asa se creaza niste goluri care nu le poti umple decat cu dragostea ambilor, sau cu despartirea.... nici eu nu credeam ca dupa 3 ani va mai exista cv care sa ne aduca pe fiecare pe alt drum..... si uite ca a existat si orcat am incercat e inzadar nu se mai poate pt ca celalalt nu mai are sentim pt mine,, nu ii poti impune cuiva sa te iubeasca.... :-h

--[ Snappy = "cand citati mesajul anterior celui pus de voi nu mai folositi quote ci puneti @nume_utilizator si mesajul vostru" ]--

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby andreeam on Mon Sep 12, 2005 2:38 pm

pay asta inseamna ca sunt sunteti prieteni.....cred ca e foarte nasol ca dupa cativa ani petrecuti impreuna celalalt sa te "uite" [in sensul ca nici macar nu va mai saluti sau na...prieteni]...eu m-as simti f rau avand in vedere ca ma leg f repede de anumite persoane :D :oops:
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Mai e putzin, da foarte putzin....

Postby a_soul_4_u on Mon Sep 12, 2005 2:57 pm

@andreeam - Oficial da suntem buni prieteni dar neoficial fiecare incearca sa nu dea ocii cu celalalt cel putzin eu asa o vad pt ca inca ne provocam durere : "imaginea ta mi-a pare din noi , ma leg de trecut, nu stiu ce e nou ma gregasesc acum atat de gol.....""

--[ Snappy = "cand citati mesajul anterior celui pus de voi nu mai folositi quote ci puneti @nume_utilizator si mesajul vostru" ]--

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby andreeam on Mon Sep 12, 2005 2:59 pm

[ot]ahamz...merci ca mi-ai explicat :D e foarte nasoala senzatia aia...banuiesc :D [/ot]
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Re: Mai e putzin, da foarte putzin....

Postby me_icegirl on Wed Sep 28, 2005 1:05 am

a_soul_4_u wrote:@andreeam - Oficial da suntem buni prieteni dar neoficial fiecare incearca sa nu dea ocii cu celalalt cel putzin eu asa o vad pt ca inca ne provocam durere : "imaginea ta mi-a pare din noi , ma leg de trecut, nu stiu ce e nou ma gregasesc acum atat de gol.....""

vreau sa corectez:

oficial si neoficial: NU ne mai cunoastem. iubirea trecuta nu se intoarce cu razbunare. toate la timpu` lor ;)
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro
baiat / fata ?: fata

Postby onix on Wed Sep 28, 2005 1:13 am

Cea mai lunga relatie a mea a fost de 5 luni.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Re: Mai e putzin, da foarte putzin....

Postby a_soul_4_u on Wed Sep 28, 2005 6:28 pm

me_icegirl wrote:
vreau sa corectez:

oficial si neoficial: NU ne mai cunoastem. iubirea trecuta nu se intoarce cu razbunare. toate la timpu` lor ;)

Ce behaii zi cu atata razbunare.......
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby me_icegirl on Wed Sep 28, 2005 6:31 pm

mai intai invatza sa vorbesti.. nu behaia nimeni ;)
si da, te razbuni, iar Dumnezeu pedepseste asta ;) crezi in El, nu? ;)
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro

PreviousNext

Return to Ce-i iubirea ?!?