If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Primul pas : Fata sau Baiatul?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby Micha on Sat Sep 03, 2005 4:22 pm

dak esti vreo tipa din aia care crede in continuare ca numai baiatul tre sa fac primul pas o sa fie cam naspa dak dai de vreun timid din ala caruia ii e frica sa zica pana si acel "buna" de care vbea guiness...Creca de fapt, io asa cred,faza asta cu primul pas tre sa-l faca baiatul musai a aparut din frica fetelor de a fi refuzate..adik e o situatie destul de penibila sa faci tu un gest mai nu stiu cum si el sa zica ca nu-i interesat.Cam iti trece keful sa te dai si la altii cu alte ocazii asa ca te calmezi si stai linistita in banca ta si astepti...sa faca el primul pas normal

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Minerva on Mon Sep 05, 2005 8:59 am

Oricare dintre cei 2 poate face primul pas! nu vad mare diferentza! ..... uneori gesturile ... privirile ... sunt de ajuns ca totul sa se deruleze in directzia buna ;)
Minerva

Membra Super

Postby andreeam on Fri Sep 09, 2005 9:09 pm

Minerva wrote:Oricare dintre cei 2 poate face primul pas! nu vad mare diferentza! ..... uneori gesturile ... privirile ... sunt de ajuns ca totul sa se deruleze in directzia buna ;)

sunt de acord cu tine......asa e cel mai bine fifty-fifty

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Micha on Sat Sep 10, 2005 9:52 am

io una nu-s f tupeista si curajoasa si de ce sa nu recunosc si io fac parte oarecum din categoria fetelor care asteapta sa faca ceva mai intai baiatul iar abia mai apoi eu.Dar a fost o faza kiar la inceputul relatiei mele cu tipul cu care sunt acum in care am ramas oarecum uimita de initiativa mea...Eram pe plaja, o atmosfera super incordata dar niciunul nu facea nimic si deodata ma trezesc io si-i zic ca mi-as dori sa ma sarute.Dupa ce am zis-o imi venea sa mor de rusine ca nu-mi venea sa cred cum de am avut tupeul asta fantastic si parca deja imi imaginam ce fel o sa reactioneze el si mai ales ca va refuza normal...Cand il aud pe urma pe el dupa ce incepe sa zambeasca "astept sa zici kestia asta de cand am ajuns aici"...va imaginati reactia mea si mai ales cat de mult m-am bucurat atunci ca avusesem in sf curajul sa fac primul pas ca dak era sa-l las pe el cine stie cat mai asteptam sa se intample vreo minune
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby onix on Sat Sep 10, 2005 11:25 am

Ce simplu s-ar rezolva multe lucruri daca baietii ar putea sa "auda" gandurile fetelor in anumite momente...ne-ar scuti si pe unii si pe ceilalti de stanjeneala...si e valabil si in cazul fetelor, nu numai al baietilor.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Snappy on Sat Sep 10, 2005 1:13 pm

dac-ar auzi ar fi bine uneori si rau in alte cazuri :ooops:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Sat Sep 10, 2005 1:18 pm

mie nu cred ca mi-ar placea sa aud gandurile altuia...e atata rau in mintea oamenilor.....n-as rezista :oops:
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby onix on Sat Sep 10, 2005 1:37 pm

Snappy wrote:dac-ar auzi ar fi bine uneori si rau in alte cazuri :ooops:

Eu ziceam de cazurile cand e de bine :P...adica situatii de genul cum a avut Micha. Mi s-au intamplat si mie...:)
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Snappy on Sat Sep 10, 2005 2:21 pm

d-alea se intampla oricui dar nu avem cum onix. rtebuie sa ne punem buzele-n functiune si sa aruncam cu cuvinte :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby T_X on Sun Sep 11, 2005 3:39 pm

MTZ wrote:pai haideti sa va spun cum sta treaba in cazul meu...intr-adevar femeia trebuie sa dea de inteles ca-l place dar sa nu-i dea siguranta adik daca cumva el se gandeste la un refuz ea sa poata dea innapoi fara sa riste ca el sa faca mistouri cu gask pe seama povestii la urma urmei nu stia nimic sigur nu?stiu sp2 ca ma vei contrazice,ca nu toti sunt la fel dar...nu poti sti peste cine dai si mai bine sa fii precauta decat sa ajungi sb de barfa.in concluzie baiatul ar trebui sa faca primul pas dar daca il place si fata ar trebui sa dea de inteles intr-un fel

asta merge si invers...nu numai la fete e valabila..
iar despre semne...poate eu sunt mai taran..nu dau atentie semnelor voastre mie tre sa imi ziceti clar...ca nu ma prind :))
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Fapte si Gesturi In Iubire